Koromaru Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, menthol1979 είπε Μόλις τελείωσα και εγώ το : Σταθμός Έντεκα της Emily St. John Mandel. Είναι εκπληκτικό βιβλίο. Παράξενη, δυστοπική ιστορία αλλά όμορφα διατυπωμένη πλοκή και χαρακτήρες. Σε κρατάει μέχρι τέλους. Ρίξτε του μια ματιά εαν σας κεντρίσει το ενδιαφέρον! Χαίρομαι που το ακούω γιατί σκοπεύω να το ξεκινήσω και εγώ μέσα στο καλοκαίρι. Επειδή δεν είναι και μικρούλι, σου φάνηκε να έκανε κάπου κοιλιά? 1
menthol1979 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, Koromaru είπε Χαίρομαι που το ακούω γιατί σκοπεύω να το ξεκινήσω και εγώ μέσα στο καλοκαίρι. Επειδή δεν είναι και μικρούλι, σου φάνηκε να έκανε κάπου κοιλιά? Κοιλιά όχι, δεν έκανε (κατ' εμέ πάντα). Διαβάζεται ευχάριστα γιατί αποτελείται από πολλά και μικρά κεφάλαια οπότε μπορείς να διαβάζεις λίγο όποτε προλαβαίνεις χωρίς να αφήνεις το θέμα στη μέση. Δεν θα σε ανεβάσει πολύ ψηλά από πλευράς δράσης, δεν είναι τέτοιο μυθιστόρημα, αλλά ούτε θα το βαρεθείς. Ενώ περιγράφει διάφορες παράλληλες ιστορίες δεν θα χαθείς πουθενά. Δεν σου λέω περισσότερα για να μην στο χαλάσω
Koromaru Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, menthol1979 είπε Κοιλιά όχι, δεν έκανε (κατ' εμέ πάντα). Διαβάζεται ευχάριστα γιατί αποτελείται από πολλά και μικρά κεφάλαια οπότε μπορείς να διαβάζεις λίγο όποτε προλαβαίνεις χωρίς να αφήνεις το θέμα στη μέση. Δεν θα σε ανεβάσει πολύ ψηλά από πλευράς δράσης, δεν είναι τέτοιο μυθιστόρημα, αλλά ούτε θα το βαρεθείς. Ενώ περιγράφει διάφορες παράλληλες ιστορίες δεν θα χαθείς πουθενά. Δεν σου λέω περισσότερα για να μην στο χαλάσω Τέλεια. Και πολύ ευπρόσδεκτα τα μικρά κεφάλαια, γιατί της Hobb που διαβάζω τώρα είναι τεράστια (συνάντησα μέχρι και 60 σελίδες!)
Conan2046 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 20 ώρες πριν, menthol1979 είπε Μόλις τελείωσα και εγώ το : Σταθμός Έντεκα της Emily St. John Mandel. Είναι εκπληκτικό βιβλίο. Παράξενη, δυστοπική ιστορία αλλά όμορφα διατυπωμένη πλοκή και χαρακτήρες. Σε κρατάει μέχρι τέλους. Ρίξτε του μια ματιά εαν σας κεντρίσει το ενδιαφέρον! Και υπάρχει και σε ebook κι έψαχνα μερικά βιβλία να αγοράσω (ελληνικά) σε ψηφιακή μορφή για τις διακοπές να μην κουβαλάω βιβλία. Φαίνεται ενδιαφέρον, θα το πάρω.
tilted54 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Απο που αγοράζετε βιβλία γενικά? Έχετε να προτείνετε κανένα καλό μαγαζί στην Αθήνα, ή online?
SOADNICK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 22 λεπτά πριν, tilted54 είπε Απο που αγοράζετε βιβλία γενικά? Έχετε να προτείνετε κανένα καλό μαγαζί στην Αθήνα, ή online? Πρωτοπορία και Πολιτεία κυρίως 4
menthol1979 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, tilted54 είπε Απο που αγοράζετε βιβλία γενικά? Έχετε να προτείνετε κανένα καλό μαγαζί στην Αθήνα, ή online? Ίκαρος. Ότι έχει (λίγα μεν) από ξένη λογοτεχνία τα παίρνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Ξεκίνησα ήδη το Αρμινουτα. Και μπράβο τους που τα βγάζουν όλα και σε ebooks. 1
Koromaru Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, tilted54 είπε Απο που αγοράζετε βιβλία γενικά? Έχετε να προτείνετε κανένα καλό μαγαζί στην Αθήνα, ή online? Από online, αν θες βιβλία στα αγγλικά, BookDepository. Το μεγάλο θετικό είναι ότι δεν έχει μεταφορικά, ενώ γενικά έχει καλές τιμές. Το αρνητικό είναι πως δεν μπορείς να δεις που βρίσκεται η παραγγελία σου κτλ + έρχεται με ταχυδρομείο. Αλλά αν χαθεί η παραγγελία σου (μου έχει τύχει 1 φορά και είμαι σίγουρος πως δεν έφταιγαν αυτοί, αλλά το ταχυδρομείο μου που είναι απαράδεκτο), επικοινωνείς μαζί τους, είναι πολύ εξυπηρετικοί και μου έδωσαν τα λεφτά μου πίσω. Επίσης, πάλι για αγγλικά βιβλία, μερικές φορές συμφέρει να τα παραγγείλεις απτο Public, και τα φέρνουν αυτοί από έξω. 1
djcat Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Για ξενόγλωσσα amazon. Ελληνικά όπως είπανε ήδη Πρωτοπορία και Πολιτεία. 1
παυκο13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Στις 11/6/2019 στις 6:39 ΜΜ, Conan2046 είπε Ενδιαφέρον έχει, ειδικά όσο κλιμακώνεται φτάνεις κλασικά σε ένα σημείο που η αγωνία χτυπάει κόκκινο. Δηλαδή δεν μπορώ να πως πως δεν μου άρεσε ή κάπου βαρέθηκα. Απλώς δεν ξέρω μπορεί να είναι δική μου η αίσθηση, αλλά όλοι οι γνωστοί χαρακτήρες μου φαίνονται λίγο διαφορετικοί, έχει αυτά τα μελό με τις μισές καρδιές που χτυπάνε, τον Χάρι σε ρόλο καρδιοκατακτητή, γενικά λίγο διαφορετικό.. Το τελειωσα και μπορω να πω οτι μου αρεσε περισσοτερο απο την Διψα αλλα λιγοτερο απο την αστυνομια! Παρ'ολα αυτα ειναι παρα πολυ καλο βιβλιο και ο Νεσμπο πιστευω οτι δεν φθινει σε αυτο το σημειο αλλα μας δινει ενα πολυ ωραιο αποτελεσμα! Το πως τελειωνει μου αρεσει παρα πολυ!!! 1
*nenya* Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 On 15/06/2019 at 13:51, SOADNICK said: Πρωτοπορία και Πολιτεία κυρίως Αυτά τα 2 αλλά και από παλαιοβιβλιοπωλείο επίσης: https://oldbooks.gr/
4saken Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Αν και εχω να ψωνισω χρονια, το alibris.com ειναι κορυφαιο τοσο για καινουργια οσο και για μεταχειρισμενα.
_linuslost_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Χθες βράδυ τελείωσα το "Ο θείος Πέτρος και η εικασία του Γκολντμπαχ". Καταπληκτικό βιβλίο, ιδιαίτερα για όσους γνωρίζουν μαθηματικά ώστε να μπορούν να αντιληφθούν καλύτερα τα στοιχεία που πραγματεύεται. Είναι μικρό σε μέγεθος και το διάβασα μέσα σε τρία βράδια. Η πλοκή σε παρασύρει να θέλεις να το διαβάσεις μονορουφι και μπαίνεις και εσύ στο τρυπακι να λύσεις τα μαθηματικά προβλήματα που περιγράφει.!! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα