afragorn Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, djcat είπε Θα συμφωνήσω! Πολύ καλά επίσης, το Ιμαρέτ και το Γινάτι, από τον ίδιο συγγραφέα. Και το "Άγιοι και Δαίμονες" πρέπει να είναι πολύ καλό. Μου το πρότεινε φίλος. 1
wizzy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, afragorn είπε [...] 2 ώρες πριν, djcat είπε [...] Έχει διαβάσει κάποιος από εσάς την "Ουρανόπετρα"; Μου το έκαναν δώρο, αλλά επειδή είναι (μου φαίνεται) εντελώς εκτός των ειδών λογοτεχνίας που διαβάζω, δεν το έχω ανοίξει ακόμα.
afragorn Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Στις 9/10/2019 στις 5:01 ΜΜ, wizzy είπε Έχει διαβάσει κάποιος από εσάς την "Ουρανόπετρα"; Μου το έκαναν δώρο, αλλά επειδή είναι (μου φαίνεται) εντελώς εκτός των ειδών λογοτεχνίας που διαβάζω, δεν το έχω ανοίξει ακόμα. Συμβουλέψου και το goodreads. Δε το ξέρω το βιβλίο προσωπικά... Εγώ ξεκίνησα προχθές την Ιλιάδα σε μετάφραση Σιατόπουλου. Έχει πάρα πολλές σημειώσεις, αλλά ευτυχώς, βοηθάνε στην ομολογουμένως δύσκολη κατανόηση (ακόμα και) του μεταφρασμένου.
donblunts Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καμά καλή πρόταση για δυνατό ψυχολογικό θρίλερ ?! Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από donblunts
skiabox Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Πιστεύω ότι το best seller της χρονιάς είναι αυτό : https://www.public.gr/product/books/greek-books/family-home/self-improvement-body-and-spirit/andras-aksias/prod10120513pp/ Ήδη κάνανε και 2η έκδοση!
Zeda Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Έχετε να προτείνετε ολοκληρωμένες σειρές φαντασίας/επικής φαντασίας μεταφρασμένες στα ελληνικά ? Τύπου Eragon , Ομιχλογέννητοι , Sword of Truth , το ονομα του ανεμου (δυστυχώς ακομα περιμένουμε το 3ο)
wizzy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zeda είπε Έχετε να προτείνετε ολοκληρωμένες σειρές φαντασίας/επικής φαντασίας μεταφρασμένες στα ελληνικά ? Τύπου Eragon , Ομιχλογέννητοι , Sword of Truth , το ονομα του ανεμου (δυστυχώς ακομα περιμένουμε το 3ο) Dune (Frank Herbert) Το Υφαντό της Φιόναβαρ (Guy Gavriel Kay) Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2019 από wizzy 2
skiabox Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 https://businessrev.gr/2019/09/24/το-βιβλίο-αυτοβελτίωσης-που-έγινε-best-seller-σ/
Vassilis_24 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, skiabox είπε https://businessrev.gr/2019/09/24/το-βιβλίο-αυτοβελτίωσης-που-έγινε-best-seller-σ/ Για να το προτείνεις τόσο σθεναρά, μοιράσου και τη δική σου εμπειρία. Πέφτουν πλέον οι κοπέλες εύκολα μετά την ανάγνωσή του; 2 2
afragorn Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Στις 27/10/2019 στις 6:00 ΜΜ, Zeda είπε Έχετε να προτείνετε ολοκληρωμένες σειρές φαντασίας/επικής φαντασίας μεταφρασμένες στα ελληνικά ? Τύπου Eragon , Ομιχλογέννητοι , Sword of Truth , το ονομα του ανεμου (δυστυχώς ακομα περιμένουμε το 3ο) Φαντάζομαι Άρχοντα έχεις διαβάσει; Επίσης αν θες ρίξει μια ματιά στο "Η Εποχή των Θρύλων". Είναι Έλληνα συγγραφέα με πολύ καλή γραφή και είναι το πρώτο της τριλογίας. 12 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Για να το προτείνεις τόσο σθεναρά, μοιράσου και τη δική σου εμπειρία. Πέφτουν πλέον οι κοπέλες εύκολα μετά την ανάγνωσή του; Ε μα, πραγματικά!
coffeex Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Στις 25/10/2019 στις 9:59 ΜΜ, skiabox είπε Πιστεύω ότι το best seller της χρονιάς είναι αυτό : https://www.public.gr/product/books/greek-books/family-home/self-improvement-body-and-spirit/andras-aksias/prod10120513pp/ Ήδη κάνανε και 2η έκδοση! Σοβαρά τώρα.. έδωσες λεφτά για ένα βιβλίο που γράφει αυτά: Αναφορά σε κείμενο Τι θα μάθεις από το βιβλίο: Πώς να δίνεις λύσεις στα προβλήματα που σε εμποδίζουν να φλερτάρεις τις γυναίκες που Θες πραγματικά Πώς να φλερτάρεις αποδοτικά υπό οποιεσδήποτε συνθήκες Πώς να αναλαμβάνεις δράση με τρόπο που θαυμάζεις τον εαυτό σου και γίνεσαι ελκυστικός στους γύρω σου Η μέθοδος των 6 σταδίων : Πώς να κάνεις το φλερτ με ωραίες άγνωστες γυναίκες, μια ευχάριστη συνήθεια Βήμα- βήμα η διαδικασία της αποδοτικής προσέγγισης Ποια είναι η σιωπηλή δύναμη για να αντιδράς στις προκλήσεις και να εντυπωσιάζεις τους γύρω σου Πώς να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου την ώρα που σε απειλούν 1
LongTom Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 11 ώρες πριν, coffeex είπε Σοβαρά τώρα.. έδωσες λεφτά για ένα βιβλίο που γράφει αυτά: Φέρελπις Πικ απ αρτιστ ή απλά προμοτάρει για άλλο λόγο...
Vangelis_D9 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Στις 29/10/2019 στις 8:32 ΜΜ, coffeex είπε Σοβαρά τώρα.. έδωσες λεφτά για ένα βιβλίο που γράφει αυτά: Για άντρες προς άντρες δεν έχει;
Nickokin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Τσέρνομπιλ: Ένα χρονικό του μέλλοντος Alexievich Svetlana Είχα δει την σειρά αλλά διάβασα και το βιβλίο φαντάζομαι θα έχει ξαναπροταθει αλλά πραγματικά αξίζει να το διαβάσει κάποιος! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα