Fan Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Μπορεί να φανεί κάπως νεκροθαφτικό αλλά επιτέλους βρήκα και κάποιον να πει ότι τον κούρασε το εκρεμμές του Φουκώ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Είναι δύσκολο να το καταλάβεις αλλά αξίζει. Όπως όλα τα βιβλία του Έκο. Συνιστώ ανεπιφύλακτα και το Μπαουντολίνο.
Teaser Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Από επιστημονική φαντασία έχει τολμήσει κανείς dune? Λένε τίποτα ή μπα?
Chrisxxx Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Eγω τα βρηκα λιγο κουραστικα (δεν τα διαβασα ολα).. Αλλοι τα θεωρουν επη..
Teaser Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Όλοι όσοι τα έχουν διαβάσει αυτό μου λένε...πως μπορεί όμως και διατηρείται ο μύθος της επικότητας?
Freakster Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 τέλειωσα τον κόσμο της σοφίας και μπορώ να πω πως μου άνοιξε η όρεξη.. να αρχίσω με αρχαίους έλληνες φιλοσόφους; επίσης ποιό βιβλίο ιστορίας προτείνετε; υπάρχει κάποιο που να τα έχει όλα σε ένα και να συμφέρει;
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Όλοι όσοι τα έχουν διαβάσει αυτό μου λένε...πως μπορεί όμως και διατηρείται ο μύθος της επικότητας? Κοίτα το πρώτο Dune είναι καταπληκτικό. Βαρετά λένε και πολλοί το πρώτο του Lord of The Rings. Τους πιστεύεις?
Garnele Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 τέλειωσα τον κόσμο της σοφίας και μπορώ να πω πως μου άνοιξε η όρεξη.. να αρχίσω με αρχαίους έλληνες φιλοσόφους; επίσης ποιό βιβλίο ιστορίας προτείνετε; υπάρχει κάποιο που να τα έχει όλα σε ένα και να συμφέρει; Από φιλοσοφία γνώμη μου είναι να ξεκινήσεις από αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο. Λογικά διαβάζοντας τον κόσμο της σοφίας κάτι θα σου έκανε περισσότερη εντύπωση, αν αυτό είναι λοιπόν οι αρχαίοι έλληνες φιλόσοφοι ξεκίνα από κει. Αναφορικά με το βιβλίο ιστορίας τώρα, διευκρίνισε περίοδο, γιατί όλα και να συμφέρει δεν παίζει. Ακόμη και τα σχολικά που είναι γτπ πιάνουν συγκεκριμένες περιόδους.
Teaser Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Κοίτα το πρώτο Dune είναι καταπληκτικό. Βαρετά λένε και πολλοί το πρώτο του Lord of The Rings. Τους πιστεύεις? Φυσικά και όχι γιατί το έχω διαβάσει.
Mika Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Τα δυο τελευταια βιβλια που διαβασα ειναι του βραβευμενου με νομπελ Πορτογαλου συγγραφεα Ζοζε Σαραμαγκου και ειναι τα "περι τυφλοτητας" και "περι φωτίσεως". Τα προτείνω απεριόριστα σε ολους αλλά με αυτή τη σειρα (πρώτα το περί τυφλότητας). Ο τρόπος γραφής του Σαραμαγκου είναι καπως ιδιαίτερος, χρησιμοποιεί προτάσεις πολλές φορές μεγαλύτερες από μια σελίδα, αλλά αυτό που με κέρδισε είναι ο τρόπος που θέλει να περάσει τα μηνύματα του στη συνείδηση του αναγνώστη και το καταφέρνει πριν ο τελευταίος το καταλαβει
Lucifer Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 τέλειωσα τον κόσμο της σοφίας και μπορώ να πω πως μου άνοιξε η όρεξη.. να αρχίσω με αρχαίους έλληνες φιλοσόφους; Τα 'χουμε ξαναπεί αδερφέ:
Mijithroulis Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 αν το εχω διαβασει χωρις ολες τις βοτκες και το αψεντι πιανετε? αμα ειναι να περασω μια απο καβα και να το ξαναδιαβασω...
firewalker Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Τον <<Μεγάλο Ανατολικό>> του Ανδρέα Εμπειρίκου το έχει διαβάσει κανείς; Άκουσα πως αρκεί να διαβάσεις έναν οποιοδήποτε τόμο.
Lucifer Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Ή ένα οποιοδήποτε κεφαλαίο του 120 μέρες στα Σόδομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα