Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω του ετους 2021 και των 200 ετων απο την επανάσταση θέλω να διαβάσω ένα καλο βιβλίο που να αναφέρεται στην Φιλική Εταιρεία , εχετε να προτείνετε κάποιο?

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Marat72 είπε

Λόγω του ετους 2021 και των 200 ετων απο την επανάσταση θέλω να διαβάσω ένα καλο βιβλίο που να αναφέρεται στην Φιλική Εταιρεία , εχετε να προτείνετε κάποιο?

Φιλική εταιρεία-ηλιαδης Β. 
υπάρχει κ στις μεγάλες γνωστές αλυσίδες 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, eu@ είπε

Φιλική εταιρεία-ηλιαδης Β. 
υπάρχει κ στις μεγάλες γνωστές αλυσίδες 

Σε ευχαριστω , εριξα ενα ψαξιμο αλλα δεν το βρηκα σε αλυσιδες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Marat72 είπε

Σε ευχαριστω , εριξα ενα ψαξιμο αλλα δεν το βρηκα σε αλυσιδες

Public δες! Μπορεί να έχει εξαντληθεί 

Δημοσ.
Στις 8/1/2021 στις 12:34 ΠΜ, mitsostt είπε

γεια χαρά , ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλους!!
Ψάχνω ένα βιβλίο χιουμοριστικό/διασκεδαστικό. Κάποιο που να ειναι σαν να βλέπεις μία ωραία κωμωδία (πχ. το δείπνο ηλιθίων που είναι αγαπημένη). Όχι κάτι τελειως σαχλό. Πρόσφατα διαβασα τον εκατοντάχρονο που ανεβηε στο αεροστατο κ εξαφανήστηκε και μου άρεσε πολύ. Αλλά είχα καιρό να διαβάσω κάτι οπότε δεν εχω κατα κάποιο τροπο μέτρο σύγκρισης. Αν έχετε κάτι να προτείνετε...
ευχαριστώ 

Το τελευταίο τετοιο βιβλίο που επεσε στα χέρια μου  ήταν το pulp του Μπουκόφσκι και ήταν το μόνο πεζό του που μου άρεσε.

Δημοσ.

Υπάρχουν βιβλία στα ελληνικά (μεταφρασμένα και μη) τα οποία να ασχολούνται με τις λογικές πλάνες με παραδείγματα;

Προσπαθώ να τις ανακαλύπτω σε ένα διάλογο αλλά δεν είμαι πάντα ικανός να τις αναγνωρίζω.

• Like 1
Δημοσ.

θελω να εκδοσω ενα βιβλιο τεχνολογικο,

ποια ειναι η διαδικασια, επικοινωνω με ενα εκδοτη και του λεω αν ενδιαφερεται να το εκδοσει  και μου λεει και την τμη πωλησης??

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Υπάρχουν βιβλία στα ελληνικά (μεταφρασμένα και μη) τα οποία να ασχολούνται με τις λογικές πλάνες με παραδείγματα;

Προσπαθώ να τις ανακαλύπτω σε ένα διάλογο αλλά δεν είμαι πάντα ικανός να τις αναγνωρίζω.

κατι τέτοιο δηλαδή;
https://minoas.gr/product/i-techni-toy-na-echeis-panta-dikio/

Δημοσ.
2 ώρες πριν, George56 είπε

θελω να εκδοσω ενα βιβλιο τεχνολογικο,

ποια ειναι η διαδικασια, επικοινωνω με ενα εκδοτη και του λεω αν ενδιαφερεται να το εκδοσει  και μου λεει και την τμη πωλησης??

Αυτοέκδοση θέλεις προφανώς. Το θέλεις να φανταστώ σε έντυπη μορφή;

Πρέπει να επικοινωνήσεις σαφώς με τον εκδότη αλλά για την τιμή δεν είναι έτσι απλά, θα πρέπει να δεις πόσα αντίτυπα θέλεις να τυπώσεις, αν χρειαστείς επιμελητή, φιλόλογο να να κάνει διορθώσεις, σχήμα, ποιότητα κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Joanna000 είπε

Γεια σας. Εχετε να μου προτείνετε βιβλια:

ฯ εργασιακος τομεας

ฯ αυτοβελτιωση

Ευχαριστω

μην δωσεις σημασια στον τιτλο εχει να κανει και με εργασιακα και με την (κοινωνικη) σου αυτοβελτιωση

Πώς να κερδίζεις φίλους και να επηρεάζεις τους ανθρώπους

https://www.public.gr/product/pos-na-kerdizeis-filoys-kai-na-epireazeis-toys-anthropoys/prod496515/

Επεξ/σία από greekboy
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, st2 είπε

Δυστυχώς δεν είναι αυτό που ψάχνω, περισσότερο αυτό το βιβλίο παρουσιάζει πως θα νικήσεις σε μια λογομαχία με κάθε μέσο, όμως εγώ αυτό που επιθυμώ είναι να χρησιμοποιώ γεγονότα, τεκμήρια, αποδείξεις κ.λπ.

Ευχαριστώ πάντως.

3 λεπτά πριν, greekboy είπε

μην δωσεις σημασια στον τιτλο εχει να κανει και με εργασιακα και με την (κοινωνικη) σου αυτοβελτιωση

Πώς να κερδίζεις φίλους και να επηρεάζεις τους ανθρώπους

https://www.public.gr/product/pos-na-kerdizeis-filoys-kai-na-epireazeis-toys-anthropoys/prod496515/

Από τα ελάχιστα βιβλία αυτοβοήθειας που δεν είναι για πέταμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Conan2046 είπε

Αυτοέκδοση θέλεις προφανώς. Το θέλεις να φανταστώ σε έντυπη μορφή;

Πρέπει να επικοινωνήσεις σαφώς με τον εκδότη αλλά για την τιμή δεν είναι έτσι απλά, θα πρέπει να δεις πόσα αντίτυπα θέλεις να τυπώσεις, αν χρειαστείς επιμελητή, φιλόλογο να να κάνει διορθώσεις, σχήμα, ποιότητα κλπ.

Ναι σε εντυπη.

Τα αντιτυπα τα καθοριζει ο εκδοτης οσα θελει δλδ η εγω?

Την επιμελεια μπορω να την κανω εγω για διορθωσεις ορθογραφια ετσι κ αλλιως ειναι μονο 60σ.

Να ερθω σε επικοινωνια με μαιλ η τηλ? Και αν μου ζητησει  copy  να του στειλω  σε μαιλ το αρχ .σε Open Office??

την τιμη θα την καθορισει αυτος ?

Δημοσ.

Ο εκδοτικός οίκος θα σου κάνει την σελιδοποίηση θα σου προτείνει κάποιο εξώφυλλο, γιατί δεν συμπληρώνεις απλώς την φόρμα σε έναν από τους εκδοτικούς οίκους που ασχολούνται με αυτοεκδόσεις να πάρεις προσφορά; Βλέπω για 200σέλιδα μπορείς να κάνεις 50 αντίτυπα από 350 ευρώ, Και μικρότερο να είναι θα υπάρχει ένα ελάχιστο κόστος πάντως ανεξαρτήτως αντιτύπων. 

Θα πρότεινα να μην του στείλεις αντίτυπο πριν υπογράψετε το συμφωνητικό γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων.

Για πόσα αντίτυπα συζητάς; Το θέλεις για να το δώσεις σε γνωστούς σου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...