Dakonblackblade Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Άμα είσαι γυναίκα πάρε το 8 αν όχι το Illuminati αν και τα 3 είναι τάλε εκουάλε . Αν θες να διαβάσεις κάτι με μυστήριο και θρησκεία και με λογοτεχνικό υπόβαθρο , πάρε το Ονομα του Ρόδου , τελεία και παύλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dafnousaki Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 "The Secret-Το Μυστικό", τι γνωμη εχετε για αυτο το Ββλιο ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SweeT_DreamS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 "The Secret-Το Μυστικό", τι γνωμη εχετε για αυτο το Ββλιο ??? Μου κίνησε το ενδιαφέρον η περίληψη... ...δεν το έχω διαβάσει ακόμα... σκέφτομαι να το πάρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Σκεφτομαι να αγορασω ενα απο τα παρακατω, Illuminati Οχτώ Η Φωτια Πιο προτεινεται ?? Εαν σου αρεσει η επικουρα και η συνομωσια Illuminati, αν σου αρεσει το μυστηριο Οκτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) "The Secret-Το Μυστικό", τι γνωμη εχετε για αυτο το Ββλιο ??? Αν είναι αυτό που φαντάζομαι, παπαριά απο τις λίγες. Έχει βγει και σε ντοκυμαντέρ το οποίο όπως λέει και η SweeT_DreamS είχα διαβάσει την περίληψη και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. (Έτσι όμως το κάναν αυτοί, να σε φάει η αγωνία για το ποιο είναι το μυστικό). Τελικά εξελίχτηκε σε ένα απο τα πιο ηλίθια πράγματα που έχω δει στην ζωή μου, όπου σε γενικές γραμμές το μυστικό είναι: (προειδοποιώ πρόκειτε για ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ) Ο νόμος της έλξης του Νεύτωνα... (ΟΥΑΟΥ) Ο οποίος ως γνωστών μας λέει κάθε σώμα έλκει οποιοδήποτε άλλο μέσα στο σύμπαν, όπως και το δεύτερο έλκει το πρώτο. Και λέει τώρα. Αν σκέφτεστε ''θα πάθω καρκίνο, θα πάθω καρκίνο'' έλκεται κατα κάποιον τρόπο τον καρκίνο και αυτός έλκει εσάς με αποτέλεσμα να τον πάθετε. Ενώ όταν σκέφτεστε ''Είμαι ευτυχισμένος, τα έχω όλα, την έχω πολύ μεγάλη κ.λ.π'' αυτομάτως λέει, αυτά τα πράγματα έλκονται προς εσάς... Για αυτό σου λέω. Παπαριά απο τις λίγες. Είναι σαν τα βιβλία του στυλ ''Ευτυχία και πως να την αποκτήσετε σε 10 μήνες'', ''Γίνε ο αφέντης του εαυτού σου'', ''Άλκη, δεν είσαι μόνος'' και άλλα τέτοια ωραία. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2009 από Sellers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Τελικά το ποστ μου το βρήκες; =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo64x Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Το οπτικό μου νεύρο δε θα ξαναλειτουργήσει μετά από το παραπάνω σπόιλερ. (Ελπίζω το πληκτρολόγιο να έιναι όντως γυρισμένο στα ελληνικά και όντως να πάτησα το σωστό κουμπί για submit.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 [...] (προειδοποιώ πρόκειτε για ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ) Ο νόμος της έλξης του Νεύτωνα... (ΟΥΑΟΥ) Ο οποίος ως γνωστός μας λέει κάθε σώμα έλεκι οποιοδήποτε άλλο μέσα στο σύμπαν, όπως και το δεύτερο έλκει το πρώτο. Και λέει τώρα. Αν σκέφτεστε ''θα πάθω καρκίνο, θα πάθω καρκίνο'' έλκεται κατα κάποιον τρόπο τον καρκίνο και αυτός έλκει εσάς με αποτέλεσμα να τον πάθετε. Ενώ όταν σκέφτεστε ''Είμαι ευτυχισμένος, τα έχω όλα, την έχω πολύ μεγάλη κ.λ.π'' αυτομάτως λέει, αυτά τα πράγματα έλκονται προς εσάς... [...] Περιέργως, αυτό μου θυμίζει... ... το βλακώδες ντεμέκ φιλοσοφικό "απόφθευγμα" του Paulo Coelho ότι "όταν επιθυμείς κάτι, το σύμπαν συνομωτεί για να το αποκτήσεις" ή κάπως έτσι, το οποίο αρέσκονταν να επαναλαμβάνουν πριν μερικά χρόνια κορασίδες παντός βιολογικής αλλά νεαράς πνευματικής ηλικίας, θέλοντας να δείξουν ότι πλέον απέκτησαν κουλτούρα καθώς διάβασαν κι ένα έντυπο χωρίς εικόνες, το οποίο δεν ήταν άρθρο στο Κοσμοπόγλυφταν. Yo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ρε συ peradw8e,να δώσω links για το "The secret";Σε όλες του τις Ελληνικές εκφάνσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SweeT_DreamS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Περιέργως, αυτό μου θυμίζει... ... το βλακώδες ντεμέκ φιλοσοφικό "απόφθευγμα" του Paulo Coelho ότι "όταν επιθυμείς κάτι, το σύμπαν συνομωτεί για να το αποκτήσεις" ή κάπως έτσι, το οποίο αρέσκονταν να επαναλαμβάνουν πριν μερικά χρόνια κορασίδες παντός βιολογικής αλλά νεαράς πνευματικής ηλικίας, θέλοντας να δείξουν ότι πλέον απέκτησαν κουλτούρα καθώς διάβασαν κι ένα έντυπο χωρίς εικόνες, το οποίο δεν ήταν άρθρο στο Κοσμοπόγλυφταν. Yo. Ναι! μπορώ να πω με σιγουριά πως με προσβάλλει αυτό που λέτε! Ο "Αλχημιστής" μπορεί να μην ήταν το βιβλίο του αιώνα ούτε και η επιτομή της κουλτούρας...είχε όμως προσεγμένες ιδέες. ( Το :"όταν επιθυμείς κάτι, το σύμπαν συνομωτεί για να το καταφέρεις" δεν ήταν η μόνη. Έγινε τόσο γνωστή πιθανότατα επειδή ήταν καί στο οπισθόφυλλο του βιβλίου, με αποτέλεσμα να την επαναλαμβάνουν ακόμη και αυτοί που ...η "περίληψη" ήταν το μόνο που είχαν διαβάσει από το βιβλίο). Δεν έχω διαβάσει μόνο Coelho στη ζωή μου...(κι ας συγκαταλέγομαι κατά τα λεγόμενά σας στις "κορασίδες παντός βιολογικής αλλά νεαράς πνευματικής ηλικίας" επειδή μου άρεσε ο "Αλχημιστής")... Όσο για το cosmopolitan...αν είναι must για τις κοπέλες της ηλικίας μου (...αλλά και για να μην ξεχνάω πως είμαι "...νεαράς πνευματικής ηλικίας" ) θ'αρχίσω να το διαβάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Τελικά το ποστ μου το βρήκες; =ρ Yeap... Thnx =) φδσφσδφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Εγώ που ποτέ δεν έχω διαβάσει Coelho και με το που έβλεπα βιβλίο του ήθελα να το πετάξω,είμαι ουαν οφ δε καϊντ ή δεν πειράζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Ναι! μπορώ να πω με σιγουριά πως με προσβάλλει αυτό που λέτε! Ο "Αλχημιστής" μπορεί να μην ήταν το βιβλίο του αιώνα ούτε και η επιτομή της κουλτούρας...είχε όμως προσεγμένες ιδέες. ( Το :"όταν επιθυμείς κάτι, το σύμπαν συνομωτεί για να το καταφέρεις" δεν ήταν η μόνη. Έγινε τόσο γνωστή πιθανότατα επειδή ήταν καί στο οπισθόφυλλο του βιβλίου, με αποτέλεσμα να την επαναλαμβάνουν ακόμη και αυτοί που ...η "περίληψη" ήταν το μόνο που είχαν διαβάσει από το βιβλίο). Δεν έχω διαβάσει μόνο Coelho στη ζωή μου...(κι ας συγκαταλέγομαι κατά τα λεγόμενά σας στις "κορασίδες παντός βιολογικής αλλά νεαράς πνευματικής ηλικίας" επειδή μου άρεσε ο "Αλχημιστής")... Όσο για το cosmopolitan...αν είναι must για τις κοπέλες της ηλικίας μου (...αλλά και για να μην ξεχνάω πως είμαι "...νεαράς πνευματικής ηλικίας" ) θ'αρχίσω να το διαβάζω. Λυπάμαι που φαίνεται να συγκαταλέγεις αυτοβούλως τον εαυτό σου στις συγκεκριμένου ύφους και πνεύματος κορασίδες που ανέπτυξα πιο πάνω. Ίσως το πράττεις επειδή δεν διάβασες προσεκτικά την περιγραφή. Ίσως επειδή δεν αντιλήφθηκες τι γράφω. Ίσως επειδή μπορεί και να ταιριάζεις (δεν το γνωρίζω και δεν διακινδυνεύω εικασίες). Ό,τι και να συμβαίνει, δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό. ΥΓ: Ο πληθυντικός με προβληματίζει αλλά δεν θα επεκταθώ διότι είμαστε ήδη off topic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag_pRiMi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Τώρα αυτό τι είναι η σύγχρονη προσέγγιση για το καλοκαιρινό βιβλίο και το ηλεκτρονικό "επιχειρείν"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SweeT_DreamS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Λυπάμαι που φαίνεται να συγκαταλέγεις αυτοβούλως τον εαυτό σου στις συγκεκριμένου ύφους και πνεύματος κορασίδες που ανέπτυξα πιο πάνω. Ίσως το πράττεις επειδή δεν διάβασες προσεκτικά την περιγραφή. Ίσως επειδή δεν αντιλήφθηκες τι γράφω. Ίσως επειδή μπορεί και να ταιριάζεις (δεν το γνωρίζω και δεν διακινδυνεύω εικασίες). Ό,τι και να συμβαίνει, δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό. ΥΓ: Ο πληθυντικός με προβληματίζει αλλά δεν θα επεκταθώ διότι είμαστε ήδη off topic... Διάβασα πολύ καλά την περιγραφή. Σεβαστή η γνώμη σου για τον συγγραφέα και τον "Αλχημιστή"...αλλά, δεν πρέπει να την εκφράζεις τόσο απόλυτα. Είμαι σίγουρη, πως δε συμφωνούν όλοι με την άποψή σου για το βιβλίο (...άλλωστε, περί ορέξεως-κολοκυθόπιτα). Θα μπορούσες να το κάνεις πιό διακριτικά (...και πιό ευγενικά). Δεν έμεινες μόνο στον καθαρά υποκειμενικό σχολιασμό του βιβλίου....είπες κι άλλα... ...αυτά με ενόχλησαν...και όχι φυσικά, επειδή θεωρώ πως είμαι μία από τις "...κορασίδες νεαράς πνευματικής ηλικίας" αλλά, γιατί βρήκα άδικη την κατηγοριοποίηση των αναγνωστών σε αυτούς που διάβασαν το βιβλίο (και ως γνήσιοι "κουλτουριάρηδες"...) το πέταξαν στα σκουπίδια...και σε αυτούς που το διάβασαν και τους άρεσε επειδή ένα βιβλίο χωρίς εικόνες (...άρα, δεν είναι ούτε Αρκάς...αλλά, ούτε και c o s m o p o l i t a n) είναι σίγουρα καλύτερο. Τα δύο άκρα δηλαδή. Τέλος πάντων, πολλά είπα... ~~~τέρμα το off topic~~~ Με συγχωρείς, paschalia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα