Sellers Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αι στο διάλο πια με αυτό το κωλοθέμα, μου έχουν φύγει όλα τα λεφτά στα βιβλία. Ψήθηκα τώρα για το Περί Τυφλότητας.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αι στο διάλο πια με αυτό το κωλοθέμα, μου έχουν φύγει όλα τα λεφτά στα βιβλία. Ψήθηκα τώρα για το Περί Τυφλότητας. Άστα να πάνε, πρέπει να το κλειδώσω αυτό το θέμα, θα σωθεί κόσμος...
Freakster Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 http://www.walker.co.uk/UserFiles/file/Rights%20of%20the%20reader/NYOR_ROTR.pdf Τα δικαιώματα των αναγνωστών
automatistisgr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Ένα καλό βιβλίο που διάβασα τώρα τελευταία λέγετε The Pillars of the Earth απο Ken Follett
vag_pRiMi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Έχει διαβάσει κανείς το βιβλίο "Το θεώρημα του Παπαγάλου" να μου πει εντυπώσεις; Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2009 από vag_pRiMi
Lucifer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Πολύ ωραίο είναι. Και αυτό και το "Ο Θείος Πέτρος και η Εικασία του Γκόλντμπαχ".
freedubus Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Διάβασε κανείς το Λεβιάθαν ; Eπίσης θα ήθελα γνώμες για την τριλογια His Dark Materials.
Dimitris_1988 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Ο Μελαγχολικός Θάνατος Του Στριδάκι! (Tim Burton)
stavi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 εγώ το τελευταίο που διάβασα και το βρήκα ενδιαφέρον είναι "το μήνυμα". Μιλάει για τη ζωή των Αυτόχθονων στην ενδοχώρα της Αυστραλίας, και αυτοί, όπως φαντάζομαι και οι Ινδιάνοι, έχουν αναπτυξει μια πολλή καλή κατάσταση επικοινωνίας με το σύμπαν και τη Θεία Ενότητα..
stavi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 "Σίγουρα θα αστειεύεστε κύριε Φαϊνμαν" αυτόβιογραφία του φυσικού Φαϊνμαν, Μόλις το πήρα και είναι αρκετά διασκεδαστικό
ellilili Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Πολύ ωραίο το θεώρημα του παπαγάλλου. Επίσης "η εικασία του Πουάνκαρε" που διαβάζω τώρα.
orionas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Νικολαου Μπερντιαεφ "Για την κοινωνικη ανισοτητα".Γραφτηκε το 1918 περιγραφει την Ελλας του 2009.Απιστευτο βιβλιο
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μολις τελειωσω τον Σαραμανγκο λεω να διαβασω το Ντοριαν Γκρει. Εχωντας δει ταινιες και ξερωντας την ιστορια ελεγα γιατι να το διαβασω. Αλλα ο Ουαιλντ εχει πεταξει τρελες ατακες μεσα. Ακουσα την γαματη Το καπνισμα ειναι η τελειοτερη ευχαριστηση. Κάνεις κατι που σου αρέσει και ενοχλείς και τους άλλους. Τι άλλο να ζητησει κανείς.
tmjuju Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 "Σίγουρα θα αστειεύεστε κύριε Φαϊνμαν" αυτόβιογραφία του φυσικού Φαϊνμαν, Μόλις το πήρα και είναι αρκετά διασκεδαστικό Πολύ ωραίο το θεώρημα του παπαγάλλου. Επίσης "η εικασία του Πουάνκαρε" που διαβάζω τώρα. Καταπληκτικά βιβλία όλα τους. Προτείνω φυσικά ‘τα άπαντα’ του Δάσκαλου Φεϊνμαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα