Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, tilted54 είπε

Έχουμε καμιά πρόταση για βιβλίο σε στυλ Dark Matter, και κάτι παρόμοιο με τριλογια prince of thorns?

Θέλεις δηλαδή κάτι με έτζι δαρκ αντιήρωες σαν το prince of thorns;

Prince of nothing series, που είναι με αντιήρωα και έτζι. 
Chronicle of the unhewn throne που πάλι όλοι είναι ψιλοκαθάρματα.
Fire & Blood από τον μπάρμπα-Μάρτιν για τους τρελοταργκάριεν και τις παλαβομάρες τους. Θα βρεις πολλά καθίκια μαζεμένα να κάνουν πολύ νταρκ πράματα.
Bloodsounder trilogy που δεν είναι τελείως γριμδαρκ και έτζι, αλλά κοντεύει.
Shattered sigil με πολύ γριμδαρκ, αλλά όχι τόσο ετζι. 
Burning trilogy πάλι με γριμδαρκ.
Elric of melinbone που είναι ο αυθεντικός έτζι αντιήρωας.
Malus Darkblade, ο ορισμός του εξαιρετικά έτζι γριμδαρκ μέχρι αηδίας αντιήρωα.
Brunner the bounty hunter, άλλο ένα γριμδαρκ με πολύ έντζι αντιήρωα (έχει πολλούς το warhammer fantasy).

• Like 1
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 ώρες πριν, tilted54 είπε

Έχουμε καμιά πρόταση για βιβλίο σε στυλ Dark Matter, και κάτι παρόμοιο με τριλογια prince of thorns?

Για ταξίδια στο χρόνο, όπως η Σκοτεινή Ύλη, τσέκαρε το "Τέλος της αιωνιότητας" του Asimov! Καταπληκτικό βιβλίο!

• Like 2
Δημοσ.

Αν έπρεπε να ανοίξω νεό θέμα στο μπλαμπλα ζητώ συγγνώμη, απλά έπεσα τυχαία πάνω σε   αυτό και μου κίνησε την περιέργεια. Υπάρχει κάποια λίστα επίσημη/έγκυρη με συλλεκτικά βιβλία ανά τον κόσμο?

Δημοσ.
Στις 18/2/2021 στις 5:33 ΜΜ, SakafliaC είπε

Αν έπρεπε να ανοίξω νεό θέμα στο μπλαμπλα ζητώ συγγνώμη, απλά έπεσα τυχαία πάνω σε   αυτό και μου κίνησε την περιέργεια. Υπάρχει κάποια λίστα επίσημη/έγκυρη με συλλεκτικά βιβλία ανά τον κόσμο?

Αυτο το Σπιτι απο φυλλα το κυνηγουσα καιρο τωρα....Τωρα με τις τιμες που βλεπω,ονειρο θα μεινει..

Δημοσ.

Το βιβλίο "Σπίτι από φύλλα" βρίσκεται εύκολα στα Αγγλικά - για όποιον δεν δυσκολεύεται με τη γλώσσα σε λογοτεχνικά κείμενα.

Υ.Γ.: Από τη λίστα που ακολουθεί τα τρία πιο συλλεκτικά βιβλία, έχω ένα - το "Ιστορίες Φαντασμάτων" του Peter Straub από τις εκδόσεις Κέδρος.

Δημοσ.

Τον ταλευταίο μήνα ασχολήθηκα με την σειρά Delphi in space του Bob Blanton. Πρόκειται για μία σειρά από 9 (προς το παρόν βιβλία) ανάλαφρου Sci-Fi. Κάθε βιβλίο είναι της τάξης το 200 σελίδων. Φεύγουν πολύ εύκολα. Δεν κουράζουν. Όπως είπα είναι ανάλαφρα. Όπως η τηλεοπτική σειρά The Orville για παράδειγμα. Τα βρήκα σε πολύ καλές τιμές (~3 €).

https://www.goodreads.com/series/275269-delphi-in-space

Δημοσ.
Στις 20/2/2021 στις 6:58 ΠΜ, wizzy είπε

Το βιβλίο "Σπίτι από φύλλα" βρίσκεται εύκολα στα Αγγλικά - για όποιον δεν δυσκολεύεται με τη γλώσσα σε λογοτεχνικά κείμενα.

Υ.Γ.: Από τη λίστα που ακολουθεί τα τρία πιο συλλεκτικά βιβλία, έχω ένα - το "Ιστορίες Φαντασμάτων" του Peter Straub από τις εκδόσεις Κέδρος.

Εγώ θα αρχίσω να ψάχνω αγγελίες μέσω fb για εξαντλημένα βιβλία. Το metabook δεν με βολεύει γιατί δεν έχεις άμεση επικοινωνία με τον πωλητή και πρέπει να πληρώσεις διαδικτυακά. 

Δημοσ.
Στις 17/1/2021 στις 10:32 ΜΜ, Joanna000 είπε

Γεια σας. Εχετε να μου προτείνετε βιβλια:

ฯ εργασιακος τομεας

ฯ αυτοβελτιωση

Ευχαριστω

Από όσα έχω διαβάσει (και είναι αρκετά) αυτά που είχαν το μεγαλύτερο αντίκτυπο στη ζωή μου και στον τρόπο σκέψης σε ότι αφορά την αυτοβελτίωση ήταν 

1. ΟΙ 7 ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Είναι ένα βασικό βιβλίο , κλασικό πλέον στο χρόνο. Πιο θετικής κατεύθυνσης 
  2. 12 ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ -ΕΝΑ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ , από τα πιο επιδραστικά σύγχρονα βιβλία  στο θέμα της αυτοβελτίωσης με μεγάλο εύρος εφαρμογής

3. Antifragile : Things that gain from Disorder. Πραγματικά , αντέστρεψε τον τρόπο σκέψης που έβλεπα τα πράγματα. 

Επιχειρηματικά , το Rich Dad Poor Dad , περιέχει μέσα αρχές για τον εργασιακό τομέα, αλλά τα βιβλία γύρω από τις επιχειρήσεις κινούνται γύρω από το μοτίβο ''δούλεψε 10φορές σκληρότερα και εξυπνότερα''.

Μπόνους βιβλίο , ''Never Split the Difference''. ΦΟΒΕΡΟ 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κάποιος έχει κανένα καλό λινκ για το που θα μπορούσα να "προμηθευτώ" το never Split the difference να μην ψάχνομαι, θα ήταν καλοδεχουμενο 😇

Επίσης εγώ αγόρασα πρόσφατα αυτό εδώ το πακέτο που αναφέρθηκε σε προηγούμενες σελίδες και μόνο για την ποιότητα του πακέτου σε αυτή την τιμή αξίζει φουλ 

https://www.ianos.gr/o-komis-monte-kristo-av-tomi-0420071

Επεξ/σία από greekboy
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, greekboy είπε

Αν κάποιος έχει κανένα καλό λινκ για το που θα μπορούσα να "προμηθευτώ" το never Split the difference να μην ψάχνομαι, θα ήταν καλοδεχουμενο 😇

Επίσης εγώ αγόρασα πρόσφατα αυτό εδώ το πακέτο που αναφέρθηκε σε προηγούμενες σελίδες και μόνο για την ποιότητα του πακέτου σε αυτή την τιμή αξίζει φουλ 

https://www.ianos.gr/o-komis-monte-kristo-av-tomi-0420071

Αρχικά μπορείς να το ακούσεις στο youtube. Είναι απολαυστική διήγηση 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Εγώ θα αρχίσω να ψάχνω αγγελίες μέσω fb για εξαντλημένα βιβλία. Το metabook δεν με βολεύει γιατί δεν έχεις άμεση επικοινωνία με τον πωλητή και πρέπει να πληρώσεις διαδικτυακά. 

Ψάξε κι σε αυτό το βιβλιοπωλείο. (Φαίνεται ότι) Διαθέτει αρκετά βιβλία τα οποία δεν βρίσκονται αλλού, επειδή π.χ. καταργήθηκαν.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, wizzy είπε

Ψάξε κι σε αυτό το βιβλιοπωλείο. (Φαίνεται ότι) Διαθέτει αρκετά βιβλία τα οποία δεν βρίσκονται αλλού, επειδή π.χ. καταργήθηκαν.

Εψαχνα καποια χρονια ενα εξαντλημενο βιβλιο του Ψυχογιου, Οι Μποέμ το οποιο το ειχα δανεισει καπου και εξαφανιστηκε. Ειδα μολις το ποστ σου και μπηκα στο βιβλιοπωλειο (ειδα φως και μπηκα :lol: ) και το εχουν, θα μου το στειλουν!! 

Ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα έπαιρνα όρκο πως έχω διαβάσει για αυτό το ''βιβλιοπωλείο'' και πρόκειται για απάτη.

Είχαν και παλιά σελίδα στο σκρουτζ γεμάτη κακές κριτικές. Όπως και να 'χει, μην κάνετε καμία προπληρωμή. Βάλτε αντικαταβολή και αν τα φέρουν τα έφεραν.

Update βρήκα στο bestprice https://www.bestprice.gr/m/622/books-in-greek.html

Επεξ/σία από Gatoskylo8
  • Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Θα έπαιρνα όρκο πως έχω διαβάσει για αυτό το ''βιβλιοπωλείο'' και πρόκειται για απάτη.

Είχαν και παλιά σελίδα στο σκρουτζ γεμάτη κακές κριτικές. Όπως και να 'χει, μην κάνετε καμία προπληρωμή. Βάλτε αντικαταβολή και αν τα φέρουν τα έφεραν.

Update βρήκα στο bestprice https://www.bestprice.gr/m/622/books-in-greek.html

Μαλιστα... δεν προλαβα και την εκανα την παραγγελια με προπληρωμη, 11,50 ευρω ειναι, ευτυχως οχι τιποτα τρελο. Θα δωσω update για την πορεια της!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...