Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσένα σου ήρθε άμεσα το email;;

Επέλεξα το other country και λέει μόνο για us - canada και επέλεξα μετά us και λέει ότι θα σταλεί στο εμαιλ.

Εdit:

Έδωσα άλλο email και μου ήρθε αμέσως:

Δεν εχει σημασια τι χωρα βαλεις, εγω εβαλα US. Το email μπορει να εχει παει στα spam.

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια τι χωρα βαλεις, εγω εβαλα US. Το email μπορει να εχει παει στα spam.

Όχι, δεν ήταν στα σπαμ κοίταξα.

Με το που έδωσα άλλο mail ήρθε κανονικά και αμέσως.

Δημοσ.

Kαλησπερα σε ολους! Θα ηθελα μερικες προτασεις για βιβλια  που εξηγουν τα βασικα των χρηματοοικονομικων- για καποιον που δεν εχει ασχοληθει ποτε με αυτο το θεμα. Μετα απο ενα γκουγκλαρισμα επεσα πανω στο Reminiscenses of a stock operator και στο Market wizards. Ποια η γνωμη σας για αυτα τα δυο; Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο ή ποιο ευκολα κατανοητο;

Δημοσ.

Kαλησπερα σε ολους! Θα ηθελα μερικες προτασεις για βιβλια  που εξηγουν τα βασικα των χρηματοοικονομικων- για καποιον που δεν εχει ασχοληθει ποτε με αυτο το θεμα. Μετα απο ενα γκουγκλαρισμα επεσα πανω στο Reminiscenses of a stock operator και στο Market wizards. Ποια η γνωμη σας για αυτα τα δυο; Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο ή ποιο ευκολα κατανοητο;

Ψάχνεις κάποιο βιβλίο που να ασχολείται με τις αρχές των χρηματοοικονομικών ή κάποια βιβλία που ασχολούνται με τα χρηματοοικονομικά προϊόντα; Γιατί έχει διαφορά στο τι θα μπορούσαμε να προτείνουμε.

Δημοσ.

Ψάχνεις κάποιο βιβλίο που να ασχολείται με τις αρχές των χρηματοοικονομικών ή κάποια βιβλία που ασχολούνται με τα χρηματοοικονομικά προϊόντα; Γιατί έχει διαφορά στο τι θα μπορούσαμε να προτείνουμε.

Με τις αρχες των χρηματοοικονομικων υποθετω, εφοσον δεν ειχα καμια προηγουμενη επαφη με το αντικειμενο.
Δημοσ.

Άρχισα το Dune και έχω πωρωθεί!

Θέλω να προτείνω μερικά βιβλία ελληνικής λογοτεχνίας που διάβασα πρόσφατα και πραγματικά είναι πολύ σπουδαία. 

Μ.Καραγάτσης- Η Μεγάλη Χίμαιρα

Μ.Καραγάτσης- Γιουγκερμαν

Η.Βενέζης - Το Νο 31328

Η.Βενέζης - Αιολική Γη

Γ.Σκαρίμπας - Το Θείο Τραγί

• Like 3
Δημοσ.

Εάν ψάξεις λίγο στο thread, θα βρεις παλαιότερα posts μου σχετικά με την ανάγνωση του έπους του Dune, εάν ενδιαφέρεσαι να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη.

Δημοσ.

Άρχισα το Dune και έχω πωρωθεί!

Χαίρομαι που το ακούω, το έχω πάρει και εγώ και περιμένω πώς και πώς το καλοκαίρι να το ξεκινήσω!

• Like 1
Δημοσ.

Albert Camus

Ο Ξενος

Για οσους νιωθουν ''αποκομενοι'' απο τον υπολοιπο κοσμο,

σαν να διαβαζεις τις σκεψεις σου :-)

Δημοσ.

Αν και τα οικονομικά μου είναι δραματικά περιορισμένα, έκανα μια αγορά σήμερα που περιμένω να με ανταμείψει. Predictably Irrational, το έχω δει να προτείνεται και εδώ.  :D Θα πω κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη, λοιπόν, όταν με το καλό το διαβάσω. 

Δημοσ.

Albert Camus

Ο Ξενος

Για οσους νιωθουν ''αποκομενοι'' απο τον υπολοιπο κοσμο,

σαν να διαβαζεις τις σκεψεις σου :-)

Ένα βιβλίο το οποίο το έχω διαβάσει πάνω από δέκα φορές στη ζωή μου, σε διάφορες φάσεις της και κάθε φορά βρίσκω και κάτι διαφορετικό... 

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση (σχετική - άσχετη) με το φόρουμ......ebooks διαβάζεται σε tablet? Είναι κουραστικό / ανεκτό να διαβάζεις π.χ. Καμία ώρα την ημέρα? Ρωτάω γιατί τα νεότερα tablet ψιλό-έχουν δυνατότητες για να κάνουν ανεκτό το διάβασμα ebook.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...