Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην αρχή κουράζει λίγο με την πολιτική κατάσταση του μετρό, βρίσκομαι κοντά στο τέλος του 3ου κεφάλαιου.

Και απ ότι κατάλαβα, κάπου εδώ ξεκινούσε και το παιχνίδι αν θυμάμαι καλά.

Προτιμώ καλύτερα ένα τόμο όχι τριλογία. Θα ρίξω μια ματιά και στο The Strain.

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κανε υπομονη με το Μετρο 2033

Αρκετα κεφαλαια στην ουσια ειναι σαν το ιδιο το μετρο, ο επομενος σταθμος στο ταξιδι του Αρτιομ, περνας μια ιστορια και τελος, δεν εχει συνεπειες στην επομενη ιστορια, ακριβως οπως το μετρο

Υποθετω ο συγγραφεας ειχε αφενος στο μυαλο του να δειξει διαφορες πτυχες της Ρωσσικης κοινωνιας και αφετερου να ετοιμασει το "Συμπαν" του για επομενα κεφαλαια/βιβλια

Δημοσ.

τελειωσα το Σκέψου εναν αριθμό.

Ευκολοδιάβαστο, και απλά καλή περιπέτεια/θρίλερ , οτι πρέπει για καλοκαιράκι...

Το έχω καιρό στα υπ' όψιν μου. Αλλά η λίστα είναι μεγάλη και δεν ξέρω πότε θα πάρει σειρά. :)

Δημοσ.

Συνήθως φοβάμαι και αποφεύγω βιβλία για τα οποία γίνεται "χαμός" και τόση διαφήμιση . Για αυτό είτε δεν τα παίρνω μεχρι να κοπάσει η διαφήμιση και το πρήξιμο , είτε τα παίρνω μετά απο καιρό .

Ο λόγος για το περιβόητο "Inferno" .

Το πήρε κανείς ; Εντυπώσεις ;

Μιας που το έφερε η κουβέντα , είχα πάρει στην αγγλική του Νταν Μπράουν το "Lost symbol" .

Μπορώ να πώ πως μου άρεσε , δεδομένου οτι ναι μεν ήθελα κατι απο τον συγκεκριμένο , όσο και για να κάνω εξάσκηση τα Αγγλικά μου .

Μου είχαν πει εδω μεσα οτι σε σχέση με τα υπόλοιπα που έγραψε , το συγκεκριμένο δεν είναι τόσο καλό . Ωστόσο εμένα μου άρεσε , για "δε βαριέσαι" για την παραλία καλό είναι .

Αγγλικά όχι τόσο δύσκολα , αλλά κατανοητά και ενδιαφέρουσα πλοκή .

Σε παλαιότερη απόπειρά μου για εξάσκηση αγγλικών , πήρα το Godfather . 

Την γλώσσα την βρήκα πολύ δύσκολη ( για τα δικά μου δεδομένα ) σε σημείο να μην πολυκαταλαβαίνω τι λέει και για να καταλάβω κάτι στην πλοκή προσπαθούσα να θυμηθώ την αντίστοιχη σκηνή στην ταινία . Αλλιώς δεν ...

Βέβαια το παράτησα και στολίζει την βιβλιοθήκη μου .

Δημοσ.

Το έχω καιρό στα υπ' όψιν μου. Αλλά η λίστα είναι μεγάλη και δεν ξέρω πότε θα πάρει σειρά. :)

κοιτα, δεν ειναι κατι ιδιαίτερο, για να πηδήξεις αλλα βιβλία από τη σειρά σου.

αλλά ειναι ευκολο βιβλίο για το καλοκαίρι!

τωρα ξεκινησα το "οι καταραμενοι john ketchum"

Δημοσ.

Συνήθως φοβάμαι και αποφεύγω βιβλία για τα οποία γίνεται "χαμός" και τόση διαφήμιση . Για αυτό είτε δεν τα παίρνω μεχρι να κοπάσει η διαφήμιση και το πρήξιμο , είτε τα παίρνω μετά απο καιρό .

Μιας που το έφερε η κουβέντα , είχα πάρει στην αγγλική του Νταν Μπράουν το "Lost symbol" .

Μπορώ να πώ πως μου άρεσε , δεδομένου οτι ναι μεν ήθελα κατι απο τον συγκεκριμένο , όσο και για να κάνω εξάσκηση τα Αγγλικά μου .

Μου είχαν πει εδω μεσα οτι σε σχέση με τα υπόλοιπα που έγραψε , το συγκεκριμένο δεν είναι τόσο καλό . Ωστόσο εμένα μου άρεσε , για "δε βαριέσαι" για την παραλία καλό είναι .

Αγγλικά όχι τόσο δύσκολα , αλλά κατανοητά και ενδιαφέρουσα πλοκή .

Σε παλαιότερη απόπειρά μου για εξάσκηση αγγλικών , πήρα το Godfather .

Την γλώσσα την βρήκα πολύ δύσκολη ( για τα δικά μου δεδομένα ) σε σημείο να μην πολυκαταλαβαίνω τι λέει και για να καταλάβω κάτι στην πλοκή προσπαθούσα να θυμηθώ την αντίστοιχη σκηνή στην ταινία . Αλλιώς δεν ...

Βέβαια το παράτησα και στολίζει την βιβλιοθήκη μου .

Ανώτερο το Inferno από το Χαμένο Σύμβολο εφάμιλλο του Κώδικα Νταβίντσι.

• Like 1
Δημοσ.

Το Χαμένο Σύμβολο το είχα παρατήσει στη μέση και το ξανάρχισα, μόνο και μόνο για να το τελειώσω και να πάρει τη θέση του στη βιβλιοθήκη. Αντιθέτως το Inferno το ξεκίνησα χθες και είμαι ήδη στις 300 σελίδες, δηλαδή στη μέση. Μονορούφι, μπαίνει στη δράση από την πρώτη λέξη και αποφεύγει τους πλατιασμούς, όπως κάνει στο χαμένο σύμβολο. Φυσικά δεν λείπουν οι ομοιότητες με τα άλλα βιβλία του, αλλά και πάλι, so far είναι βιβλίο που δεν σε αφήνει να το εγκαταλείψεις.

• Like 1
Δημοσ.

Λίγο σε τεχνικές ορολογίες δείχνει να υστερεί, αλλά σε γενικές γραμμές έχει αποδοθεί σωστά και δίνει το νόημα άκρως ικανοποιητικά

Δημοσ.

Παιδιά, τελείωσα την πενταλογία του Percy Jackson and the Olympians. Μου άρεσε πάαααρα πολύ και την προτείνω σε όποιον του αρέσουν βιβλία σε στυλ Harry Potter. (Διαφορετικές περιπέτειες σε κάθε βιβλίο αλλά όλα περιστρέφονται γύρω από την επίτευξη ενός κύριου στόχου.) Το κάθε βιβλίο δεν είναι μεγάλο και καθόλου βαρετό. Δεν κολλάει σε λεπτομέρειες αλλά προχωράει γρήγορα. Οι σελίδες έφευγαν χωρίς να το καταλαβαίνω. Μπορεί σε μερικούς να φανεί "παιδικό" γιατί πιστεύω πως παίζει ρόλο και η ηλικία εκτός από τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός.

Προσωπικά μου άρεσε πολύ γιατί λατρεύω την ελληνική μυθολογία και τα συγκεκριμένα βιβλία είναι γεμάτα με τέρατα, θεούς, ημίθεους κλπ. Μου φάνηκε ότι τα συνέδεε όλα πάρα πολύ έξυπνα με τους χαρακτήρες του.

Λίγα λόγια για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται: Οι Ολύμπιοι θεοί υπάρχουν και φυσικά και όλη η υπόλοιπη ελληνική μυθολογία. Όταν κάποιος από τους θεούς συνάπτει σχέση με κάποιον θνητό το παιδί που γεννιέται είναι ημίθεος και μένει με τον θνητό γονιό του. Τα παιδιά αυτά συνήθως μεγαλώνουν χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι ξεχωριστά ώσπου έρχεται η στιγμή που το μαθαίνουν. Εμείς βρισκόμαστε παρέα με τον Percy Jackson όταν εκείνος μαθαίνει τι πραγματικά είναι. Οι θεοί, όμως, δεν έχουν αφήσει τελείως απροστάτευτα τα παιδιά τους αλλά έχουν φτιάξει μια κατασκήνωση στην οποία μπορούν να πηγαίνουν. Εκεί μπορούν να μάθουν να προστατεύουν τον εαυτό τους από τα μυθολογικά τέρατα που θέλουν το κακό τους.

Αυτά μέσες άκρες. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες και το χαλάσω σε κάποιον που θέλει να διαβάσει τα βιβλία. Α! Σε περίπτωση που έχετε δει την ταινία και δεν σας άρεσε, μην απορρίψετε τα βιβλία γιατί, ως συνήθως, δεν έχει καμία σχέση.

Αυτά! :)

Δημοσ.

Ειμαι στην μεση περιπου και μπορω να πω οτι το διαβαζω ευχαριστα. αν και το περιμενα ποιο περιπλοκο...μου αρεσει αρκετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...