Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, djcat είπε

Θα συμφωνήσω! Πολύ καλά επίσης, το Ιμαρέτ και το Γινάτι, από τον ίδιο συγγραφέα. 

Και το "Άγιοι και Δαίμονες" πρέπει να είναι πολύ καλό. Μου το πρότεινε φίλος.

• Thanks 1
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, afragorn είπε

[...]

2 ώρες πριν, djcat είπε

[...]

Έχει διαβάσει κάποιος από εσάς την "Ουρανόπετρα"; Μου το έκαναν δώρο, αλλά επειδή είναι (μου φαίνεται) εντελώς εκτός των ειδών λογοτεχνίας που διαβάζω, δεν το έχω ανοίξει ακόμα.

Δημοσ.
Στις 9/10/2019 στις 5:01 ΜΜ, wizzy είπε

Έχει διαβάσει κάποιος από εσάς την "Ουρανόπετρα"; Μου το έκαναν δώρο, αλλά επειδή είναι (μου φαίνεται) εντελώς εκτός των ειδών λογοτεχνίας που διαβάζω, δεν το έχω ανοίξει ακόμα.

Συμβουλέψου και το goodreads. Δε το ξέρω το βιβλίο προσωπικά...

Εγώ ξεκίνησα προχθές την Ιλιάδα σε μετάφραση Σιατόπουλου. Έχει πάρα πολλές σημειώσεις, αλλά ευτυχώς, βοηθάνε στην ομολογουμένως δύσκολη κατανόηση (ακόμα και) του μεταφρασμένου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε ολοκληρωμένες σειρές φαντασίας/επικής φαντασίας  μεταφρασμένες στα ελληνικά ?  Τύπου Eragon , Ομιχλογέννητοι , Sword of Truth , το ονομα του ανεμου (δυστυχώς ακομα περιμένουμε το 3ο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Zeda είπε

Έχετε να προτείνετε ολοκληρωμένες σειρές φαντασίας/επικής φαντασίας  μεταφρασμένες στα ελληνικά ?  Τύπου Eragon , Ομιχλογέννητοι , Sword of Truth , το ονομα του ανεμου (δυστυχώς ακομα περιμένουμε το 3ο)

Dune (Frank Herbert)

Το Υφαντό της Φιόναβαρ (Guy Gavriel Kay)

Επεξ/σία από wizzy
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 27/10/2019 στις 6:00 ΜΜ, Zeda είπε

Φαντάζομαι Άρχοντα έχεις διαβάσει; Επίσης αν θες ρίξει μια ματιά στο "Η Εποχή των Θρύλων". Είναι Έλληνα συγγραφέα με πολύ καλή γραφή και είναι το πρώτο της τριλογίας.

12 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Για να το προτείνεις τόσο σθεναρά, μοιράσου και τη δική σου εμπειρία.
Πέφτουν πλέον οι κοπέλες εύκολα μετά την ανάγνωσή του;

Ε μα, πραγματικά!

Δημοσ.
Στις 25/10/2019 στις 9:59 ΜΜ, skiabox είπε

Πιστεύω ότι το best seller της χρονιάς είναι αυτό :

https://www.public.gr/product/books/greek-books/family-home/self-improvement-body-and-spirit/andras-aksias/prod10120513pp/

Ήδη κάνανε και 2η έκδοση!

Σοβαρά τώρα.. έδωσες λεφτά για ένα βιβλίο που γράφει αυτά:

Αναφορά σε κείμενο

Τι θα μάθεις από το βιβλίο:

• Πώς να δίνεις λύσεις στα προβλήματα που σε εμποδίζουν να φλερτάρεις τις γυναίκες που Θες πραγματικά
  • Πώς να φλερτάρεις αποδοτικά υπό οποιεσδήποτε συνθήκες
  • Πώς να αναλαμβάνεις δράση με τρόπο που θαυμάζεις τον εαυτό σου και γίνεσαι ελκυστικός στους γύρω σου
  • Η μέθοδος των 6 σταδίων : Πώς να κάνεις το φλερτ με ωραίες άγνωστες γυναίκες, μια ευχάριστη συνήθεια
  • Βήμα- βήμα η διαδικασία της αποδοτικής προσέγγισης
  • Ποια είναι η σιωπηλή δύναμη για να αντιδράς στις προκλήσεις και να εντυπωσιάζεις τους γύρω σου
  • Πώς να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου την ώρα που σε απειλούν

• Sad 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, coffeex είπε

Σοβαρά τώρα.. έδωσες λεφτά για ένα βιβλίο που γράφει αυτά:

Φέρελπις Πικ απ αρτιστ ή απλά προμοτάρει για άλλο λόγο...:P

Δημοσ.

Τσέρνομπιλ: Ένα χρονικό του μέλλοντος

Alexievich Svetlana

Είχα δει την σειρά αλλά διάβασα και το βιβλίο φαντάζομαι θα έχει ξαναπροταθει αλλά πραγματικά αξίζει να το διαβάσει κάποιος!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...