Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προτάσεις: "Κάτω απ' το χώμα" και "Ο θάνατος σου πάει" του Peter James. Έξυπνα, γρήγορα, σε κρατάνε στην ιστορία, είναι ότι πρέπει για χαλαρή ανάγνωση.

Καλησπέρα! Διάβασα το "Κάτω από το χώμα" (Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί) και μου άρεσε αρκετά. Να φανταστώ ότι το "Ο θάνατος σου πάει πολύ" κυκλοφορεί από τις ίδιες εκδόσεις;

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ (Μία γη, δύο έθνη 1948-2002 Συλλογή άρθρων της εφημερίδας Le Monde Επιλογή κειμένων: Yves Marc Ajchenbaum ). Απο εκδόσεις Μελάνι.

Πολύ καλό βιβλίο και αρκετά ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Μπαη δε γουέη εγώ χθες πήγα στο μικρό μοναστηράκι και αν δε με έπιανε το στομάχι μου με τις κραιπάλες που κάναμε πριν θα το σήκωνα όλο. Πρόλαβα να σηκώσω τις εκδόσεις ποντίκι το 10+5 γράμματα που έσωσαν τον κόσμο, το 10 μικροί νέγροι, το δράκος του σέιχ σου (υπενθυμίζω ότι αγαπάμε Παπαϊωάννου κλπ) και από σπόντα Νικολάι Λεσκοφ-τη λαίδη Μακβεθ του Μτσενσκ.

Δημοσ.
Όχι, το βιβλιοπωλείο στη θεμιστοκλέους (?) Παραδίπλα από την πρωτοπορία.

Το ξέρω απλά πεινάω τώρα και το μυαλό κάνει συνειρμούς.

Δημοσ.

Το βιβλιοπωλείο της πρότεινα ε, όχι το κλέψιμο.

Επίσης δεν έκλεβα, άλλαζα τις τιμές γιατί ήταν γραμμένες με μολύβι.

Αλλά αλήθεια, το έκανα γιατί δε μου έφταναν όσα είχα πάνω μου, άφηνα 50ευρα εκεί.

Δημοσ.

Για κάποιον που έχει διαβάσει δυο-τρεις φορές την Αβάσταχτη Ελαφρότητα του Είναι, τι θα προτείνατε;

Και από Μπουκόφσκι κάτι καλό; Έχω διαβάσει τις Σημειώσεις Ενός Πορνόγερου.

Δημοσ.

για αυτούς που τέλειωσαν το Λοστ συμπολ, πως σας φάνηκε;

έχω διαβάσει το μισό και ο μόνος λόγος που συνεχίζω είναι τα 20 ευρά.

Δημοσ.
Και από Μπουκόφσκι κάτι καλό; Έχω διαβάσει τις Σημειώσεις Ενός Πορνόγερου.

Ε, Μπουκόφσκι είναι αυτός, αν σου άρεσε το πρώτο, τότε όλα είναι καλά. Αν θές να τα πάρεις με χρονολογική σειρά ξεκίνα απ' το Ham on Rye ας πούμε.

Δημοσ.
Καλησπέρα! Διάβασα το "Κάτω από το χώμα" (Εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί) και μου άρεσε αρκετά. Να φανταστώ ότι το "Ο θάνατος σου πάει πολύ" κυκλοφορεί από τις ίδιες εκδόσεις;

"O Θάνατος σου πάει" από τις εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί, ναι. Και μάλιστα είναι καλύτερα που διάβασες πρώτα το "Κάτω απ' το χώμα", γιατί αυτό είναι σαν συνέχειά του (και πάλι πρωταγωνιστής ο Roy Grace).

Δημοσ.

Αυτό το καλοκαίρι διάβασα πολλά αστυνομικά μυθιστορήματα και το κατα ευχαριστήθηκα!!! Λάτρεψα την Τζίλιαν Φλιν!!! Μου άρεσε ο τρόπος που ήταν γραμμένο το δεύτερο βιβλίο της ( "Σκοτεινός Τοπος" ) που από τη στιγμή που δεν διάβαζα κατάντησα "βιβλιομανείς". Ψάχνω να βρώ ελέυθερο χρόνο και να πορωθώ σε ένα βιβλίο!!! Λατρεύω το μυστήριο και το σασπένς!!! Το ίδιο και στις ταινίες, τα ψυχολογικά θρίλερ!!! Μέτα το σκοτεινό τόπο σκοτώθηκα να διαβάσω το πρώτο της ("Αιχμηρά Αντινείμενα"). Τέλειο επίσης αλλα δεν ξεπέρασε στα μάτια μου το δεύτερο!!!

Καλα βιβλία του είδους είναι

1) Κοκκινα Φύλλα ( Πωλλινα Σίμονς)

2) Στον Ιστό Της Αράχνης ( Πάτρικ Μάγκραθ), Περίεργο βιβλίο! Δεν βγάζεις νόημα σε πολλά σημέια-μου αρεσε λιγότερο από όλα λόγω του απότομου τέλους

3)Σκοτεινό Ποτάμι (Dennis Lehane)

Σχεδιάζω αμμεσα να αρχίσω το πρώτο βιβλίο της τριλογίας millenioum λόγω των καλών σχολίων και της πλοκής που με εξέπληξε!!!

Αν έχει διαβάσει κανείς "το κορίτσι με το τατουάζ" ή "το κορίτσι που έπαιζε με τη φωτια" ας πει τη γνώμη του και ας προτείνει καποιο ιδιαίτερα καλό βιβλίο του είδους που τον εντυπωσίασε!!! :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...