Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 19/9/2019 στις 11:59 ΠΜ, orestoulis είπε

Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να μάθετε περισσότερα και για τα audiobooks σε αυτήν την ανάρτηση

Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι!

Στις 21/9/2019 στις 4:45 ΜΜ, DrFreeman είπε

Ο Δήμιος του Ερωτα, Irvin Yalom, εκδ. Αγρα.

Για όσους ενδιαφέρει η "λογοτεχνικά" γραμμένη ψυχολογία.

Είναι καταπληκτικό το συγκεκριμένο όπως και όλα του Yalom, ακόμη και αυτά που απευθύνονται στους επαγγελματίες ψυχολόγους.

• Like 2
Δημοσ.

Έχει διαβάσει κανείς το Σπίτι από Φύλλα στην ελληνική η αγγλική του εκδοσή?Ψάχνω να το βρω αλλά είναι παντού εξαντλημένο.Λέτε να το πετύχω σε κάποιο μαγαζί με μεταχειρισμένα βιβλία εδώ Πάτρα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MaNePi είπε

Έχει διαβάσει κανείς το Σπίτι από Φύλλα στην ελληνική η αγγλική του εκδοσή?Ψάχνω να το βρω αλλά είναι παντού εξαντλημένο.Λέτε να το πετύχω σε κάποιο μαγαζί με μεταχειρισμένα βιβλία εδώ Πάτρα?

Ποτέ δεν ξέρεις αν δεν ψάξεις. Υπάρχει πάντως σε ψηφιακή μορφή και στα αγγλικά και στα Ελληνικά αν έχεις e-reader

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Conan2046 είπε

Ποτέ δεν ξέρεις αν δεν ψάξεις. Υπάρχει πάντως σε ψηφιακή μορφή και στα αγγλικά και στα Ελληνικά αν έχεις e-reader

Θα το κοιτάξω μπας και είμαι τυχερός!Πάντως δεν με ενδιαφέρει η ηλεκτρονική μορφή,προτιμώ την έντυπη και κυνηγάω περίεργα βιβλία,όπως αυτό : https://www.georgakopoulos.org/work/reviews/jj-abrams-doug-dorst-s/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, MaNePi είπε

Θα το κοιτάξω μπας και είμαι τυχερός!Πάντως δεν με ενδιαφέρει η ηλεκτρονική μορφή,προτιμώ την έντυπη και κυνηγάω περίεργα βιβλία,όπως αυτό : https://www.georgakopoulos.org/work/reviews/jj-abrams-doug-dorst-s/

Μπορείς να τα παραγγείλεις ηλεκτρονικά. To S. από Doug Dorst το πήρα απ'το BookDepository. Ήταν σφραγισμένο, στο slipcase του, σε ζελατίνα, κανονικά.

Edit: Επίσης, θυμάμαι πριν κάτι χρόνια είχα δει το S. σε ένα κατάστημα Public, μπορεί να έχουν ακόμα αντίτυπα. Αλλιώς, μπορείς να το παραγγείλεις και από τα Public και να στο φέρουν.

Επεξ/σία από Koromaru
Δημοσ.
18 ώρες πριν, MaNePi είπε

Πάντως δεν με ενδιαφέρει η ηλεκτρονική μορφή,προτιμώ την έντυπη και κυνηγάω περίεργα βιβλία,όπως αυτό

Ως προς την μορφή του βιβλίου και του περιεχόμενου ή και ως προς το περιεχόμενο περίεργα;

Μόλις τώρα, Conan2046 είπε

Ως προς την μορφή μόνο του βιβλίου και του περιεχόμενου ή και ως προς το περιεχόμενο περίεργα;

Δημοσ.

Adults in the room. Εξαιρετικά δομημένο.

Γίνεται ακόμη πολύ ενδιαφέρον για όποιον έχει ακολουθήσει στενά τα γεγονότα εκείνης της περιόδου. Και ακόμη περισσότερο αν μπεις στην διαδικασία να διασταυρώνεις πράγματα.

https://www.goodreads.com/book/show/34673467-adults-in-the-room

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/10/2019 στις 12:51 ΜΜ, Conan2046 είπε

Ως προς την μορφή του βιβλίου και του περιεχόμενου ή και ως προς το περιεχόμενο περίεργα;

Ως προς την μορφή κυρίως...Αν έχεις κάτι υπόψιν σου πες μου η κάποιος άλλος

Στις 1/10/2019 στις 12:09 ΠΜ, Koromaru είπε

Μπορείς να τα παραγγείλεις ηλεκτρονικά. To S. από Doug Dorst το πήρα απ'το BookDepository. Ήταν σφραγισμένο, στο slipcase του, σε ζελατίνα, κανονικά.

Edit: Επίσης, θυμάμαι πριν κάτι χρόνια είχα δει το S. σε ένα κατάστημα Public, μπορεί να έχουν ακόμα αντίτυπα. Αλλιώς, μπορείς να το παραγγείλεις και από τα Public και να στο φέρουν.

Το S. το έχω αγοράσει από τα public εδώ και κάποια χρόνια περίπου στα 20 ευρώ αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να το ολοκληρώσω!

Δημοσ.

Ήρθε

Τώρα αυτό που μενει είναι να το διαβάσω 😁

IMG_20191004_204820-750x1000.jpg

Δημοσ.
Στις 2/10/2019 στις 1:46 ΜΜ, MaNePi είπε

Ως προς την μορφή κυρίως...Αν έχεις κάτι υπόψιν σου πες μου η κάποιος άλλος

Το S. το έχω αγοράσει από τα public εδώ και κάποια χρόνια περίπου στα 20 ευρώ αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να το ολοκληρώσω!

Εγώ το είχα πάρει 30€. Το ξεκίνησα και εγώ πριν κάποιους μήνες, αλλά το άφησα για κάποια άλλη στιγμή. Φαίνεται καλό, αλλά πιστεύω πρέπει να το διαβάσεις σε χαλαρή περίοδο (πχ. διακοπές) γιατί έχει μπόλικο πράγμα.

Δημοσ.

Ξεκινησα το Κρυμμένη στο χώμα

Αναφορά σε κείμενο

Ιούλιος 1983
Η βραδιά είναι ιδιαίτερα ζεστή όταν μια παρέα επτά εφήβων αποφασίζει να κατασκηνώσει στο δάσος. Όλοι τους είναι έξυπνοι, όμορφοι, και το μέλλον τους διαγράφεται λαμπρό. Η μικρότερη της παρέας, η Ορόρα Τζάκσον, είναι πανευτυχής που την κάλεσαν να πάει μαζί τους.
Όλα κυλούν όπως συνήθως: πίνουν, χορεύουν, μαλώνουν, ανταλλάσσουν τα πρώτα φιλιά. Κάποια ζευγαράκια γλιστρούν στις σκιές του δάσους, και κάποιοι μένουν πίσω με τη ζήλια και την ερωτική απογοήτευση να τους βασανίζουν. Το ξημέρωμα θα τους βρει όλους εκεί.
Όλους εκτός από την Ορόρα...
Οι φίλοι της ισχυρίζονται πως την τελευταία φορά που την είδαν, το βράδυ προτού πάει για ύπνο, ήταν μια χαρά. Ξεκινάει μια εξονυχιστική έρευνα, μα η έφηβη παραμένει άφαντη.
Τριάντα χρόνια αργότερα, το πτώμα της Ορόρα βρίσκεται θαμμένο σε μια κρυψώνα στο έδαφος, για την οποία γνώριζαν μόνο οι έξι φίλοι. Ο επιθεωρητής Τζόνα Σινς, νεαρός αστυνομικός τότε στη μικρή τους πόλη, αναλαμβάνει να λύσει την παλιά υπόθεση που ανοίγει ξανά. Τώρα είναι αποφασισμένος να μάθει επιτέλους τι συνέβη εκείνη τη βραδιά.

Η έρευνά του θα φέρει την παρέα πίσω στο δάσος, όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με τα γεγονότα που οδήγησαν τη φίλη τους στον θάνατο και άλλαξαν τους ίδιους για πάντα...

Πολυ ωραιαο φαινεται μεχρι στιγμης....Μου αρεσει πολυ αυτο το στυλ...

https://www.skroutz.gr/books/20167276.Κρυμμένη-στο-χώμα.html

Δημοσ.

Προχθές τέλειωσα το Σέρρα του Γιάννη Καλπούζου. Συγκλονιστικό βιβλίο για το ξεριζωμό των Ποντίων. Σε όποιον αρέσουν ιστορικά μυθιστορήματα, να το διαβάσει οπωσδήποτε! 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, afragorn είπε

Προχθές τέλειωσα το Σέρρα του Γιάννη Καλπούζου. Συγκλονιστικό βιβλίο για το ξεριζωμό των Ποντίων. Σε όποιον αρέσουν ιστορικά μυθιστορήματα, να το διαβάσει οπωσδήποτε! 

Θα συμφωνήσω! Πολύ καλά επίσης, το Ιμαρέτ και το Γινάτι, από τον ίδιο συγγραφέα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...