Conan2046 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Το ίδιο θα έλεγα και για το "Το Αυτό". Ίσως δεν είναι τόσο "δαιδαλώδες" όσο το "Το Κοράκι", αλλά σίγουρα το μέγεθός του (περίπου 1000 σελίδες) ίσως να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε έναν μη αφοσιωμένο αναγνώστη. Επιβεβαιώνω, απολαμβάνω τον King και είχα ήδη διαβάσει μερικά βιβλία του όταν έπεσε στα χέρια μου "Το Αυτό", δεν ήταν θέμα όγκου αλλά δεν με είχε κρατήσει και ποτέ δεν επανήλθα σε αυτό.
Koromaru Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ. Λέω να ξεκινήσω με το Salems Lot ή με κάποια συλλογή διηγημάτων
fasttam Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Από King θα πρότεινα το "οι νυχτεριτες" και το pet cemetery. 1
powerania Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Αφού βλέπω ότι έχετε πιάσει κουβέντα για King, να πω ότι διάβασα το Carrie που δεν μου πολυάρεσε, αλλά διάβασα το 11.22.63 και μακάρι να μπορούσα να το διαβάσω και δεύτερη φορά. Μου άρεσε πάρα πολύ. Είδα και τη σειρά με τον James Franco που ήταν αρκετά αλλαγμένη, δεν ήταν κακή αλλά δεν ήταν και κάτι τρομερό. Έχει ο King κάποιο άλλο βιβλίο σε τέτοιο κλίμα; Όχι απαραίτητα με time travel, αλλά να μην είναι "τρόμου", απλά κάτι fantasy με στοιχεία drama. 2
star12 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Αφού βλέπω ότι έχετε πιάσει κουβέντα για King, να πω ότι διάβασα το Carrie που δεν μου πολυάρεσε, αλλά διάβασα το 11.22.63 και μακάρι να μπορούσα να το διαβάσω και δεύτερη φορά. Μου άρεσε πάρα πολύ. Είδα και τη σειρά με τον James Franco που ήταν αρκετά αλλαγμένη, δεν ήταν κακή αλλά δεν ήταν και κάτι τρομερό. Έχει ο King κάποιο άλλο βιβλίο σε τέτοιο κλίμα; Όχι απαραίτητα με time travel, αλλά να μην είναι "τρόμου", απλά κάτι fantasy με στοιχεία drama. δοκιμασε να διαβασεις το φυλακτο..απ τις πολυ καλες ιστοριες του κινγκ,καποιες σκηνες ειναι λιγο creepy αλλα θα λεγα ειναι και αρκετα δραματικο. επισης το καρδιες στην ατλαντιδα που εγινε και ταινια με τον αντονι χοπκινς φερνει πιο πολυ στο δραμα παρα στη φαντασια 2
Toxo <3 lover Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Διάβασα το Eleanor and Park της Rowell, κατηγορία young adult. Είναι πολύ γλυκό βιβλίο, θα το έπαιρνα εύκολα δώρο σε έφηβο και μάλιστα στο πρωτότυπο γιατί η γλώσσα είναι απλή. Η ιστορία τοποθετείται στο 1986, όπου μέσα σε ένα σχολικό λεωφορείο η 16χρονη περιθωριακή Eleanor γνωρίζει τον επίσης 16χρονο περιθωριακό Park. Μοιράζονται κόμιξ, μουσική, απόψεις κι έπειτα ο ένας την παρέα του άλλου. Ρεαλιστική ιστορία, θα μπορούσε να τη ζήσει κάθε παιδί στην ηλικία τους με κάποιον τρόπο, η γλώσσα είναι απλή, έχει χιούμορ, δεν είναι γλυκανάλατο όπως περιμένει κανείς από την κατηγορία αυτή παρά μόνο σε κάποια σημεία. Ευχάριστο ανάγνωσμα για να θυμηθούμε πώς είναι να ερωτεύεται κανείς από την αρχή. 1
zio10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει κάποια ολοκληρωμένη συλλογή των διηγημάτων της Αγκάθα Κρίστι στα ελληνικά;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Πιθανόν το Λυχνάρι να τα έχει εκδώσει όλα, όμως οι μεταφράσεις δεν είναι οι καλύτερες. Ολοκληρωμένη σειρά δεν ξέρω να έχει άλλος εκδοτικός. Μπορείς να ψάξεις από τις βάσεις δεδομένων (biblionet.gr, osdelnet.gr) 2
Edel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά σήμερα τελείωσα το βίβλιο του Γιάννη Ξανθούλη, " Ο θείος Τάκης". Είναι το τρίτο που διαβάζω από τον εν λόγω συγγραφέα ("Το τανγκό των Χριστουγέννων", "Τη Κυριακή έχουμε γάμο" τα άλλα δύο). Γράφει καταπληκτικές ιστορίες, με εξαιρετική γραφή και μαεστρία. Από τους καλύτερους Έλληνες που έχω διαβάσει. 1
GreekMonkey Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Έχετε να προτείνετε λογοτεχνικά/βιογραφίες με θέμα τον αθλητισμό; Μέχρι στιγμής έχω διαβάσει το Born to Run και το Υπερμαραθωνοδρόμος με τον Έλληνα Καρνάζη. Το τελευταίο το συστήνω κιόλας γιατί μου άρεσε αρκετά.
zio10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Έχετε να προτείνετε λογοτεχνικά/βιογραφίες με θέμα τον αθλητισμό; Μέχρι στιγμής έχω διαβάσει το Born to Run και το Υπερμαραθωνοδρόμος με τον Έλληνα Καρνάζη. Το τελευταίο το συστήνω κιόλας γιατί μου άρεσε αρκετά. 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 I think therefore I play Δεν έχω άποψη, απλώς έχω ακούσει καλά λόγια.
_linuslost_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Γνωριζετε κανενα βιβλιο φυσικης που να αναφερεται σε big bang, θεωρια χορδων, κβαντικη φυσικη κλπ που να ειναι ομως για πιο αρχαριους? Ωστε να διαβαζεται πιο ευκολα χωρις να κουραζεται ο αναγνωστης αλλα και να μπορει να κατανοησει και ευκολοτερα το βιβλιο? 1
Alastor192 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια,ποια ειναι η γνωμη σας για τις σειρες βιβλιων The Broken Empire και First Law? Εχω στα υποψην μου και Prince of Nothing,αλλα ακουσα ειναι πιο δυσκολο.Πειτε μια γνωμη και για αυτο
Koromaru Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια,ποια ειναι η γνωμη σας για τις σειρες βιβλιων The Broken Empire και First Law? Εχω στα υποψην μου και Prince of Nothing,αλλα ακουσα ειναι πιο δυσκολο.Πειτε μια γνωμη και για αυτο Το The Blade Itself, ενώ το ξεκίνησα με ενδιαφέρον και ορεξη, έχοντας και εγω ακούσει τα καλύτερα, δεν με κράτησε. Ο τρόπος γραφής μου φάνηκε πολλές φορές επιτηδευμένος και η πλοκή τίποτα το ιδιαίτερο.Από τους χαρακτήρες, ο μόνος τον οποίο βρήκα ενδιαφέρον είναι ο Glokta, ο οποίος όμως θυμίζει επικίνδυνα τον Tyrion από ASOIAF. Έχει κάποια καλά σημεία και κάποιες ωραίες σκηνές, αλλά στο τέλος ούτε που σκέφτηκα να πάρω το επόμενο και νομίζω αυτό τα συνοψίζει όλα. Σίγουρα δεν είναι κακό, ειδικά αν σκεφτείς πως είναι το πρώτο του συγγραφέα, απλώς κατά την γνώμη ούτε και πολύ καλό είναι . Αν βέβαια θες να το διαβάσεις (είναι εξάλλου αγαπημένο από πολλούς), να έχεις υπ'όψιν σου πως, ως πρώτο μιας τριλογίας, έχει αρκετό set-up.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα