mariospaok4 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν, τέλειωσα το βιβλίο "το χαμένο σύμβολο" και έχω να πώ οτι είναι ένα παρα πολύ ωραίο βιβλίο με πολύ αγωνία και αξίζει πραγματικά να το διαβάσεται..........όσο προχωρούσα προς το τέλος τόσο πιο πολύ δεν μπορούσα να το αφήσω απο τα χέρια μου......όποιος το διαβάσει ας γράψει κι αυτός την γνώμη του........:-D:-D:-D:-D;););):-) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:52 ---------- Αναμένουμε γιατί είναι πολύ υποσχόμενο.[τέλιωσα το χαμένο σύμβολο και έχω να πω πως είναι ενα πάρα πολύ ωραίο βιβλίο με πολύ αγωνία και το προτείνω ανεπιφυλακτα σε ολους τους βιβλιοφυλους.....οσο πιο πολυ προχωρουσα προς το τέλος, δεν μπορούσα να το αφησω απο τα χέρια μου......οποιος το διαβασει ας γραψει και αυτος την γνώμη του:-D:-D:-D;);):-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Λάτρεψα την Τζίλιαν Φλιν!!! Μου άρεσε ο τρόπος που ήταν γραμμένο το δεύτερο βιβλίο της ( "Σκοτεινός Τοπος" ) που από τη στιγμή που δεν διάβαζα κατάντησα "βιβλιομανείς". Ψάχνω να βρώ ελέυθερο χρόνο και να πορωθώ σε ένα βιβλίο!!! Λατρεύω το μυστήριο και το σασπένς!!! Το ίδιο και στις ταινίες, τα ψυχολογικά θρίλερ!!! Μέτα το σκοτεινό τόπο σκοτώθηκα να διαβάσω το πρώτο της ("Αιχμηρά Αντινείμενα"). Τέλειο επίσης αλλα δεν ξεπέρασε στα μάτια μου το δεύτερο!!! Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Διάβασα πρώτα το "Αιχμηρα Αντικείμενα" και για αστυνομικό ήταν πολύ καλό. Το δεύτερό της, "Σκοτεινός Τόπος" ξεκινάει πολλά υποσχόμενο, αλλά τα συνεχή flash backs με κούρασαν. Χώρια του ότι η πλοκή μου φάνηκε λίγο αδύναμη π.χ. δεν μου άρεσε το γεγονός ότι ο πραγματικός ένοχος δεν έχει καμία συμμετοχή/παρουσία στην ιστορία και απλά τον βάζει ως "από μηχανής θεό" για να δώσει τη λύση του μυστηρίου (η πλοκή του οποίου σε εκείνο το σημείο είχε φτάσει σε αδιέξοδο) Όπως και να έχει, άποψή μου είναι. Θα περιμένω και το τρίτο της (αν και όταν εκδοθεί) για να αποφασίσω για το αν μου αρέσει τελικά ή όχι η Flinn σας συγγραφέας. "O Θάνατος σου πάει" από τις εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί, ναι. Και μάλιστα είναι καλύτερα που διάβασες πρώτα το "Κάτω απ' το χώμα", γιατί αυτό είναι σαν συνέχειά του (και πάλι πρωταγωνιστής ο Roy Grace). Ευχαριστώ! Θα το διαβάσω μόλις μπορέσω, μου άρεσε ο τρόπος γραφής του Peter James. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Το πρώτο είναι θεϊκό (έχε μολύβι σου λέωωω. Σε αυτο δεν εχει γραψει το "Το καπνισμα ειναι φανταστικο γιατι απολαμβανεις το τσιγαρο σου και ενοχλεις και τους αλλους"? ΥΓ. Οταν εκανα προταση γαμου επαιξα Ουαιλντ με το κλασσικο 'Ο αντρας που φοραει σκουλαρικι ειναι ετοιμος για γαμο γιατι ξερει και απο κοσμηματα και απο πονο' ΥΓ2. 'Ναι' ειπε, τι θετε ρε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ερώτηση:Ξέρετε πού μπορώ να βρω βιβλία από τον Jim Butcher (Dresden Files); Είχα διαβάσει τη Δαιμονική Καταιγίδα - δεν το προτείνω, γιατί θέλω να διαβάσω και άλλα πριν να σχηματίσω άποψη - αλλά δεν βρήκα τίποτα, πουθενά. Ένας ξάδερφός μου μου είπε πως το είχε πάρει από ένα βιβλιοπωλείο μικρό, στη Ναυαρίνου. Ξέρετε σε ποιο μπορεί να αναφέρεται; Βιβλιοβάρδια, πιθανότατα. Μένει ανοικτό ώς αργά. Απέναντι από Βαλεντίνο. Κοτόπουλο, μπέηκον, έμμενταλ, πατατοκροκέτα, ουγγαρέζα, αλατοπίπερο. Καλή ανάγνωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazak-hool Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια ενα βιβλιο που το εχει γραψει φυλακισμενος .λεει για διαφορες ατασταλειες αταξιες που κανανε μεσα οι κρατουμενοι και γενικα περιγραφει την ζωη τους μεσα στις φυλακες? γνωριζει κανεις τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ελπίζω να μην λέμε τον Πεταλούδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μπαη δε γουέη εγώ χθες πήγα στο μικρό μοναστηράκι και αν δε με έπιανε το στομάχι μου με τις κραιπάλες που κάναμε πριν θα το σήκωνα όλο. Πρόλαβα να σηκώσω τις εκδόσεις ποντίκι το 10+5 γράμματα που έσωσαν τον κόσμο, το 10 μικροί νέγροι, το δράκος του σέιχ σου (υπενθυμίζω ότι αγαπάμε Παπαϊωάννου κλπ) και από σπόντα Νικολάι Λεσκοφ-τη λαίδη Μακβεθ του Μτσενσκ. Σήμερα στο κτελ διάβασα μονορούφι το δράκο του Σέιχ Σου. Δεν ξέρω αν κάποιος από τους βιβλιοφάγους εδώ μέσα ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά το βιβλίο αποτελεί μια άριστα τεκμηριωμένη έρευνα που καταρρίπτει το σύμπαν σχετικά με το τι έχει γραφτεί/ειπωθεί για το ζήτημα, το συνιστώ ανεπιφύλακτα, οι αθηναίοι μπορείτε να το προμηθευτείτε από το μικρό μοναστηράκι με 2 (!) ευρώ, όσο δηλαδή 20 τσίχλες ή ένα ρεντμπουλ, οι υπόλοιποι δεν ξέρω, ίσως από κάποια βιβλιοθήκη (η δημοτική πχ στην Θεσσαλονίκη έχει ποσότητα από βιβλία του Παπαϊωάννου). Να το πάρετε να το διαβάσετε, είναι από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που διάβασα τελευταία, όχι μόνο αναφέρεται σε ένα πρόσωπο μύθο/αίνιγμα, αλλά και στο ιστορικό πλαίσιο κάνει και μια σύντομη ανάλυση της πολιτικής της εποχής. Λινκ με λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Eνα αρκετά ενδιαφέρον βιβλίο είναι το football factory (υπάρχει και ταινία που έχει εμπνευστεί από αυτό) του John King. Στο βιβλίο ένας πρώην χούλιγκαν περιγράφει τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι χούλιγκαν τα αθλητικά γεγονότα ακολουθώντας το πρόγραμμα αγώνων της Chelsea. Ταυτόχρονα κριτικάρει την Αγγλική κοινωνία της εποχής (Θατσερ) και θίγει πολλά θέματα όπως ο ταξικός ρατσισμός, η βία ως μέσο εκτόνωσης αλλά και ο σύγχρονος τρόπος ζωής που περιορίζει τις συνήθειες - ασχολίες ενός μέσου ανθρώπου σε ότι το "σύστημα" θεωρεί ορθό.. Απολαυστική γραφή χωρίς ίχνος λογοκρισίας. Αν σας άρεσε η ταινία θα λατρέψετε το βιβλίο. "Η Κόβεντρι είναι για τον πο..σο. Μα..ια ομάδα, μα..ες οπαδοί. Καλά έκανε ο Χίτλερ και τους ισοπέδωσε... " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδια ενα βιβλιο που το εχει γραψει φυλακισμενος .λεει για διαφορες ατασταλειες αταξιες που κανανε μεσα οι κρατουμενοι και γενικα περιγραφει την ζωη τους μεσα στις φυλακες? γνωριζει κανεις τπτ? Ηλίας Πετρόπουλος - Της φυλακής ή Κόμης Μοντεχρήστος; :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazak-hool Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστω chrisxxx και freedubus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Eγω δεν αναφερθηκα στο δικο σου ποστ παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Eνα αρκετά ενδιαφέρον βιβλίο είναι το football factory (υπάρχει και ταινία που έχει εμπνευστεί από αυτό) του John King. υπάρχει σε βιβλίο το football factory?? δεν το ήξερα οτι απο βιβλίο εμπνεύστηκαν την ταινία! είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα είναι σε βιβλίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Σημερα σκοπευω να τελειωσω το The Amazing Maurice And His Educated Rodents. Το βιβλιο ειναι φοβερο, κλασικο φλεγματικο αγγλικο χιουμορ, οπως γραφει στο οπισθοφυλλο ειναι σαν να διαβαζεις Monty Python! Στην αρχη υπεθετα πως απευθυνεται σε μικρες ηλικιες, αλλα αν πιασεις το νοημα δεν ειναι καθολου ετσι. Αυτος ο Prachett ειναι απιστευτος τελικα! Κανεις αλλος fan του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέγιστος φίλος, έγραψα εργασία για μεταπτυχιακό πάνω σε ένα βιβλίο του. Τον γνώρισα στο Birmingham, σε μια υπογραφή βιβλίων. Καταπληκτικός συγγραφέας. Έχει σειρές για μικρότερους αναγνώστες (πολύ καλές μεταφράσεις της κας Άννας Παπασταύρου) αλλά η σειρά Discworld απευθύνεται καθαρά σε ενήλικες. Το Jingo ήταν απολαυστικό, αλλά αγαπημένο όλης της σειράς το Small Gods. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέγιστος φίλος, έγραψα εργασία για μεταπτυχιακό πάνω σε ένα βιβλίο του. Τον γνώρισα στο Birmingham, σε μια υπογραφή βιβλίων. Καταπληκτικός συγγραφέας. Έχει σειρές για μικρότερους αναγνώστες (πολύ καλές μεταφράσεις της κας Άννας Παπασταύρου) αλλά η σειρά Discworld απευθύνεται καθαρά σε ενήλικες. Το Jingo ήταν απολαυστικό, αλλά αγαπημένο όλης της σειράς το Small Gods. Φιλε μου οπως αντιλαμβανεσαι σε ζηλευω! Για μενα τα καλυτερα της σειρας ηταν το Mort (ολα με τον θανατο κ την Susan ηταν τελεια), καθως και το Wyrd Sisters. Σαφως το Small Gods ηταν πολυ καλο και πρωτοτυπο (πανε χρονια που το ειχα διαβασει, εκει δεν αναφερεται η Vomitia? lol!) Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο τα συγκεκριμενα βιβλια παραμενουν ατοφια οταν μεταφραστουν, ενα που ειχα ξεφυλλισει απο τον Ψυχογιο (Στριγγλες αν θυμαμαι καλα λεγοταν, δεν ειμαι σιγουρος ποιο ακριβως ειχαν μεταφρασει) μαλλον αποτυχια ηταν κατα την γνωμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα