Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καταρχην σε ποιο βιβλιο του αναφερεσαι; 2ον νεραιδα???? wtf?

πολεμιστές του λυκόφωτος. Η "νεράιδα" ήταν μια οντοτητα που ερωτεύτηκε το μικρό πριγκηπόπουλο. Λογικό μου φαίνεται, γιατί το αίμα των πριγκήπων είναι θεικό και μόνο με ανώτερα πλάσματα μπορούν να ενωθούν. Οχι με το προλετάριο

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σορυ αλλά απο τους πολεμιστες υτου λυκόφωτος αυτό σου εμεινε;;; Τη συγκεκριμενη σκηνη δεν την θυμαμαι καθολου... Και φυσικα δεν παιζει καν ρολο στην ολη ιστορια ετσι;

Δημοσ.
Σορυ αλλά απο τους πολεμιστες υτου λυκόφωτος αυτό σου εμεινε;;; Τη συγκεκριμενη σκηνη δεν την θυμαμαι καθολου... Και φυσικα δεν παιζει καν ρολο στην ολη ιστορια ετσι;

μου μεινε το περιστατικό που πηδούσε ένας μια μαγισσα (στην αρχή), αλλά είχα μια κρυφή επιθυμία κάποιος να σκοτώσει τους τρεις διαδόχους (που βγαιναν για κυνήγια). Στη μέση το παράτησα, τελικά τι εγινε τους έφαγε κανείς? Η έζησαν αυτοί καλά κι ο λαός χειρότερα?:mad: Πάντως δεν μπορεί να μην έπαιζε ρόλο, αφού βασει αυτού άρχιζε τις αμπελοφιλοσοφίες, σχετικά για το πόσο καλά περνάνε οι θνητοί (βασιλιάδες) ενώ οι αθάνατοι δεν έχουν αισθήματα. Μπούρδες (για μένα)

Δημοσ.

Χμμμ, τα πρώτα κεφάλαια στα βιβλια του Kay ειναι παντα εισαγωγικα. Η εξελιξη του βιβλιου δεν εχει να κανει με τπτ απο αυτα που ανέφερες. btw ηταν και απο τα χειρότερα βιβλια του για μενα..

Tεσπα αρκετα spammαραμε.. Χωρις λογο..

Δημοσ.
Χμμμ, τα πρώτα κεφάλαια στα βιβλια του Kay ειναι παντα εισαγωγικα. Η εξελιξη του βιβλιου δεν εχει να κανει με τπτ απο αυτα που ανέφερες. btw ηταν και απο τα χειρότερα βιβλια του για μενα..

Tεσπα αρκετα spammαραμε.. Χωρις λογο..

Τι σπαμμάραμε? κριτικη σε βιβλίο κάναμε.

Δημοσ.
:rolleyes: Εκανες κριτικη σε ενα βιβλιο που δεν διαβασες!!! και γενικα σε ενα συγγραφεα που επισης δεν εχεις διαβασει..
Δημοσ.
:rolleyes: Εκανες κριτικη σε ενα βιβλιο που δεν διαβασες!!! και γενικα σε ενα συγγραφεα που επισης δεν εχεις διαβασει..

Το διάβασα, μέχρι τη μέση και το παράτησα, διότι δεν μου άρεσε. Δικαιώμα μου δεν είναι?

Δημοσ.

Απο Kay έχω διαβάσει το "Οι Λέοντες του Αλ-Ρασάν". Δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα, ρηχό, κλισεδιάρικο, και "πιασάρικο".

Δημοσ.

Για τους πιο ψαγμένους: την εισαγωγή από τη Φιλοσοφία της Ιστοριας του Χέγκελ.

(πρέπει βέβαια να μην είσαι πνευματικά ανάπηρος για να καταλάβεις κάποια πράγματα)

Δημοσ.

καποιος ειχε ρωτησει για βιβλιο τρομου, πριν κατι χρονια ειχα διαβασει το the room του H. Selby, αν και δεν με τρομαξε με την παραδοσιακη εννοια ηταν αρκετα gore ωστε να με κανει να το σκευτομαι αρκετο καιρο μετα...

Μοιαζει αρκετα σε στυλ με το american psycho.

Δημοσ.
Λοιπόν, αυτό ήταν που ήταν σύστραν. Απαίσια μετάφραση, δεν παίζει να υπήρξε καν επιμέλεια ξερωγώ.

Νταξ έχεις δίκιο επειδή τώρα πήρα τα βιβλία, χτες που άρχισα έφαγα τρελή ξενέρα, πότε είπαμε αρχίζεις μετάφραση?

Δημοσ.

Ο Κουντζ είναι πολύ ωραίος. Διαβάστε το βιβλίο ''Οdd Thomas'' . Είναι πολύ ''τrυφερός'' συγγραφέας τρόμου με μια γλυκιά αίσθηση του Humor. Σκοπός δεν είναι να σε φρικάρει όπως ο Barker (του οπίου κάποια βιβλία απλά παραήταν φλύαρα) ούτε να σου σκάσει μια τελέιως διεστραμμένη αλλά τόσο πραγματική ιστορία στη μάπα όπως ο King.

Για όσους θέλουν να διαβάσουν μια αστυνομική ιστορία με σκοτεινό ήρωα στη σύγχρονη εποχή με ρεαλιστικούς χαρακτήρες , από Ιαν Ράνκιν, οπιοδήποτε μυθιστόρημα με πρωταγωνιστή τον Επιθεωρητή Ρέμπους.

Δημοσ.
κανα καλο audiobook ξερει να προτεινει κανεις;

Το Dante's inferno. Και είναι σε πολύ εύκολα αγγλικά.

Δημοσ.
Προσωπικά, το Εκκρεμές με κούρασε (τρέχω να καλυφτώ, οι fan του Έκο το θεωρούν με διαφορά το καλύτερο).

Βέβαια, είμαι περίεργος με τον Έκο. Λόγου χάρη, μου άρεσε πολύ το Όνομα του Ρόδου και το Νησί της Προηγούμενης Ημέρας, όμως αυτό που με ενθουσίασε ήταν το Μπαουντολίνο για το οποίο οι ως άνω fan δεν τρελαίνονται.

Γενικά, είναι πώς θα σου καθίσει η γραφή του και αν η ιστορία που επιλέγει για να κάνει τη σημειολογική του ανάλυση (αυτό είναι κάθε βιβλίο του) σου κάνει κλικ.

Μπορεί να φανεί κάπως νεκροθαφτικό αλλά επιτέλους βρήκα και κάποιον να πει ότι τον κούρασε το εκρεμμές του Φουκώ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...