LongTom Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει μεταφραστεί η στα αγγλικά? Καλό φαίνεται ψάχνω ψάχνω σε λογοτεχνία φαντασιας αλλά πολύ ξηρασία τα χω διαβάσει ολα Δεν ξέρω,αν και δεν νομίζω. Είναι νέα βιβλία(του 2014 και έπειτα) και δεν είναι αρκετά γνωστά. Υπάρχει μπόλικο πράμα σε φάντασι. Είδες π.χ. τα βιβλία της Lois Bujold και Miles Cameron που ανέφερα σε άλλα πόστ;
costacurta Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Φαίνονται πολύ ενδιαφέρον αλλά επίσης δεν τα βρίσκω σε ελληνικά. Σε αγγλικό υπάρχει πολύ υλικό, ακόμη και δημοφιλές σειρές (σαντερσον) αργούν στην μετάφραση
GreekMonkey Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ψάχνω βιβλία του John Gray αλλά πέρα από 2 που τα έχω ήδη όλα τα υπόλοιπα λένε μη διαθέσιμα στις ιστοσελίδες από τα βιβλιοπωλεία. Γιατί έτσι; Ξέρουμε κανέναν τρόπο για να προμηθευτώ μερικά που θέλω;
bnvdarklord Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Έχετε υπόψη σας καλή μετάφραση στα Ελληνικά του Master and Margarita; Φοβάμαι να πάρω τυχαια μην πέσω σε καμια που έχει μεταφραστεί απο τα αγγλικα.
Gentleman88 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Σειρά να γυρίσουμε στο Horrour. Άποψη για το Misery by Stephen King; Μην δώσετε hints plz.
stratigos24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Σειρά να γυρίσουμε στο Horrour. Άποψη για το Misery by Stephen King; Μην δώσετε hints plz. Η ταινια ηταν καλη οποτε και το βιβλιο φανταζομαι. Επισης καλο μου ειπε φιλος το παιχνιδι του Τζεραρντ. Παλι απο Κινγκ.
wizzy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Η ταινια ηταν καλη οποτε και το βιβλιο φανταζομαι. Επισης καλο μου ειπε φιλος το παιχνιδι του Τζεραρντ. Παλι απο Κινγκ. Και το "Παιχνίδι του Τζέραλντ" βγαίνει σε ταινία από το Netflix - το trailer έδειχνε ΟΚ. Το βιβλίο μου άρεσε. Κλίνει περισσότερο στον "ψυχολογικό τρόμο" (εάν υπάρχει αυτός ο όρος) παρά σε κάτι άλλο. 1
SilverCloak Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Σειρά να γυρίσουμε στο Horrour. Άποψη για το Misery by Stephen King; Μην δώσετε hints plz. Πολύ καλό και φεύγει εύκολα. Δεν ξέρω αν το λες Horror. Μάλλον ψυχολογικό θρίλερ. Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει το It, αλλά αν δεν το έχεις... Do it, πριν δεις την ταινία ίσως. Ναι, είναι τεράστιο αλλά πολύ καλό και σίγουρα Horror. Και το The Stand, το άλλο έπος, είναι πολύ καλό, αλλά όχι και τόσο Horror. 1
vaz19 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Γνωριζετε εαν στο βιβλιοπωλείο Ιανος στην Αθήνα γινεται να επιλέξω κάποιο βιβλιο και να παω στο καφε στον επάνω όροφο να το διαβάσω και μετα να το επιστρέψω χωρις να το αγοράσω; 1
LongTom Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι ακριβώς βιβλίο που αφορά όλους, αλλά εάν κάποιος θέλει να διαβάσει για τον ύστερο Μεσάιωνα το A distant mirror(Tuchman) είναι πολύ καλό για την Γαλλία & Αγγλία του 14ου αιώνα.Μόλις το τελειώσα και το θεωρώ το καλύτερο που έχω διαβάσει στο θέμα. Πιάνει τα πάντα και είναι πολύ καλά ισορροπημένο ως αφήγηση, δίχως δραματισμούς και αμπελοφιλοσοφίες. Γνωριζετε εαν στο βιβλιοπωλείο Ιανος στην Αθήνα γινεται να επιλέξω κάποιο βιβλιο και να παω στο καφε στον επάνω όροφο να το διαβάσω και μετα να το επιστρέψω χωρις να το αγοράσω; Καταρχάς δεν ξέρω για το συγκεκριμένο. Αλλά γενικά, εάν είσαι του καφέ και συμπάθειας με βιβλίο, δες μήπως μπορείς να το κάνεις σε κάποια δημόσια βιβλιοθήκη. Στα εξωτερικά συνήθως έχουν καντίνα μέσα και μπορείς να πάρεις βιβλίο ή περιοδικό/εφημερίδα και να διαβάσεις.
fasttam Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Προσωπικα χωρις να εχω πολυ μεγαλη εμπειρια πανω στην αστυνομικη λογοτεχνια θα προτεινα αφοβα να διαβασετε τον δυσκολο δρομο του Lee Child. Οποιος και να το διαβασε εμεινε πολυ ικανοποιημενος καθως ειναι καλογραμμενο και με πλοκη που σε κραταει αφοσιωμενο ολη την ωρα αφου γινονται συνεχεια ανατροπες στο προσωπο του δολοφονου/απαγωγεα. Εχω διαβασει και του Patterson το φονοι στο Μανχατταν αλλα δεν με ενθουσιασε καθολου. Σχετικα ενδιαφερον ηταν και το φαντασματα του μπελφαστ του Neville Stuart που για 1ο βιβλιο του συγγραφεα ηταν αρκετα καλο. Επομενο βιβλιο θα ειναι ο μαγεμενος τοπος και μετα θα παω μαλλον για Nesbo που το ρχω καημο να διαβασω Να λέμε και κανένα καλό λόγο για το εξώφυλλο του Child ε; , (αν το διάβασες από τις εκδόσεις BELL) Από Nesbo έχω διαβάσει τις κατσαρίδες αλλά μου φάνηκε μέτριο και χωρίς καθόλου ατμοσφαιρα.
sakis maiden Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα,Θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος εάν ξέρει κάποιο μαγαζί Θεσσαλονίκη ή online κατάστημα με βιβλία σε καλές τιμές,αν είναι και στα Αγγλικά ακόμα καλύτερα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
star12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 απο το αλλο φορουμ ενα παιδι εδωσε ενα λινκ μπες κει να δεις τι παιζει.www.metabook.gr
bilisios Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα,Θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος εάν ξέρει κάποιο μαγαζί Θεσσαλονίκη ή online κατάστημα με βιβλία σε καλές τιμές,αν είναι και στα Αγγλικά ακόμα καλύτερα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και ο Ιανος και το Public έχουν καλές τιμές αν και το public έχει μεγαλύτερη ποικιλία, κυρίως στα ξενόγλωσσα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα