Apollonas25 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά θέλω και εγώ ένα βιβλίο για δώρο για κοπέλα 25χρονων ... κάτι ωραίο ένα ωραίο love story ίσως που να σου φτιάχνει oμορφες εικόνες από ωραία μέρη στο μυαλό κτλ κτλ Ακούω ιδέες Ευχαριστω μανταμ Μποβαρύ ή το Λιλιθ,του μακ ντοναλντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 μανταμ Μποβαρύ ή το Λιλιθ,του μακ ντοναλντ Μαντάμ Μποβαρύ ως "ωραίο love story σε ωραία μέρη"; Στην κυριολεξία είναι η ιστορία κατεστραμμένης ψευτοαγάπης μιας φαντασμένης και ενός κερατά σε ένα χωριό πίσω από τον ήλιο... Το άλλο δεν το έχω διαβάσει και δεν το ξέρω. edit: Τώρα που με το θύμισες, μπορεί να δει η κοπέλα κάποια βιβλία των Μπροντέ. Καλά είναι το Τζέην Έηρ και το Tenant of something Hall. Αμφότερα δραματικά και με "καλό" τέλος στην ρομαντική εκσοχή. Το ανεμορδαμένα ύψη πάντως είναι μάπα, προσωπικά το είδα ως ιστορία ενός καστ από καθίκια.Δεν με εντυπωσίασε καθόλου, να το πω ωραία, παρά το hype. Επίσης το περηφάνια και προκατάληψη,της Όστιν ήταν αρκετά βαρετό.Το Emma ήταν καλύτερο βιβλίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apollonas25 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μαντάμ Μποβαρύ ως "ωραίο love story σε ωραία μέρη"; είναι το αρχέτυπο της γυναίκας που είναι ερωτευμένη με τον έρωτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 σκεφτομαι να ξεκινησω το The Way of Kings στα αγγλικα του σαντερσον,δεν εχω διαβασει βιβλιο στα αγγλικα,ειναι το πρωτο,γενικα ειναι ευκολοδιαβαστο?????(μιλαω τεχνικα για την γλωσσα), δεν παιζει να περιμενω ωσ το 2060 να τα μεταφρασουν πμ,ταινιες βλεπω μονο με αγγλικους υποτιτλους εχω ενα καλο επιπεδο γενικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 σκεφτομαι να ξεκινησω το The Way of Kings στα αγγλικα του σαντερσον,δεν εχω διαβασει βιβλιο στα αγγλικα,ειναι το πρωτο,γενικα ειναι ευκολοδιαβαστο?????(μιλαω τεχνικα για την γλωσσα), δεν παιζει να περιμενω ωσ το 2060 να τα μεταφρασουν πμ,ταινιες βλεπω μονο με αγγλικους υποτιτλους εχω ενα καλο επιπεδο γενικα Κοίτα ο σάντερσον δεν γράφει και υψηλή ποίηση, εάν έχεις καλό επίπεδο θα την παλέψεις άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Σκεφτομαι να διαβασω αυτο το βιβλιο, και εχει 134 καλες ελληνικες κρητικες. Εχω ακουσει καλα λογια. http://www.public.gr/product/books/low-price/elliniki-glossa/logotehnia-dokimia/i-farma-ton-zoon/prod383138/ Και αρκετα οικονομικο σε χρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Σταμάτα λοιπόν να το σκέφτεσαι και αγόρασέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 σκέψου το καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarantatessera Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Τη βοήθειά σας, παρακαλώ. Θέλω να πάρω ένα βιβλίο, στα ελληνικά, σε μια φίλη μου. Αυτή είναι χορεύτρια λάτιν και θα ήθελα να βρω ένα μυθιστόρημα με πρωταγωνίστρια μια χορεύτρια ή ένα μυθιστόρημα που να έχει ως κύριο θέμα του το χορό. Έχετε τίποτα υπόψη σας; Υπάρχει τίποτα για μένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Το είχα πάρει σε ένα bazaar βιβλίου (το είχα δανειστεί πιο μικρός). Εννοείται πως θα το διαβάσεις, αμέσως θα μάθεις πως γίνεται ο κομμουνισμός και ο καπιταλισμός.Πολύ ωραίο βιβλίο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Και πολύ άργησες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Με αναλογο τρόπο σκέψης και δήλωσης. Και εγώ αυριο σκέφτομαι να παραγγείλω σουβλάκια απο "Το ταγάρι". Εχει καλές κριτικές. Επισης μεθαυριο σκέφτομαι να αγοράσω ενα ζευγάρι παντόφλες απο το παντοφλάδικο γιατί εμαθα οτι ειναι ζεστές Αν πάλι μου κάτσει μια δουλειά που κυνηγώ, σκέφτομαι να πάω σε ένα strip bar (ονομα δε λεω) με δυο φίλους. Εχω ακουσει καλες κριτικες. Δεν εχει σημασία αν δε με ενδιαφέρει η γνώμη σας (για αυτό δε ρωτώ κάτι), απλά θέλω να το δηλώσω. ontopic : http://www.insomnia.gr/topic/408009-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CF%89%CE%BD/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Με αναλογο τρόπο σκέψης και δήλωσης. Και εγώ αυριο σκέφτομαι να παραγγείλω σουβλάκια απο "Το ταγάρι". Εχει καλές κριτικές. Επισης μεθαυριο σκέφτομαι να αγοράσω ενα ζευγάρι παντόφλες απο το παντοφλάδικο γιατί εμαθα οτι ειναι ζεστές Αν πάλι μου κάτσει μια δουλειά που κυνηγώ, σκέφτομαι να πάω σε ένα strip bar (ονομα δε λεω) με δυο φίλους. Εχω ακουσει καλες κριτικες. Δεν εχει σημασία αν δε με ενδιαφέρει η γνώμη σας (για αυτό δε ρωτώ κάτι), απλά θέλω να το δηλώσω. ontopic : http://www.insomnia.gr/topic/408009-προτάσεις-βιβλίων/ Θεωρησα οτι θα ηθελε να το διαβασει και καποιος αλλος και λογο των πολλων θετικων κρητικων ειναι καλο. Εβαλα και λινκ αν θελει να το αγορασει καποιος ειναι οικονομικο. Το φορουμ ειναι ανοιχτο για αποψεις για το βιβλιο, μονο εσυ θες νουθεσια για να γραψεις. Οπως εγραψα εχει σχεδον 200 θετικες κρητικες. Στο revoo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Sapiens http://www.public.gr/product/books/greek-books/anthropology-social-sciences/history/sapiens-mia-syntomi-istoria-toy-anthropoy/prod7870192pp/ Το εχει διαβασει κανεις; Αν αξιζει μπορω να το βρω φτηνοτερα καπου; Κανει 24€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2017 Sapiens http://www.public.gr/product/books/greek-books/anthropology-social-sciences/history/sapiens-mia-syntomi-istoria-toy-anthropoy/prod7870192pp/ Το εχει διαβασει κανεις; Αν αξιζει μπορω να το βρω φτηνοτερα καπου; Κανει 24€ https://www.protoporia.gr/sapiens-mia-syntomi-istoria-toy-anthropoy-p-430461.html 16€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα