Adon1s Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Στα 22 ημουν. Ισως στα αγγλικά όντως να έχει άλλη αίσθηση πάντως .
stratigos24 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Για ελληνικά έλεγα, αλλά σίγουρα το ξένο θα είναι πιο καλό.
Supes Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Το είχα διαβάσει πριν ~4 χρόνια στα ελληνικά . Προσωπικά δεν μου άρεσε, μου φάνηκε πολύ απλό, σαν παραμυθάκι και παιδική ιστορία. Το περίμενα πιο "γεμάτο" . Μην ξεχνάς ότι είναι όντως ιστορία για παιδιά σε γενικές γραμμές. Επίσης αν το συνδέσεις με την υπόλοιπο σειρά (Άρχοντας των Δαχτυλιδιών) και το δεις σαν μία μεγάλη ιστορία θα το εκτιμήσεις ίσως περισσότερο. Για να είμαι και δίκαιος όμως, θεωρώ το εαυτό όχι απόλυτα αντικειμενικό σε αυτό το ζήτημα.
Haris San Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Εχει διαβασει κανεις το "Κοιμητηριο της Πραγας" απο Εκο? Ποιες οι εντυπωσεις?
stratigos24 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Γράψε πάνω δεξία στην αναζήτηση σε αυτό το θέμα το ''Κοιμητηριο της Πραγας'' και θα σου βγάλει ότι έχουν πει μέχρι να σου απαντήσει κάποιος. Είδα ότι έχουν πει κάτι στο παρελθόν.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Εχει διαβασει κανεις το "Κοιμητηριο της Πραγας" απο Εκο? Ποιες οι εντυπωσεις? To έχω διαβάσει. Μου άρεσε, γενικά, αν και δεν είναι το αγαπημένο μου από το συγκεκριμένο συγγραφέα. Είχε όμως καλή ροή και είναι από τα σχετικά απλούστερα βιβλία του (πολύ λιγότερο στριφνό από ό,τι το -αδικημένο, για μένα- Μπαουντολίνο ή το Νησί της Προηγούμενης Ημέρας).
formatolti Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 το μυστικο ολων των εποχων david ickeπολυ προχοοΟ
star12 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 γνωριζει κανεις αν το Martian του andy weir που θα γινει και ταινια με τον ντειμον κυκλοφορει στα ελληνικα;
st2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 To έχω διαβάσει. Μου άρεσε, γενικά, αν και δεν είναι το αγαπημένο μου από το συγκεκριμένο συγγραφέα. Είχε όμως καλή ροή και είναι από τα σχετικά απλούστερα βιβλία του (πολύ λιγότερο στριφνό από ό,τι το -αδικημένο, για μένα- Μπαουντολίνο ή το Νησί της Προηγούμενης Ημέρας). ωραίο το κοιμητηρίο αξιοπρόσεκτη πλοκή αλλα το μπαουντολινο ειναι και για μενα καλύτερο γενικα ο Εκο γράφει καλά (πολυ πάνω από τον μέσο όρο) 1
Highlander Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Παγωμένος Άγγελος https://www.dioptra.gr/Vivlio/458/711/Pagomenos-aggelos/ Πολύ καλό για τα γούστα μου.
lak10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 πριν λιγο καιρο εψαχνα καποια επιτομα του ΑΡΚΑ να πω οτι βρηκα μονο τα μικρο μεγεθος το μεγαλο εχει εξαντληθει και απ οτι μου ειπαν απο την σελιδα του ΑΡΚΑ στο fb θα ξανακυκλοφορησει το μεγαλο μεγεθος αλλα οχι συντομα. αυτα για οποιον ενδιαφερεται
arxangelos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια διαβασα τον 100χρονο που πηδηξε απο το παραθυρο τωρα προσφατα και θελω να διαβασω και κατι ακομη εχετε τιποτα στα υποψη; μην ειναι κουλτουριακο , καμια ευχαριστη ιστορια ισως με καποια ιστορικα γεγονοτα θα ηταν ωραια
Supes Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια διαβασα τον 100χρονο που πηδηξε απο το παραθυρο τωρα προσφατα και θελω να διαβασω και κατι ακομη εχετε τιποτα στα υποψη; μην ειναι κουλτουριακο , καμια ευχαριστη ιστορια ισως με καποια ιστορικα γεγονοτα θα ηταν ωραια ωραίος ο 100χρονος; Το πετυχαίνω συχνά στα βιβλιοπωλεία και φαίνεται συμπαθητικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα