Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις βιβλίων

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο βιβλιοπωλείο πόσο παίζει να έχει το Χαμενο Σύμβολο???

Κανονική τιμή 24 ευρώ, τιμή σε κάποιο από τα βιβλιοπωλεία που κάνουν έκπτωση 10% 21,6. Μεγαλύτερη έκπτωση δεν μπορεί να κάνει κανένας για τα δύο επόμενα χρόνια οπότε κάτω από 21,6 δεν θα το βρεις.

Κατά τα άλλα εγώ το άρχισα σήμερα και θυμήθηκα τον λόγο που με εκνευρίζει πάντα ο Brown. Δεν έχω διαβάσει ακόμη αρκετά για να σχολιάσω, αλλά πάντα απορώ γιατί συνεχίζω να διαβάζω τα βιβλία του. Η επίσημη απάντηση είναι ότι τα διαβάζω επειδή μου αρέσει το όλο θέμα με τα έργα τέχνης και με τις θεωρίες συνωμοσίας. Η ανεπίσημη είναι ότι την βρίσκω διαβάζοντας τα και μου αρέσει που πωρώνομαι και δεν μπορώ να αφήσω το βιβλίο από τα χέρια μου. Λογοτεχνικά δεν λέει τίποτα αλλά...

Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι οι πρώτες σελίδες δεν με πώρωσαν αρκετά αυτή τη φορά... αφού το σταμάτησα γύρω στην σελίδα 30 και έβαλα να δω τον "εφιάλτη στην κουζίνα"! Τόσο προχωρημένη η κατάσταση! :shock:

Μπορεί βέβαια να φταίει το ότι έτσι στο ξεκάρφωτο άρχισε να μιλάει για την καταγωγή της γραβάτας! Έτσι και αλλιώς όμως είναι πολύ νωρίς ακόμη για να κρίνω... Περισσότερα σχόλια όταν τελειώσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω σε προσφορά το Λεξικό του Μπαμπινιώτη και τη Γραμματική του;

Στα βιβλιοπωλία τα βρίσκεις με 136 ευρώ περίπου με την έκπτωση.

• Super Moderators
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω σε προσφορά το Λεξικό του Μπαμπινιώτη και τη Γραμματική του;

Στα βιβλιοπωλία τα βρίσκεις με 136 ευρώ περίπου με την έκπτωση.

Το Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας στα 86,40 ευρώ.

http://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/66241

Η Συνοπτική Γραμματική της Νέας Ελληνικής Γλώσσας στα 24,57 ευρώ

http://www.protoporia.gr/product_info.php/products_id/300476

(γιατί να πάρεις την τρίτομη Γραμματική;)

Σύνολο 110,97 ευρώ.

Το thread απ' ό,τι είδα έγινε sticky σήμερα το πρωί. Σβήστηκαν μερικά μηνύματα με sticky requests. Ας κρατήσουμε από εδώ και πέρα το thread καθαρό από offtopic posts.

Ευχαριστώ.

Σήμερα το πρωί αγόρασα το χαμένο σύμβολο και διάβασα κιόλας 300 περίπου σελιδες.....ειναι πολύ καλο μέχρι στιγμής γιατί σε κρατάει σε αγωνία απο την αρχή ......μόλις το τελειώσω θα γραψω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη................:-):-):-)

Σήμερα το πρωί αγόρασα το χαμένο σύμβολο και διάβασα κιόλας 300 περίπου σελιδες.....ειναι πολύ καλο μέχρι στιγμής γιατί σε κρατάει σε αγωνία απο την αρχή ......μόλις το τελειώσω θα γραψω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη................:-):-):-)

Αναμένουμε γιατί είναι πολύ υποσχόμενο.

Δεν διάβασα όλο το topic και δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί πουθενά, αλλά εγώ έχω τρέλα με την Catherine Neville. Το Στοίχημα και το Οχτώ τα διάβασα μονοκοπανιά σε 5-6 ώρες, τέτοιο κόλλημα. Θέλω να πάρω και τον Κύκλο της Φωτιάς, το οποίο πλασάρεται ως συνέχεια του Οχτώ, αλλά δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Μπορεί κανείς να εκφέρει γνώμη;

Ε ναι... τι αξία έχει ένα τόπικ χωρίς τη δική μας άποψη;;; Φτου κακά, να διαβάσουμε τι έχουν γράψει οι άλλοι σε ένα φόρυμ;;; Ούτε στον εχθρό μας...

Έχει αναφερθεί. Διάβασε το θέμα.

Ε ναι... τι αξία έχει ένα τόπικ χωρίς τη δική μας άποψη;;; Φτου κακά, να διαβάσουμε τι έχουν γράψει οι άλλοι σε ένα φόρυμ;;; Ούτε στον εχθρό μας...

Έχει αναφερθεί. Διάβασε το θέμα.

Aπλά διάβασα τις πρώτες 3-4 σελίδες, γιατί ήταν σχετικά αργά και σκόπευα να το διαβάσω όλο αύριο. Κι επειδή μου ήρθε η ερώτηση για τη Neville, είπα να ρωτήσω. Δεν το 'κανα για να γράψω τη δική μου άποψη, δεν είμαι 5 χρονών. Δεν ξέρεις πώς λειτουργώ στο φόρουμ, οπότε σε παρακαλώ μη με ειρωνεύεσαι. Ευχαριστώ, θα το διαβάσω αύριο.

Οκ, δεν το σκέφτηκα. Shoot me now, δεν είναι να μιλάει κανείς εδώ μέσα...:-(

Δε σε κατηγόρησα /or something, μία υπενθύμιση έκανα, μέχρι και emoticon έβαλα για να δείξω πόσο γαμάτα υπέροχα καλοπροαίρετος ήμουν.

(να βάζω πάλι).

;)

Απο ποιό του Όσκαρ Ουάιλντ να ξεκινήσω? Δεν έχω διαβάσει τίποτα. Να αρχίσω το Πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι που είναι και το γνωστότερο ?

Πέραν του γνωστότερου, είναι το μόνο του μυθιστόρημα. Οπότε ναι, είναι καλή αρχή.

Και παρ' όλο που δεν διαβάζω με τον τρόπο που θα σου προτείνω, θα έλεγα να έχεις και ένα μικρό μολυβάκι παραδίπλα, το πορτραίτο είναι συμπυκνωμένη γαματοσύνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...