Fan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ορισμένες τριλογίες από Forgotten Realms είναι πραγματικά εθιστικές. Δεν μπορείς να σταματήσεις το διάβασμα για να κοιμηθείς!!! (φυσικά γραμμένες στα αγγλικά γιατί μεταφρασμένες χάνουν τη μαγεία τους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 φλυαρούδι Έχω κατεβάσει μερικά γαλόνια κρασί, ελπίζω αύριο να μη το θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ε, σ' έτρωγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Γουιζι,ο υφαντόκοσμος δεν είναι αυτό που η μάγισσα ήταν η Ιμακουλάτα και ήταν πάντα μαζί με τις 2 αδερφές της ? Ναι αυτό είναι και είναι από τα ωραιότερα βιβλία που έχω διαβάσει. Από εκδόσεις BELL το έχω κι εγώ και νομίζω ότι ακόμα κυκλοφορεί από τις ίδιες εκδόσεις. Από Μπάρκερ τσεκάρετε και το "Coldheart Canyon" (μτφ. "Τα μυστικά της Βαβυλώνας" , εκδ. ΟΞΥ), δίνει ρέστα, αν και λίγο χαοτικό, είναι και 700+ σελίδες. Πολύ καλά γραμμένο με πολύ καλή ιστορία. Χαοτικό ως προς το μέγεθος (=αριθμός σελίδων), θα συμφωνήσω, αλλά ως προς την ιστορία θα διαφωνήσω. Είναι σπονδυλωτή μεν, σαν ένα puzzle που σου δίνουν ένα ένα τα κομμάτια μέχρι να μπορέσεις πρώτα να κατανοήσεις την ευρύτερη εικόνα και μετά να την δεις πραγματικά, αλλά συγκροτημένη δε. "Το φλυαρούδι και ο Τζάκ" . Στο πρώτο είναι. Αυτό ακριβώς, μόλις χτες βράδυ με ενημέρωσαν και ήμουν μακρυά από PC. Cheers freedubus! Έχω κατεβάσει μερικά γαλόνια κρασί, ελπίζω αύριο να μη το θυμάμαι. Ε, σ' έτρωγε. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Λουσι,διάβασες τελικά καθόλου Ντιν Κουντζ ? Και αν ναι,πως σε φάνηκε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 κυκλοφορισε το Dan Brown - The Lost Symbol αλλα μονο σε Αγγλικα. ξερει κανεις σε ποσο καιρο θα βγει στα Ελληνικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxeth Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Στην έκθεση βιβλίου που ρώτησα μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει γύρω στις 15 Οκτωβρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Στην έκθεση βιβλίου που ρώτησα μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει γύρω στις 15 Οκτωβρίου. ξερεις αν εχει καμια σχεση με το da vinci? δηλαδη ειναι η συνεχεια του και πρεπει να εχω διαβασει το da vinci ή ειναι απλος ενα παρομοιο βιβλιο που ειναι ασχετο με το da vinci? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 ξερεις αν εχει καμια σχεση με το da vinci? δηλαδη ειναι η συνεχεια του και πρεπει να εχω διαβασει το da vinci ή ειναι απλος ενα παρομοιο βιβλιο που ειναι ασχετο με το da vinci? καμια σχεση, μονο ο ηρωας ειναι ιδιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Εγω το τελειωσα, δεν ειναι απαραιτητο να εχεις διαβασει τον Κωδικα, αν το εχεις κανει ομως ειναι πιο ομαλη η ροη ισως. Δεν μπορω να διατυπωσω σωστα το γιατι, οπως και να εχει διαβασε και τον Κωδικα ειναι αρκετα καλο στο ειδος του. Γενικα ειμαι της γνωμης οταν υπαρχει επιλογη να διαβαζονται εργα ενος συγγραφεα με χρονολογικη σειρα καθως ετσι φαινεται και η ωριμαση στον τροπο γραφης κλπ. Αν και στο συγκεκριμενο δεν ισχυει, η γραφη ειναι η ιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaLsAmoMenos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Το The Stand του Stephen King το εχει διαβασει κανεις? Σκεφτομαι να αγορασω την πρωτοτυπη αγγλικη εκδοση. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2009 από BaLsAmoMenos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στέλιος7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Το The Stand του Stephen King το εχει διαβασει κανεις? Σκεφτομαι να αγορασω την προτοτυπη αγγλικη εκδοση. Οχι ακομα αλλα το εχω στα υπ 'οψιν.Συμφωνα με αυτα που ακουω, ειναι απο τα κορυφαια του συγγραφεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 καλα ρε παιδια, αυτος ο Stephen King ποσα βιβλια και ποσες ταινιες εχει βγαλει? οποτε περναω απο περιπτερα, βιβλιοπωλεια και video club, βλεπω το ονομα του.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Πολλά, απ' όταν βγήκε το πρώτο του βιβλίο βγάζει σχεδόν κάθε χρόνο τουλάχιστον ένα βιβλίο. Βάλε μέσα και τα short stories που έχει γράψει (κάποια απ' αυτά πριν το Carrie). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Το The Stand του Stephen King το εχει διαβασει κανεις? Σκεφτομαι να αγορασω την πρωτοτυπη αγγλικη εκδοση. Αν τα αγγλικά σου είναι καλά, αγόρασέ το, αξίζει. Κατ' εμέ, είναι μακράν το καλύτερο βιβλίο του Stephen King. Είχα αγοράσει την αρχική έκδοση και η complete έκδοση που βγήκε περίπου 10 χρόνια αργότερα πρόσθεσε γύρω στις 400 σελίδες. Απλώς δεν είναι σαν τα "κλασσικά" horror novels του King, είναι post-Apocalyptic novel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα