Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ disqualified: Δεν σου κάνω παρατήρηση, αλλά με το να "πετάς" συγγραφείς και τίτλους βιβλίων δεν βοηθάς κάποιον. Αν θέλεις, γράφε και μια δυο γραμμές για το κάθε βιβλίο έτσι ώστε να δώσεις στον επίδοξο αναγνώστη μια μικρή βάση πληροφοριών. Φιλικά, ε;

• Like 2
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια υπάρχει κανείς που έχει διαβάσει το ''Σκέψου έναν αριθμό'' του John verdon?

Γενικά συστήνω και τα 2 βιβλία της σειράς σε όσους αρέσουν τα αστυνομικά, απλά χρειάζομαι ένα γέμισμα κενών από το 1ο βιβλίο..

κανείς?

Δημοσ.

Διάβασα άλλα 2 διηγήματα του Philip Dick, τα "Πολεμικό Παιχνίδι" -όπου προφήτεψε την Μονόπολυ στην οποία νικητής θα είναι αυτός που θα χάνει τα λεφτά του- και το "Τι λένε οι νεκροί". Η γραφή του είναι πολύ καλύτερη αν και πάλι η ιστορία παίζει κυρίαρχο ρόλο.

Δημοσ.

@ disqualified: Δεν σου κάνω παρατήρηση, αλλά με το να "πετάς" συγγραφείς και τίτλους βιβλίων δεν βοηθάς κάποιον. Αν θέλεις, γράφε και μια δυο γραμμές για το κάθε βιβλίο έτσι ώστε να δώσεις στον επίδοξο αναγνώστη μια μικρή βάση πληροφοριών. Φιλικά, ε;

Δεν έχεις άδικο, συμφωνώ απόλυτα, μερικές φορές με πιάνει τεμπελιά

Δημοσ.

για τους λατρεις των θριλερ και του τρομου,διαβαστε τα βιβλια του joseph delaney με τιτλο ο μαθητευομενος του σπουκ,η καταρα του σπουκ,το λαθος του σπουκ κ.α απ'οτι διαβασα θα μεταφερθει και στον κινηματογραφο με τον τζεφ μπριτζες.στην παλια εποχη που τα πνευματα,τα φαντασματα και τα τελωνια κυκλοφορουσαν ελευθερα,καποιος επρεπε να τα διωχνει.αυτος ηταν ο σπουκ που ολοι τον απεφευγαν γιατι τον θεωρουσαν "κακα νεα".εχει και μια ελληνιδα μεσα το βιβλιο.το προτεινω!

Δημοσ.

για τους λατρεις των θριλερ και του τρομου,διαβαστε τα βιβλια του joseph delaney με τιτλο ο μαθητευομενος του σπουκ,η καταρα του σπουκ,το λαθος του σπουκ κ.α απ'οτι διαβασα θα μεταφερθει και στον κινηματογραφο με τον τζεφ μπριτζες.στην παλια εποχη που τα πνευματα,τα φαντασματα και τα τελωνια κυκλοφορουσαν ελευθερα,καποιος επρεπε να τα διωχνει.αυτος ηταν ο σπουκ που ολοι τον απεφευγαν γιατι τον θεωρουσαν "κακα νεα".εχει και μια ελληνιδα μεσα το βιβλιο.το προτεινω!

Έχοντας διαβάσει όλη τη σειρά (στα ελληνικά) μέχρι στιγμής, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με το "λάτρεις των θρίλερ και του τρόμου, διαβάστε το". Τουλάχιστον, ένας ενήλικας αναγνώστης αποκλείεται να "συγκινηθεί" (αν και, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, στα ελληνικά αγοράζονται πιο πολύ από ενήλικες ενώ στα αγγλικά από έφηβους/teenagers - σύμφωνα με γνωστό ο οποίος εργάζεται σε βιβλιοπωλείο). Τα βιβλία ανήκουν πιο πολύ - κατά την άποψή μου - στη λογοτεχνία του φανταστικού (ηρωϊκή φαντασία) και δεν αποσκοπούν στο να τρομάξουν τον αναγνώστη. Προσωπικά, τα βρίσκω πολύ ευχάριστο ανάγνωσμα και τα συστήνω σε όποιον θέλει να περάσει κάποιες ώρες ευχάριστης ανάγνωσης.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά, ξεκίνησα "Το Κοράκι" του Stephen King που μου προτείνατε και αν και είμαι ακόμη στην σελίδα 150 από τις 1000+ μου αρέσει αρκετά και μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. :)

Δημοσ.

θα γίνει ακόμα καλύτερο στη συνέχεια ;)

Όταν διάβασα την 1η νουβέλα του Philip Dick του έβαλα χαμηλό βαθμό, 4-5/10. Στην 4η είχα φτάσει να τον βαθμολογώ με 8/10. Στην 8η του βάζω 10+ και νιώθω ότι θα βάλω ακόμα μεγαλύτερο όσο προχωράω... Τι φαντασία είναι αυτή...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α τέλεια :) Θα σας ενημερώνω! :D

Έχει σήμερα στο Link.png Site: http://www.bookdepository.co.uk/">bookdepository  ένα "παζάρι" βιβλίων. Από τις 2 το μεσημέρι ως τις 3 το βράδυ (νομίζω) θα έχει ένα βιβλίο σε έκπτωση, για 15 λεπτά μόνο. Κάθε 15 λεπτά το βιβλίο θα αλλάζει, οπότε πρέπει να το προλάβεις. Επίσης θα έχει συγκεκριμένο αριθμό αντιτύπων, πχ καμιά 200αριά οπότε πάλι πρέπει να προλάβεις (αν και δε νομίζω να μην προλάβεις λόγω αντιτύπων αλλά λόγω ώρας). Επίσης, αν έχω καταλάβει σωστά θα πρέπει να το αγοράζεις το βιβλίο και όχι να το βάζεις απλά στο καλάθι σου. Χμμ... τι άλλο? Αυτά νομίζω. Εγώ θα του ρίχνω μερικές ματιές σήμερα μήπως και πετύχω κανένα βιβλίο που θέλω. :)

Edit: Λέει 25 ώρες, άρα μέχρι αύριο στις 3 το μεσημέρι θα είναι. :)

Επεξ/σία από kate23
Δημοσ.

Παιδιά, ξεκίνησα "Το Κοράκι" του Stephen King που μου προτείνατε και αν και είμαι ακόμη στην σελίδα 150 από τις 1000+ μου αρέσει αρκετά και μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. :)

Kate, χαίρομαι που σου αρέσει. Και είσαι ακόμα στην αρχή.

Να δεις τι έχει να γίνει στην συνέχεια.

Δημοσ.

Παιδιά, το τελείωσα το βιβλίο! (Το Κοράκι του Stephen King, για όσους δεν το ξέρουν και ενδιαφέρονται)

Μου άρεσε πάρα πολύ. Σαν ιστορία με τράβηξε από την αρχή και η πορεία της πλοκής με έκανε να μη θέλω να το αφήσω από τα χέρια μου. Λάτρεψα πολύ μερικούς χαρακτήρες και είχα αγωνία ως το τέλος να δω τι θα απογίνουν. Μου άρεσε ο τρόπος που έβαζε τα στοιχεία του φανταστικού μέσα στην πραγματικότητα, τα δεχόμουν εύκολα και με αρκετή έκπληξη (με την καλή έννοια πάντα). Δεν θα πω τίποτα άλλο για να μη μπω σε χωράφια spoiler. 

Σαν πρώτο βιβλίο του Stephen King με έκανε να θέλω να διαβάσω κι άλλα. (Θα σας ρωτήσω στο μέλλον :) ) Σε ελάχιστα σημεία με κούρασε, μάλλον λόγω της μεγάλης έκτασης σελίδων.

Ευχαριστώ για την πρόταση, με βοηθήσατε να ανακαλύψω έναν συγγραφέα, που παρόλο που είναι τόσο γνωστός, δεν είχα διαβάσει ακόμη κανένα βιβλίο του.

Δημοσ.

Εχει διαβασει κανεις αυτο το βιβλιο?

http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=1001836

Καποιος ελεγε οτι ειναι τελειο και το επιβεβαιωσαν και αλλα πολλα ατομα. Και απο τις κριτικες που βλεπω, βγαινει το ιδιο συμπερασμα.

Αλλο βιβλιο που εχει γραψει ο ιδιος συγγραφεας ειναι αυτο:

http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=22660

Edit: Τελικα εχουν και εδω ειπωθει πολλα για τα βιβλια και το συγγραφεα.

http://www.insomnia.gr/topic/408009-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CF%89%CE%BD/page-101?do=findComment&comment=3866956

http://www.insomnia.gr/topic/408009-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CF%89%CE%BD/page-157?do=findComment&comment=4861209

Το πήρα προχτές για να το διαβάσω όταν τελειώσω αυτά που διαβάζω τώρα. Από κριτικές στο ιντερνετ κ ιδίως στο goodreads φαίνεται να είναι πολύ καλό. Αποφάσισα να το διαβάσω στα ελληνικά μιας και το original δεν μπορώ να το διαβάσω. Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορώ να το βρω σε ηλεκτρονική μορφή και θα αναγκαστώ να κουβαλάω αυτή τη γκουμούτσα... :)

Δημοσ.

Ψήθηκα και το πήρα κι εγώ αλλά πήρε σειρά πίσω από ακόμη ένα βιβλίο που με ωθήσατε να πάρω το "Πέρασμα" του Justin Cronin.

Εξαιρετικό μέχρι τώρα -έχω διαβάσει τα 2/10 ήτοι πάνω από 200 πυκνογραμμένες σελίδες- δε βλέπω την ώρα να έρθει το βράδυ και να περάσω λίγη ώρα στον κόσμο του.

Δημοσ.

Ψήθηκα και το πήρα κι εγώ αλλά πήρε σειρά πίσω από ακόμη ένα βιβλίο που με ωθήσατε να πάρω το "Πέρασμα" του Justin Cronin.

Εξαιρετικό μέχρι τώρα -έχω διαβάσει τα 2/10 ήτοι πάνω από 200 πυκνογραμμένες σελίδες- δε βλέπω την ώρα να έρθει το βράδυ και να περάσω λίγη ώρα στον κόσμο του.

Και εγώ αυτό διαβάζω τώρα και όντως φαίνεται πολύ καλό. Πρόκειται για τριλογία; αν ναι έχει κυκλοφορήσει δεύτερο και τρίτο βιβλίο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...