Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις βιβλίων

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

wizzy, κάνε μια καλή και πες μου, μιας και πάντα το 'χα απορία, το "The Yattering and Jack" από το δεύτερο (νομίζω) Book of Blood, πως το μετέφρασαν;

Παρεμπιπτόντως, άνετα η αγαπημένη μου CB ιστορία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παρών! Καλό ήταν, δεν με ενθουσίασε, κυρίως διότι ο Clive Barker έχει γράψει πολύ καλύτερα. Μπορείς να το πάρεις για να μπεις σιγά σιγά στο πνεύμα και μετά να προχωρήσεις σε πιο "έντονα" βιβλία του (π.χ. Hellraiser, Το Καταραμένο Παιχνίδι κ.α.). Επίσης, Clive Barker έχουν εκδόσει και οι Εκδόσεις Bell (Αείπολη, Το Αρχαίο Μυστήριο, Το Μεγάλο Μυστικό Θέαμα, Imagica, Υφαντόκοσμος [Weaveworld όπως πιθανόν να το γνωρίζετε]). Επίσης, κυκλοφορεί και η πενταλογία "Τα Βιβλία Του Αίματος" (The Books of Blood), που είναι 5 μικρά βιβλία από αυτοτελείς ιστορίες τρόμου (με πιο γνωστή την ιστορία Candyman που έγινε και ταινία), αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει ο εκδοτικός οίκος.

Σε κάλυψα;:-)

Ευχαριστώ πολύ !B)

(έχω διαβάσει Μπάρκερ αγαπημένε... :-))

(εχω δει κιόλας αλλά, νομίζω πως το HR ήταν πολύ πιο τρομακτικό στο βιβλίο...)

Μπα, μετά την Άννα Φρανκ και ο lucifer συγγραφέας;

Μπα ? Είναι ο Λούσι ΑΠΛΑ Δαίμονας ?

Lucifer

From Wikipedia, the free encyclopedia

Lucifer is a Latin word, literally meaning "light-bearer", that was used as a name for the "day star" or "morning star" that precedes the rising of the sun. In English it is used in Christian convention as a name for the Devil. Use of this name in reference to a fallen angel stems from a particular interpretation of Isaiah 14:3-20, a passage that speaks of someone who is given the name of "Day Star" or "Morning Star" (in Latin, Lucifer) as fallen from heaven (the sky).[2] In 2 Peter 1:19 and elsewhere, the same Latin word lucifer is used of the morning star with no relation to the devil. However, in writings later than those in the Bible, the Latin word Lucifer has often been used instead as a proper name for the devil.

wizzy, κάνε μια καλή και πες μου, μιας και πάντα το 'χα απορία, το "The Yattering and Jack" από το δεύτερο (νομίζω) Book of Blood, πως το μετέφρασαν;

Lucifer, τα βιβλία είναι Ελλάδα κι εγώ είμαι εξωτερικό, αλλά έκανα ενέργειες για να μάθουμε την μετάφραση. Υπομονή!

Ευχαριστώ πολύ !B)

(έχω διαβάσει Μπάρκερ αγαπημένε... :-))

(εχω δει κιόλας αλλά, νομίζω πως το HR ήταν πολύ πιο τρομακτικό στο βιβλίο...)

Η ταινία είναι λίγο πιο gore από ότι περίμενα (ή ίσως να βγήκε λίγο παραπάνω gore από ότι ήθελε ο Barker) αλλά το βιβλίο είναι τρομακτικό, τελεία και παύλα! Επίσης, μιας κι έχεις διαβάσει Barker, έχεις γνώμη για την διλογία Abarat;

Γουιζι,ο υφαντόκοσμος δεν είναι αυτό που η μάγισσα ήταν η Ιμακουλάτα και ήταν πάντα μαζί με τις 2 αδερφές της ?

Ναι, και είναι πολύ καλό βιβλίο.

Από Μπάρκερ τσεκάρετε και το "Coldheart Canyon" (μτφ. "Τα μυστικά της Βαβυλώνας" , εκδ. ΟΞΥ), δίνει ρέστα, αν και λίγο χαοτικό, είναι και 700+ σελίδες.

"Το φλυαρούδι και ο Τζάκ" . Στο πρώτο είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...