Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις βιβλίων

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

[/color]Έχει διαβάσει κανείς αυτό???

"The Secret-Το Μυστικό" | Μπερν Ρόντα

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2843094&highlight=%CE%A4%CE%BF+%CE%9C%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C#post2843094

Από την μέση της σελίδας και μετά γίνεται μια σχετική συζήτηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

μια και ειδα το τοπικ αυτο, θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις καποιο παρομοιο βιβλιο οπως αυτα που εχω διαβασει.

1) Ψηφιακό οχυρό

2000295587.jpg

2) Αρκτικός κύκλος

2000283409.jpg

μου αρεσαν αυτα τα 2, ειδικοτερα το Αρκτικός κύκλος!

καποιο αλλο σαν αυτα και ισως καλυτερα??

Οπωσδηποτε να διαβασεις τα αλλα 3 δικα του.Αν και το τελευταιο δεν το εχω διαβασει, ολα τα βιβλια του εκτος του οτι κυμαινονται στο ιδιο σχεδον επιπεδο εχουν πολλα κοινα χαρακτηριστικα και το πιο πιθανο ειναι αν σου αρεσε το ενα να σου αρεσουν και τα υπολοιπα.

άμα σου άρεσαν πολύ αυτά τα 2, πιάσε ό,τι έχει βγάλει ο dan brown, και επειδή και η kathrine neveile είναι κορυφή, πιάσε κι αυτήν.

Ρίξε όταν τελειώσεις και έναν Κανόνα Των Τεσσάρων και θα 'σαι κομπλε.

ναι, τα 'χω διαβάσει (για όποιον έχει την απορία)

• Moderators

Το Ιχνος, απο τον Gulliermo Del Toro (αυτος που σκηνοθετησε τον Λαβυρινθο του Πανα), το διαβασατε? Ιδιαιτερα καλογραμμενο, και πρωτοτυπο θεμα στην ουσια του. Το μονο που με χαλασε ειναι πως ανακαλυψα οτι προκειται για τριλογια αφου το διαβασα και τωρα θα πρεπει να περιμενω πολυ για το επομενο (οκτωβρης του 2010 νομιζω).

Το Ιχνος, απο τον Gulliermo Del Toro (αυτος που σκηνοθετησε τον Λαβυρινθο του Πανα), το διαβασατε? Ιδιαιτερα καλογραμμενο, και πρωτοτυπο θεμα στην ουσια του. Το μονο που με χαλασε ειναι πως ανακαλυψα οτι προκειται για τριλογια αφου το διαβασα και τωρα θα πρεπει να περιμενω πολυ για το επομενο (οκτωβρης του 2010 νομιζω).

Ξενερα. :-(

Το ξεκοκαλισε μια φιλη μου στις διακοπες και ελεγα να το δανειστω.

Αμα ειναι τριλογια μαλλον θα περιμενω να βγει και το 3ο.

Ο μαγικός κύκλος της νεβιλ ειναι πολύ ΚΑΚΟ βιβλίο πάντως.... (προσωπική άποψη)!

ο αρκτικός κύκλος κ το ψηφιακό οχυρό του μπράουν, επίσης κακά...

Το ιλουμινάτι ήταν ΠΟΛΥ καλό βιβλίο....

Το καινούργιο του μπράουν, έχω την αισθηση οτι θα ειναι μια κοπια της πετυχημένης συνταγής του ντα βιντσι κ του ιλουμινάτι...

Προσφατα διαβασα από θρίλερ, το "οι αχυρανθρωποι" (εκδοσεις οξυ), που ήταν αρκετα καλό...

Επίσης, διαβασα το να σου πω μια ιστορία, του μπουκάι που δε με ενθουσιασε, με κούρασε λίγο....

@antreaslam: αν θέλεις κι άλλες προτάσεις από ΟΞΥ σε λογοτεχνία τρόμου (σειρά ΚΟΛΑΣΗ), πες μου, έχω (διαβάσει) τα πάντα που εξέδοσε από το 1999 που ξεκίνησε η σειρά.

Εννοείται ότι όποιος άλλος θέλει, εδώ είμαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
"το ημερολόγιο ενός Δαίμονα" (ΟΞΥ) το έχει διαβάσει κανείς ?

Παρών! Καλό ήταν, δεν με ενθουσίασε, κυρίως διότι ο Clive Barker έχει γράψει πολύ καλύτερα. Μπορείς να το πάρεις για να μπεις σιγά σιγά στο πνεύμα και μετά να προχωρήσεις σε πιο "έντονα" βιβλία του (π.χ. Hellraiser, Το Καταραμένο Παιχνίδι κ.α.). Επίσης, Clive Barker έχουν εκδόσει και οι Εκδόσεις Bell (Αείπολη, Το Αρχαίο Μυστήριο, Το Μεγάλο Μυστικό Θέαμα, Imagica, Υφαντόκοσμος [Weaveworld όπως πιθανόν να το γνωρίζετε]). Επίσης, κυκλοφορεί και η πενταλογία "Τα Βιβλία Του Αίματος" (The Books of Blood), που είναι 5 μικρά βιβλία από αυτοτελείς ιστορίες τρόμου (με πιο γνωστή την ιστορία Candyman που έγινε και ταινία), αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει ο εκδοτικός οίκος.*

Σε κάλυψα;:-)

*Edit: Εκδόσεις ΤΡΙΤΩΝ

Επεξ/σία από wizzy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...