Zerg13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Marat72 είπε Αριστούργημα το Sapiens Ναι γιαυτο το εδωσα εδω. Για οσους δεν βαριουντε σηκωνει και διαβασμα 2 φορες, και στην πρωτη θελει τετραδιο για σημειωσεις. Το βρηκες απο το ποστ μου αυτο το βιβλιο; Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marat72 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ναι γιαυτο το εδωσα εδω. Για οσους δεν βαριουντε σηκωνει και διαβασμα 2 φορες, και στην πρωτη θελει τετραδιο για σημειωσεις. Το βρηκες απο το ποστ μου αυτο το βιβλιο; Όχι το έχω διαβάσει εδώ και ένα χρόνο περίπου . Το βιβλίο τα σπάει , ο τρόπος που εξηγεί την διαδρομή του ανθρώπου είναι μοναδικός , πρότεινετε ανεπιφύλακτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Καποιος που να διαβασε το Νο2 homo deus; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Στις 23/3/2018 στις 8:29 ΠΜ, LongTom είπε Στο amazon ή στον θείο. Να κάνω μια χαζή ερώτηση? Ο "θείος " τι είναι?Το έχω ξαναδεί και σε άλλες απαντήσεις και δεν καταλαβαίνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 "Θείος" = torrent sites. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 21 ώρες πριν, wizzy είπε "Θείος" = torrent sites. Πολύ το περιορίζεις, προσωπικά θα έλεγα οιαδήποτε τρόπος απόκτησης εκτός από άμεση αγορά ή ενοικίαση (warez, φίλοι, κ.ο.κ.).Γενικά ζούλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Έχεις δίκιο. Απλώς με warez, DC++ κτλ δεν ασχολούμαι - υποθέτω και πολύς άλλος κόσμος. Μπορεί και να υποθέτω λάθος.☺️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
midimod Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μία πολύ καλή περιπτωση, για όσους το έχουν με την αγγλική γλώσσα, είναι τα audio books. Εμένα με έχουν σώσει, αφού είμαι 8-10 ώρες την ημερα, στον δρόμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, midimod είπε Μία πολύ καλή περιπτωση, για όσους το έχουν με την αγγλική γλώσσα, είναι τα audio books. Εμένα με έχουν σώσει, αφού είμαι 8-10 ώρες την ημερα, στον δρόμο. Ενώ είναι καλή εναλλακτική για πολύ κόσμο, προσωπικά θεωρώ ότι είναι τα μόνα βιβλία που δεν την παλεύω. Πραγματικά ξεχνάω το θέμα σε χρόνο dt. Ο ίδιος λόγος που σταμάτησα τα podcast. Μετά από 10 λεπτά ξεχνάω τι άκουσα...🙄 Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από LongTom 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, LongTom είπε Ενώ είναι καλή εναλλακτική για πολύ κόσμο, προσωπικά θεωρώ ότι είναι τα μόνα βιβλία που δεν την παλεύω. Πραγματικά ξεχνάω το θέμα σε χρόνο dt. Ο ίδιος λόγος που σταμάτησα τα podcast. Μετά από 10 λεπτά ξεχνάω τι άκουσα...🙄 Το ίδιο κι εγώ. Η διαδικασία της ανάγνωσης βιβλίου απαιτεί την προσοχή μου. Όσες φορές δοκίμασα audiobook, η προσοχή μου αποσπαζόταν σε οτιδήποτε άλλο μπορούσα να κάνω εκείνη την ώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dvs Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 7/5/2018 στις 5:15 ΜΜ, Zerg13 είπε Το 1984 του Orwell τι λεει; http://www.public.gr/product/1984/prod254453/?sn_ref=s&sn_cat=cat1831065pp&sn_id=prod254453 Εκπλητκικό βιβλίο, στα top 10 της παγκόσμιας βιβλιογραφίας Στις 14/5/2018 στις 12:41 ΜΜ, KilliK είπε μονο που το A Brave New World επεσε μεσα στις προβλεψεις του περισσοτερο απο οτι το 1984 Απο τις μεταφράσεις, υπάρχει κάποια που προτείνεις ή εχεις διαβάσει και σε αφησε ικανοποιημένο; Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από Dvs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangelis_D9 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Τι έγινε ρε παιδιά κι εξαφανίστηκε το Sapiens του Χαράρι που πολυδιαφημίζετε, τώρα με αναγκάζετε να κετεβώ στο κέντρο της Αθήνας να το βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Vangelis_D9 είπε Τι έγινε ρε παιδιά κι εξαφανίστηκε το Sapiens του Χαράρι που πολυδιαφημίζετε, τώρα με αναγκάζετε να κετεβώ στο κέντρο της Αθήνας να το βρω. Δεν το πρόλαβες πριν το κατεβάσουν!😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangelis_D9 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, LongTom είπε Δεν το πρόλαβες πριν το κατεβάσουν!😋 Βασικά στο τοπικό Πάμπλικ που πήγα νωρίτερα, είχε μόνο το καινούριο του βιβλίο, ρωτάω την υπάλληλο, ήξερε και μου λέει εμμέσως πλην σαφώς πως εξαντλήθηκε και δεν το ξαναφέρνουν. Θα το βρω, που θα πάει. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από Vangelis_D9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cappuccino Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 16 ώρες πριν, Vangelis_D9 είπε Βασικά στο τοπικό Πάμπλικ που πήγα νωρίτερα, είχε μόνο το καινούριο του βιβλίο, ρωτάω την υπάλληλο, ήξερε και μου λέει εμμέσως πλην σαφώς πως εξαντλήθηκε και δεν το ξαναφέρνουν. Θα το βρω, που θα πάει. Αν τελικά κατεβείς κέντρο Αθήνα θα σου πρότεινα Πρωτοπορία, ήμουν πρόσφατα εκεί και είχε στοίβες και το Sapiens και το Homo Deus, και νομίζω σε καλύτερη τιμή από άλλα μεγάλα βιβλιοπωλεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα