ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Black Flags: The Rise of ISIS https://www.goodreads.com/book/show/25955294-black-flags Για μένα είναι must-read για όσους ενδιαφέρονται πιο βαθιά για την Ισλαμική Τρομοκρατία. Είναι πλήρες, λεπτομερές και πάρα πολύ ενδιαφέρον χωρίς να κάνει πουθενά κοιλιά ενώ είναι επικριτικό τόσο για την κυβέρνηση Μπους όσο και για την κυβέρνηση Ομπάμα. Σε αντίθεση με το βιβλίο του Soufan περί Al-Qaeda, αυτό δε μπαινει τόσο πολύ στα χωράφια των καθημερινών ερευνών αλλά ασχολείται σε βάθος με το κοινωνικό υπόβαθρο του ISIS, ποια γεγονότα έβαλαν τη σπίθα, γιατί βρήκε υποστήριξη κ.ο.κ. Προτείνεται ανεπιφύλακτα! 2
Edel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Black Flags: The Rise of ISIS https://www.goodreads.com/book/show/25955294-black-flags Για μένα είναι must-read για όσους ενδιαφέρονται πιο βαθιά για την Ισλαμική Τρομοκρατία. Είναι πλήρες, λεπτομερές και πάρα πολύ ενδιαφέρον χωρίς να κάνει πουθενά κοιλιά ενώ είναι επικριτικό τόσο για την κυβέρνηση Μπους όσο και για την κυβέρνηση Ομπάμα. Σε αντίθεση με το βιβλίο του Soufan περί Al-Qaeda, αυτό δε μπαινει τόσο πολύ στα χωράφια των καθημερινών ερευνών αλλά ασχολείται σε βάθος με το κοινωνικό υπόβαθρο του ISIS, ποια γεγονότα έβαλαν τη σπίθα, γιατί βρήκε υποστήριξη κ.ο.κ. Προτείνεται ανεπιφύλακτα! Υπάρχει στα ελληνικά;
wizzy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 15 hours ago, doubtful said: Kαλησπερα. Ψαχνω βιβλιο τρομου, μυστηριου, παραφυσικου περιεχομενου. Ειτε αγγλικα ειτε ελληνικα. Βρηκα καποιες ενδιαφερον αλλα δεν τις βρισκω στην Ελλαδα.. -THE BONEYARD CHRONICLES by Cyprian Wyrmwood -CRAWL SPACE by Dona Fox -LOW by Mike Duke -THE OVERLEDEN by Terence Simmons -THREE DAYS IN ASHFORD by TY Tracey Στα ελληνικά, σε λογοτεχνία τρόμου κτλ, έχουν μεγάλη ποικιλία οι Εκδόσεις ΟΞΥ. Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο; Έχεις διαβάσει κάτι που σου άρεσε; Έχεις προτίμηση σε κάποιους συγγραφείς;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 13 hours ago, Edel said: Υπάρχει στα ελληνικά; Νομίζω πως όχι, πάντως δεν είναι δύσκολα γραμμένο και στα αγγλικά...
doubtful Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 8 hours ago, wizzy said: Στα ελληνικά, σε λογοτεχνία τρόμου κτλ, έχουν μεγάλη ποικιλία οι Εκδόσεις ΟΞΥ. Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο; Έχεις διαβάσει κάτι που σου άρεσε; Έχεις προτίμηση σε κάποιους συγγραφείς; Οχι δεν εχω διαβασει κατι ακομα οποτε ψαχνω καποιο καλο. Και αυτα που ανεφερα τα ειδα ως προτεινομενα σε ξενο καναλι. Οποτε προτεινετε ελευθερα ακομα και αν δεν ειναι απο αυτους τους συγγραφεις:)
wizzy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, doubtful είπε Οχι δεν εχω διαβασει κατι ακομα οποτε ψαχνω καποιο καλο. Και αυτα που ανεφερα τα ειδα ως προτεινομενα σε ξενο καναλι. Οποτε προτεινετε ελευθερα ακομα και αν δεν ειναι απο αυτους τους συγγραφεις:) OK, οπότε, στα Ελληνικά, ξεκίνα από βιβλία των εκδόσεων ΟΞΥ των συγγραφέων Graham Masterton και Clive Barker. 2
Conan2046 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα, η κορούλα μου πάει νήπιο, ψιλοδιαβάζει και φέτος κάνουν αγγλικά και μου ζητάει να μαθαίνουμε και στο σπίτι. Θέλω να πάρω κανένα βιβλίο με εικόνες και λέξεις, όχι στυλ μαθήματος αλλά εκεί που καθόμαστε να της δείχνω π.χ το δέντρο και να της λέω tree, μερικές εκφράσεις κλπ. Καμία πρόταση;
LongTom Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Στις 18/1/2022 στις 12:44 ΜΜ, teotopgun είπε Carl Jung, Nietzsche, Robert Anton Wilson & Machiavelli Οποίος θέλει να κάνει βόλτες γύρω από οποιονδήποτε που έχει elite μόρφωση, να πάει κάτω από αυτές τις κουνελοτρυπες Θα πάρεις σβάρνα τα αποπάνω και θα γίνεις ελίτ της φρυγανιάς; Εγώ λέω να διαβάζουμε γιατί γουστάρουμε (και την αυτοβελτίωση), όχι για την μόστρα. Η οποία γίνεται και αμέσως ορατή από τους περισσότερους όταν το πάρεις παπαγαλία μια ντουζίνα "βαριά" βιβλία για να εντυπωσιάσεις... 3 4
Conan2046 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Οι περισσότεροι δεν έχουμε περάσει πάντως ένα στάδιο όπου θέλαμε να διαβάσουμε όλα τα "σοβαρά" βιβλία λογοτεχνίας ή τους διάφορους στοχαστές και εγκαταλείψαμε όταν τελικά ο Οδυσσέας του Τζόυς μας έπεσε βαρύς ή όταν καταλάβαμε ότι δεν...καταλαβαίναμε τι ήθελε να πει ο Νίτσε; Και μπορεί κάποια στιγμή να ήρθε η ώρα, μπορεί και όχι. Δεν είναι κακό να βάζουμε στόχους ή και να παλεύουμε βιβλία, αλλά σίγουρα το διάβασμα πρέπει να είναι πρώτα απ' όλα απόλαυση είτε viper είναι είτε Χέγκελς. 1
wizzy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, teotopgun είπε Δειξε μου τα βιβλία σου, να σου πω ποιος είσαι.. Στη βιβλιοθήκη μου θα βρεις βιβλία λογοτεχνίας τρόμου, λογοτεχνία φαντασίας, αρχαίες τραγωδίες, αστυνομικής λογοτεχνίας, βιογραφίες, φιλοσοφία, κλασσικά έργα, επιστημονικά/ερευνητικά συγγράμματα και λευκώματα. Ποιος είμαι; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από wizzy 1
Conan2046 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, wizzy είπε Στη βιβλιοθήκη μου θα βρεις βιβλία λογοτεχνίας τρόμου, λογοτεχνία φαντασίας, αρχαίες τραγωδίες, αστυνομικής λογοτεχνίας, βιογραφίες, φιλοσοφία, κλασσικά έργα, επιστημονικά/ερευνητικά συγγράμματα και λευκώματα. Ποιος είμαι; Αν έχεις την καλοσύνη δώσε μας και το ...Α.Φ.Μ. σου να κάνουμε ολοκληρωμένη έρευνα.🤪
wizzy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Conan2046 είπε Αν έχεις την καλοσύνη δώσε μας και το ...Α.Φ.Μ. σου να κάνουμε ολοκληρωμένη έρευνα.🤪 Ναι, μην φας, έχουμε γλαρόσουπα!😝
blackhill66 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εξαιρετικο !!!!!!! Συστηνεται ανεπιφυλακτα... Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από blackhill66 1
wizzy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, blackhill66 είπε Εξαιρετικο !!!!!!! Συστηνεται ανεπιφυλακτα... Είναι το πρώτο μέρος τριλογίας. Σου συστήνω ανεπιφύλακτα και τα άλλα δύο. 1
dimoskoutr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, wizzy είπε Είναι το πρώτο μέρος τριλογίας. Σου συστήνω ανεπιφύλακτα και τα άλλα δύο. Στην πραγματικότητα είναι 5 όλα μαζί...ο θαφον καταφέρνει να περάσει πολύ παραστατικά το κλίμα της εποχής και της πόλης στα 5 βιβλία αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα