damiano Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά εμένα ο Ρόμπινς δε μου άρεσε, αν και διάβασα μόνο τον Τρυποκάρυδο και Αμάντα..Προτιμώ pratchett, στην άρχη δεν το περίμενα αλλά όσο διάβαζα τα βιβλία έριχνα πολύ γέλιο.. @paschalia εννοείς θέλεις μια σειρά με όλη την ελληνική ιστορία?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Ο Lucifer θα έχει σίγουρα διαβάσει το "Το Άρωμα" του Patrick Suskind. Πριν κάτι χρόνια το είχα διαβάσει και περίμενα ότι θα γίνει ταινία. Δεν έχει φαντασία σχεδόν κανείς πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotiria Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Ένα βιβλίο που διαβάζω αυτόν τον καιρό και μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά είναι το illuminati.(Dan Brown) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papadakn Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Τον καιρό αυτό διαβάζω το "Η Αναλαμπή" του Νίκου Θέμελη (πολύ καλή τριλογία που αποτελείται απο τα "Η Αναζήτηση" και "Η Ανατροπή" καθώς και το "Αποχαιρετισμός στον αιώνα μου" της Έλλης Παππά. Συμπαθητικό βιβλίο, παρόμοιο με τα βιβλία του Dan Brown είναι "Ο κανόνας των τεσσάρων". Επίσης σε αυτό το στύλ έχω διαβάσει και 2 βιβλία του Λεωνίδα (?) Χατζηνικολάου τα οποία είναι αρκετά αξιόλογα. Τέλος, έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για τον Καζαντζάκη (ίσως και λόγω κοινής καταγωγής). Όλα του τα βιβλία είναι απλά εξαιρετικά και τα προτείνω ανεπιφύλακτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaxoys Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Ξεθάβω αυτό το topic γιατί το μπλα μπλα έχει γεμίσει eurovision & αθλητικά Highlander μόλις διάβασα το άρωμα και πράγματι είναι πολύ ωραίο βιβλίο και όντως ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ Αυτή την εποχή διαβάζω το Ο άνθρωπος στο απόρθητο κάστρο / Φίλιπ Κ. Ντικ και φαίνεται αρκετά καλό μέχρι τώρα Για πείτε εσείς καμιά πρόταση....τι διαβάζετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rising1980 Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Αυτό τον καιρό διαβάζω το "Η θεραπεία του Σοπενάουερ" του Ίρβιν Γιάλομ. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Τι γνωμη εχετε γι'αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damiano Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Για όσους διαβάζουν sf/fantasy http://altfactor.ath.cx/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Πήγα την Πέμπτη στη Γιορτή Βιβλίου στην Δ. Αρεοπαγίτου και πήρα: - Κουλτούρα και καθημερινή ζωή στην οθωμανική αυτοκρατορία - Σεμνή πρόταση ώστε να παύσουν τα τέκνα των φτωχών ν' αποτελούν βάρος για τους γονείς τους και τον τόπο και να καταστούν ωφέλιμα στην κοινωνία - Η Καινή Διαθήκη Το πρωτότυπο κείμενο με νεοελληνική μετάφραση - Έθνη και εθνικισμός από το 1780 μέχρι σήμερα Πρόγραμμα, μύθος, πραγματικότητα. Να δω πού θα βρω το χρόνο να τα διαβάσω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 αυτην την εποχη,ισως κ λογω καλοκαιριου, ειμαι ελαφρως πιο ...πεζος! διαβαζω το 6ο βιβλιο του στ.κινγκ,μαυρος πυργος, και για διακοπες θα παρω μαζι μου το μπουρδελο της οδου εκο, και το 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 φανατικος του μπραουν,και του στηφεν κινγκ. ειχα κοψει για μερικα χρονια,τωρα διαβαζω την εκπληκτικη αυτοβιογραφια του βαλεντινο ροσσι. αξιζει να την αγορασετε.θα την βρειτε στα παπασωτηριου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiah Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 φανατικος του μπραουν' date='και του στηφεν κινγκ.ειχα κοψει για μερικα χρονια,τωρα διαβαζω την εκπληκτικη αυτοβιογραφια του βαλεντινο ροσσι. αξιζει να την αγορασετε.θα την βρειτε στα παπασωτηριου.[/quote'] στη Γιορτή Βιβλίου στην Δ. Αρεοπαγίτου ειδα και ζαχαρωνα την αυτοβιογραφια του Βαλεντινο. Διπλα ακριβως ητανε η αυτοβιογραφια της Τζινα Τζειμσον καλη φανηκε και αυτη;-) αλλα δεν ειμαστε για εξοδα τις τελευταιες (1576) μερες δωσε και καμμια λεπτομερεια περα απο το εκπληκτικη να καταλαβουμε καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azaell Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 αυτη την περιοδο διαβαζω τον - μαγικο κυκλο - απο την συγγραφεα του οκτω. μεχρι στιγμης πολυ καλο και το προτεινω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Ο Lucifer θα έχει σίγουρα διαβάσει το "Το Άρωμα" του Patrick Suskind.Πριν κάτι χρόνια το είχα διαβάσει και περίμενα ότι θα γίνει ταινία. Δεν έχει φαντασία σχεδόν κανείς πλέον. H ταινία είναι στα σκαριά. Και ΟΚ, ο τύπος διάβαζε πολύ DeSade. Πολύ όμως ;p Ontopic, δεν διαβάζω τίποτα καινούριο, η διάθεση λέει επανάληψη στον Nietzsche. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 η διάθεση λέει επανάληψη στον Nietzsche. Καλοκαιρι κ Νιτσε ? (Βασικα , οποιαδηποτε εποχη κ επαναληψη Νιτσε ?) Εχεις μαζοχιστικες τασεις ε ? :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα