overpower Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Η ιστορια του αδερφου μου Και η τριλογια το τριανταφυλλακι της Τζενιφερ Ντονελι
WorldOfGlass Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 The satanic bible απο τον Anton Lavey Αν το διαβασεις μεγαλος σου φενεται cheesy Αν το διαβασεις μικρος σου αλλαζει την ζωη
Dinamik Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Οι περισσότερη έχουν δει την ταινία...εαν διαβάσετε ομως και το βιβλίο σίγουρα θα συχαθητε την ταινία και το βιβλίο θα αποκτήσει μια περίοπτη θέση στην βιβλιοθήκη σας... Ζωντανός Θρύλος του Ρίτσαρντ Μάθεσον
wizzy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Το είχα διαβάσει όταν είχε εκδοθεί από τις εκδόσεις ΟΞΥ πριν αρκετά χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι ήταν αρκετά καλό. Όσοι έχετε την δυνατότητα να το διαβάσετε πριν να δείτε την ταινία, καλά θα κάνετε.
Oneos33 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα να μου προτείνεται αν ξέρετε ή διαβάσατε κάποιο βιβλίο με αυτοβιογραφία μεγάλων πλουσίων ανθρώπων (π.χ Ωνάσης) ή και απλή βιογραφία είτε και βιβλία με την ζωή των πλουσίων το πως ξεκινήσανε και πως έγιναν ή πως είναι η καθημερινότητα τους. Ελπίζω να καταλάβατε το στυλ περιεχομένου του.Ευχαριστώ.
petros_samurai Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ο φτωχος και ο πλουσιος μπαμπας αν θελεις να μαθεις και κατι νεο,μου αρεσε εμενα.
Oneos33 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ο φτωχος και ο πλουσιος μπαμπας αν θελεις να μαθεις και κατι νεο,μου αρεσε εμενα. Ωραία ευχαριστώ φίλε θα ρίξω μια ματιά περιληπτικά, αν γνωρίζει και κάποιος άλλος κάτι ακόμα καλύτερα.
Sellers Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Πολύ βαρετό το The Bat, του Nesbo. Άκουσα οτι τα 2 πρώτα δεν ειναι τοσο καλά, και ότι απο το Nemesis και μετά ξεκινάει να δίνει, αλλά θελω να τα πάρω με την σειρά. Πάντως μέχρι στιγμής (λίγο μετα την μέση) είναι σχεδόν κακό.
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Για πες τί σε χάλασε περισσότερο; (Σκεφτόμουν κι εγώ να το ξεκινήσω.)
Sellers Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Πιστευω με ξενερωσε η απλοικοτητα με την οποια παρουσιαζει το στορυ. Δεν μπλεκονται λιγο οι καταστασεις μεταξυ τους. Πχ, μαθαινουν για ενα μερος στο τελος του αλφα κεφαλαιου, και στο βητα κεφαλαιο πηγαινουν εκει. Το ερευνουν, βρισκουν ενα στοιχιο στο τελος που τους οδηγει σε αλλο μερος και στο γαμμα κεφαλαιο πανε σε εκεινο το μερος. Και εται εξελισεται σχεδον ολο το βιβλιο. Σχεδον μηδενικες αναφορες σε πραγματα που γιναν πριν. Αυτο με ξενερωσε περισσοτερο.
ribo7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Θέλω να στείλω δώρο σε ένα πρώην συμφοιτητή ένα βιβλίο. Ξέρω του αρέσουν της Ayn Rand, π.χ. Atlas Shrugged. Έχει διαβάσει κανείς βιβλία της να μου προτείνει κάτι καλό παρόμοιο? Αλλιώς, κάτι για ψυχολογία ανθρωπίνων σχέσεων και τρόπος σκέψης γυναικών? Ευχαριστώ!
WorldOfGlass Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Θέλω να στείλω δώρο σε ένα πρώην συμφοιτητή ένα βιβλίο. Ξέρω του αρέσουν της Ayn Rand, π.χ. Atlas Shrugged. Έχει διαβάσει κανείς βιβλία της να μου προτείνει κάτι καλό παρόμοιο? Αλλιώς, κάτι για ψυχολογία ανθρωπίνων σχέσεων και τρόπος σκέψης γυναικών? Ευχαριστώ! το μόνο που έχω που ειδικεύεται στις γυναίκες και δεν έχω προλάβει να το κοιτάξω καθόλου είναι αυτό αν και άφορα μάλλον το θεραπευτικό κομμάτι αν θυμάμαι καλα το χα πάρει 5 ευρώ από το Ιανός, νομίζω το χουν και στα Nakas σε παρόμοια τιμή.
ribo7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Ξέχασα να αναφέρω, το θέλω στα Αγγλικά και παραγγελία online. Η φώτο είναι λίγο θολή, ποιος είναι ο συγγραφέας να το ψάξω? Αν και μάλλον ελληνικό το κόβω. Όχι δεν εννοώ ψυχολογία για περίεργες καταστάσεις ή θεραπευτικά κλπ. Κάτι π.χ. για pickup artist αλλά σε ποιο σοβαρό. Αν δε βρω κάτι προς "Aya Rand". Thanks!
Vangelis_D9 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ξέχασα να αναφέρω, το θέλω στα Αγγλικά και παραγγελία online. Η φώτο είναι λίγο θολή, ποιος είναι ο συγγραφέας να το ψάξω? Αν και μάλλον ελληνικό το κόβω. Όχι δεν εννοώ ψυχολογία για περίεργες καταστάσεις ή θεραπευτικά κλπ. Κάτι π.χ. για pickup artist αλλά σε ποιο σοβαρό. Αν δε βρω κάτι προς "Aya Rand". Thanks! Είναι δύσκολο να σου προτείνει κάποιος ομοειδή έργα με της Ayn Rand διότι αυτή η συγγραφέας είναι η θεωρητική του ολοκληρωτισμού και του κοινωνικού δαρβινισμού, δύο εντελώς απεχθείς έννοιες στη λογοτεχνία και την προτιμούν γενικά η άκρα δεξιά των ΗΠΑ. οι θατσερικοί και οι εγχώριοι νεοφιλελεύθεροι τύπου Τζήμερος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα