LongTom Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δε ξερω,δεν εχω δοκιμασει ειναι η αληθεια . Προτιμω χαρτι . Αλλα για πες τι εχεις κατα νου :Ρ Δεν έχω τίποτα ιδιαίτερο από paperback κατά νου,αλλά μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις από εδώ: http://www.gutenberg.org/wiki/Main_Page Θα βρεις όλα τα κλασσικά στα αγγλικά και στα Ελληνικά. Απλά λέω ότι μπορείς να διαβάσεις πολλά κλασσικά μυστηρίου από εδώ τζάμπα,δίχως να αγοράσεις τίποτα.
Adon1s Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 θενξ για την απάντηση ΛονγκΤόμ Έχει κανείς κάποια ιδέα ; Στα Αγγλικά με εύκολη γραφή .
sYn Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Από την νουβέλα του Clarke "Η τελική Οδύσσεια" βρίσκω μόνο τα 2001 και 2010 σε ελληνικά..
kostas_dr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Αν θυμάμαι καλά, πριν απο χρόνια είχε κυκλοφορήσει και το 3001 απ' τις εκδόσεις BELL.
Isabelle2 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 καλησπέρα, ξέρει κάποιος ένα καλό site για κατέβασμα free ebook;
wizzy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Σε αυτήν τη σελίδα, πρώτο post.... http://www.gutenberg.org/wiki/Main_Page
alldaynews Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Θα ήθελα να προτείνω ένα πολύ ωραίο βιβλίο του Robin Sharma με τίτλο Ηγέτης δίχως Τίτλο.Καταπληκτικό!!
wizzy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 E, αφού είναι καταπληκτικό, θες να μας πεις δυο λόγια για αυτό;
Isabelle2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Σε αυτήν τη σελίδα, πρώτο post.... http://www.gutenberg.org/wiki/Main_Page Thanks !
MrJohn Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) καλησπέρα.ψάχνω ένα βιβλίο που στην πλοκή του να περιέχεται ο δεσμός της φιλίας..γνωρίζει κανείς κάτι; (είτε ελληνικό,είτε αγγλικό) Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2014 από MrJohn
*nenya* Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 καλησπέρα.ψάχνω ένα βιβλίο που στην πλοκή του να περιέχεται ο δεσμός της φιλίας..γνωρίζει κανείς κάτι; (είτε ελληνικό,είτε αγγλικό) Προσωπικά, το αγαπημένο μου βιβλίο που έχει ως κεντρικό στοιχείο πλοκής την φιλία είναι το 'The Waves' της Virginia Woolf. Είναι ένας συνδυασμός novel & poem, δεν είναι ξεκάθαρη η διαχωριστική γραμμή δηλαδή και αυτό μπορεί να σε ξενίσει αρχικά. (Αν έχεις συνηθίσει σε εύκολα αναγνώσματα τύπου Twilight τότε το πιο πιθανόν να μην σ'αρέσει και να σε κουράσει.) Α! Και πάντα μιλάω για το πρωτότυπο, ΟΧΙ ελληνική μετάφραση. In other news, ξεκίνησα το 'Gone Girl' της Gillian Flynn. Not bad at all! (so far ) 60-70 σελίδες έχω διαβάσει μέχρι τώρα και με πιάνω να το σκέφτομαι συχνά. Σε φάση άντε να σχολάσω για να διαβάσω λίγο ακόμα. Μυστήριο, σασπένς, έγκλημα, επαρχιακή πόλη...κάτι μου λέει ότι θά'ναι καλό.
wizzy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 [...] In other news, ξεκίνησα το 'Gone Girl' της Gillian Flynn. Not bad at all! (so far ) 60-70 σελίδες έχω διαβάσει μέχρι τώρα και με πιάνω να το σκέφτομαι συχνά. Σε φάση άντε να σχολάσω για να διαβάσω λίγο ακόμα. Μυστήριο, σασπένς, έγκλημα, επαρχιακή πόλη...κάτι μου λέει ότι θά'ναι καλό. Προσπάθησε να το τελειώσεις, πριν να δεις την ταινία (αν έχεις σκοπό να το κάνεις). Το βιβλίο είναι πολύ καλό για το είδος του, θα το καταλάβεις στην πορεία. 1
*nenya* Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δεν ξέρω καν αν θ'ασχοληθώ με την ταινία. Να τελειώσω πρώτα το βιβλίο με το καλό και βλέπουμε.
Adon1s Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Εν τέλει πήγα και αγόρασα 2 βιβλία , όπως σας έλεγα . το " The girl who saved the king of Sweden " - Jonas Jonasson και το " Fleshmarket close " του Ian Rankin . Σε ένα γρήγορο πέρασμα 3-4 σελίδων , το "Fleshmarket close" ήταν δύσκολα γραμμένο (προς το παρόν) αντίθετα το 1ο πολύ πολύ πιο βατό . Θα αρχίσω με τον Jonas και μετά θα πάω στο Fleshmarket . Θα σας πω εντυπώσεις .
wizzy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 @nenya: Η ταινία - λένε ότι - είναι καλή. Δεν ξέρω αν θα πάω να την δω (γνωρίζοντας την υπόθεση και την εξέλιξή της), απλά ελπίζω να μην το έχουν "σκίσει" το βιβλίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα