wizzy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 ... και μετά το "Η φάρμα των ζώων" και έκλεισε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά, μην κάνεις το λάθος και τα πάρεις σερί.Χιούμορ κάνουν τα παιδια. Ένα τη χρονιά, είναι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 δεν βρήκα αυτό που έψαχνα σε αυτά που προτάθηκαν θα κάνω ακόμα μια προσπάθεια είχε πάρει κάπου το μάτι μου οτι μπορείς να προκαλέσεις δαιμονισμό στον εαυτό σου ηθελημένα ο δαίμονας παίρνει τον έλεγχο του σώματος σου για δικούς του σκοπούς με κάποιο αντάλλαγμα δεν μπορώ να βρω κάτι πάνω σε αυτό αλλα θυμάμαι οτι ήταν σε βιβλίο και όχι pdfτο είχε γνωστός που είχε έρθει απο εξωτερικό αλλα δεν έχω παρε δώσε εδώ και κάποια χρόνια και δεν μπορώ να τον ρωτήσω ξέρει κάποιος? έχει πάρει το μάτι κάποιου κάτι σχετικό ? το βιβλίο ηταν στα αγγλικά δεν περιμένω να υπάρχει Ελληνική έκδοση αλλα υπάρχει κάτι πάνω στο θέμα ?με ενδιαφέρει εγκυκλοπαιδικά να διαβάσω για αυτό. thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Στα καπάκια Χάξλεϋ ... "Θαυμαστός καινούριος κόσμος". Το έχω διαβάσει ήδη ... και μετά το "Η φάρμα των ζώων" και έκλεισε... Το έχω στα υπ' όψιν μου αλλά όχι ακόμη. Καλά, μην κάνεις το λάθος και τα πάρεις σερί.Χιούμορ κάνουν τα παιδια. Ένα τη χρονιά, είναι καλά. Χαχα, ναι εννοείται δεν θα τα πάρω σερί γιατί με βλέπω με κατάθλιψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Η φαρμα των ζωων 2-3 ωρες αναγνωσμα ειναι, δεν εχει και κανενα πολυπλοκο νοημα... Τελειωσα τελικα το Ινφερνο, ο καλύτερος ταξιδιωτικός που διάβασα ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχει βαθύ νοημα η φάρμα; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Έλα ντε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Βαθυτερο νοημα, εχει. Δεν ειναι δυσκολο να το πιάσεις ομως, ουτε χρησιμοποιει δυσκολη γλώσσα. Διαβάζεται εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zorans Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Βαθυτερο νοημα, εχει. Δεν ειναι δυσκολο να το πιάσεις ομως, ουτε χρησιμοποιει δυσκολη γλώσσα. Διαβάζεται εύκολα. Οντως διαβαζεται ευκολα αλλα εχει παρα πολλα επιπεδα αναγνωσης. Και να φανταστεις οτι οταν πρωτοβγηκε θεωρουνταν μια απλη παραβολη πανω στην ιστορια της ρωσικης επανάστασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εχει διαβασει κανεις "you are not so smart" και το ακολουθο "you are now less dumb"? αναφερουν μεσα τπτ αξιολογο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εμπεριέχει γνωστά ψυχολογικά δεδομένα σχετικά με τις αδυναμίες του ανθρώπινου πνεύματος. Αν δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το θέμα, θα σου φανούν ενδιαφέροντα, ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πιο συγκεκριμενα δηλαδη με ψυχολογια και επεξηγηση ανθρωπινων συμπεριφορων εχει να κανει? Επειδη ψαχνω λιγο τομεα ψυχολογιας τωρα τελευταια, αλλα θελω πραγματα επι της ουσιας χωρις πολλες σαλτσες. Τα συγκεκριμενα τα χεις διαβασει και τα 2 ολοκληρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι, δεν έχω διαβάσει τα συγκεκριμένα, έχω διαβάσει πολλά άλλα -ως ψυχολόγος . Από την περίληψη και τις κριτικές έβγαλα το άνωθεν συμπέρασμα. Πάντως τα θέματα που πραγματεύεται είναι πολύ ενδιαφέροντα. Οι ίδιοι λένε ότι δεν έχουν "σάλτσες", κάτι που επιθυμείς. Αν είναι καλή η γραφη, θα σε ικανοποιήσει. Αν διαβάζεις σε ταμπλετ, υπάρχει στον θείο πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_raider Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικά σε βιβλία εκλαικευμένης ψυχολογίας τι έχεις να προτείνεις; Αυτός ο Yalom που τοσο τον διαφημίζουν αξίζει ή μπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 καλός ο Γιαλομωραία τα μυθιστορηματα του ("Στο ντιβάνι") αλλά τα καθαρά ψυχολογίας πιο δύσκολα ("ο κήπος του επίκουρου") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα