Mika Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Το καπνισμα ειναι η τελειοτερη ευχαριστηση. Κάνεις κατι που σου αρέσει και ενοχλείς και τους άλλους. Τι άλλο να ζητησει κανείς. Ο ιδιος ο Σαραμαγκου σε βιβλιο του γραφει: "Το να διαβαζεις ειναι ενας τροπος να ταξιδευεις καπου." , πολυ σοφη φραση
antreaslam Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) ο σαραμαγκου, έχει ένα δύσκολο τρόπο γραφής! το περί τυφλότης, είναι καταπληκτικό βιβλίο (και παραδόξως, πολύ καλή ταινία). Απλά, είναι μέχρι να συνηθήσεις λίγο τον τρόπο γραφης του (διαβασα πρόσφατα και το κατα ιησουν ευαγγελιον)... Συστηνω ανεπιφύλακτα τώρα για το καλοκαίρι: το καλύτερο που μπορεί να συμβεί σε ένα κρουασάν για να καταλάβετε περίπου το χιούμορ, και τον πρωταγωνιστή.... Σκεφτείτε χοντρικά τον πάνκυ οι παλιοί ινσομνιακοί! (χωρίς κοιλιά, οκ)! Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2009 από antreaslam
Garnele Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Όντως καλό είναι το κρουασάν, το διάβαζα στη δουλειά όταν δεν είχε πελάτες και κυλάει ευχάριστα. Εγώ έπιασα ξανά το Μετά Χριστόν του Αλεξάκη, που αναφέρεται στους μοναχούς του Αγίου Όρους και σε όλα τα ωραία που αυτοί έχουν κάνει, ενδιαφέρον και γενικά ευχάριστο βιβλίο για περιόδους καλοκαιριού εντός της πόλης.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 [...] Εγώ έπιασα ξανά το Μετά Χριστόν του Αλεξάκη, που αναφέρεται στους μοναχούς του Αγίου Όρους και σε όλα τα ωραία που αυτοί έχουν κάνει, ενδιαφέρον και γενικά ευχάριστο βιβλίο για περιόδους καλοκαιριού εντός της πόλης. Eξαιρετικό βιβλίο για καλοκαίρι, ευχάριστο και δροσερό. Αξίζει πράγματι, ο Αλεξάκης άφησε τις αμπελοφιλοσοφίες και κινείται πάλι άνετα στον χώρο που τον ανέδειξε.
Sellers Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μετά απο πολλές προτάσεις που δέχθηκα ας κάνω κι εγώ δύο: Είναι τα 2 (και μοναδικά) βιβλία του Κωστάκη Ανάν (πραγματικό όνομα: Αργύρης Ταλέκουρδας, μάλλον) τα οποία είναι συλλογές απο διάφορα άρθρα του στο περιοδικό - κόμικς Βαβέλ. (Οι φαν των ''περίεργων περιοδικών'' θα καταλάβουν). Το πρώτο βιβλίο ονομάζεται: ''...Και ύστερα ήρθες και μ'έλυσες'', ενώ το δεύτερο: ''Η Τελική Λήθη (δε φάιναν θολούθιον). Πιστεύω ότι ο Ανάν ανήκει στην κατηγορία (make) love him or hate him, αν και δύσκολα μπορεί κανείς έστω να μην σκάσει ένα χαμόγελο καθώς διαβάζει τις ιστορίες του. Ντάξει δεν μιλάω για τα δικά μου επίπεδα γέλιου που χάνομαι με τις ώρες... απλά πράγματα. [Ανάμνηση μόουδ ον/]: Θυμάμαι καλοκαίρια που ήμουν μικρότερος και πέρναμε την Βαβέλ με έναν φίλο μου και πηγαίναμε κατευθείαν στο Ανάν και ο ένας διάβαζε ενώ ο άλλος άκουγε. (Μετά κάναμε και μία στάση στον Edika για όποιον διαβάζει Βαβέλ) Παλιές καλές εποχές. Καιρό έχω να ρίξω τόσο πολύ γέλιο. Αλλά και πάλι τονίζω: είναι και το τι βάζει ο καθένας σαν στάνταρ στο χιούμορ του. [Ανάμηση μόουντ οφ\]. Για μια μιρκή γεύση, η υπογραφή μου είναι απόσπασμα απο το δεύερο βιβλίο του. Για μια μεγαλύτερη ένα απόσπασμα απο το οπισθόφυλλο του βιβλίου... P.S Πάρε-Δώσε αν κρίνω απο τα γούστα σου, μάλλον σε έχω!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 [...] P.S Πάρε-Δώσε αν κρίνω απο τα γούστα σου, μάλλον σε έχω!!! Πάω να δω ταινία, αν καταφέρω σήμερα να επιστρέψω (και δεν πέσω κάτω από την κούραση), θα τσεκάρω σχετικά. Ευχαριστώ για την πρόταση και την ξεχωριστή μνεία. Ένα είναι σίγουρο: θυμήθηκα τον Edika και συγκινήθηκα.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Το Ικάριο κολλητάρι λέει ότι ψεύδεσαι =ρ Επίσης Βόρειε από πάνω μου, τι είναι αυτές οι φώτος. Ψυχολογικά. Nα βοηθησω τον φιλτατο κλαιν ηθελα! και να προκαλεσω ψυχολογικα στους υπολοιπους
liopyr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Ένα είναι σίγουρο: θυμήθηκα τον Edika και συγκινήθηκα. Eγώ πάλι δεν κατάφερα να τον ξεχάσω ποτέ. Και προσπάθησα, δε λέω... Ατάκες του ακόμα στοιχειώνουν την καθημερινότητά μου!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Eγώ πάλι δεν κατάφερα να τον ξεχάσω ποτέ.Και προσπάθησα, δε λέω... Ατάκες του ακόμα στοιχειώνουν την καθημερινότητά μου! Δεν σε καταλαβαίνω. Μόνο ατάκες; Ο Edika είναι η καθημερινότητά μας.
liopyr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Χεχ, με πρόχειρη αναζήτηση, βρήκα πως έχω ρίξει 2 ατάκες του combo κάπου εδώ.. Μόνο ο Edika μπορεί να περιγράψει κάποιες καταστάσεις...
antreaslam Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 εχει διαβασεί κανείς του χρόνη μισσιου το τελευταίο: Ντομάτα με γεύση μπανάνας Μου αρεσε υπερβολικα ο τρόπος γραφης του στα προηγούμενα βιβλία, οπότε...θα τσιμπήσω κατά 99% κ αυτό!
SweeT_DreamS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Η συνέχεια του παγκόσμιου best seller "Οχτώ" της Katherine Neville (Ημερομηνία έκδοσης του <<Οχτώ>> : 2005). http://www.livanis.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=273153
Dafnousaki Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Σκεφτομαι να αγορασω ενα απο τα παρακατω, Illuminati Οχτώ Η Φωτια Πιο προτεινεται ??
paschalia Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Κανένα απ'αυτά. Η δική μου πρόταση -με ένα μπεστ σελλερ του φετινού καλοκαιριού,που είναι παρόμοιο με τις επιλογές σου- είναι το ''Η σφραγίδα του ρόδου" της Βίκυς Στούφη. Πιστεύω ότι θα σε καλύψει. Αν παρ'όλ'αυτά θες να πάρεις ένα από τα τρία,θα πρότεινα το πρώτο,μιας και τα άλλα δυο είναι σετ.
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Χμμμ θα πρότεινα το 8. Το θεωρώ πιο έξυπνο από το illuminati και γενικότερα μου αρέσει περισσότερο η γραφή της νεβιλ. Η φωτιά είναι συνέχεια του 8 οπότε καλό είναι να τα διαβάσεις με αυτην τη σειρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα