Chrisxxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Κατα σειρα και χωρίς να εχω διαβάσει το τελευταιο του θα έλεγα Illuminati 9/10, κωδικας 8/10, ψηφιακό οχειρο 6.5/10 και αρκτικός κυκλος 3/10.
kostas_dr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 @ Deschaine & Kostas_dr: Το Κοράκι κατάφερα να το βρω στα Ελληνικά. Βρήκα επίσης και το "Κάρυ" που το έχω ακουστά. τα Χρήσιμα Αντικείμενα και το Αϋπνία δεν μπόρεσα να τα βρω. Θα ξεκινήσω με ένα από τα δυο που βρήκα (ποιο λέτε btw?) και μετά τον Masterton θα δω μήπως το βρω σε καμιά βιβλιοθήκη. Αν όχι, θα το διαβάσω στα Αγγλικά Από Masterton δε μου είπατε? Εγώ θα ξεκινούσα με το Κοράκι. Κάνε υπομονή όμως, το βιβλίο είναι αρκετά μεγάλο και έχει πολλούς χαρακτήρες. Όσο για τον Masterton, για μένα ωραία βιβλία είναι: Ο Παρίας, καθώς και: Ο Άρχοντας του Ψεύδους. 1
stratigos24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ίσως καλύτερο να είναι ο Κώδικας Ντα Βίντσι. Ο Αρκτικός Κύκλος, μέχρι τα 2/3 είναι πολύ καλό, αλλά το τέλος είναι μετριότατο. To ειχα φτασει ως τη μεση (και μαρεσε) αλλα απο λαθος καποιος σε μια συζητηση μου ειπε το τελος (τωρα δεν το θυμαμαι βεβαια) και το ειχα παρατησει. @zizu10 Αν και γενικα το βρισκεις 9.90 (δηλαδη δεν ειναι τρελη η προσφορα του Ιανου) πλεον στα περισσοτερα μεγαλα βιβλιοπωλεια, ειναι ωραιο βιβλιο. http://www.ianos.gr/eshop/biblia/pezografia-poiisi/pezografia-pagkosmia/oxto/0148161pp/ Aκομα βλεπω και αυτο που ειναι πολυ καλη τιμη, αν και στο σκρουτζ το βρισκεις περιπου στα 7.5 (το βρισκεις και πιο φθηνα αλλα δεν ειναι σε αποθεμα) αλλα δεν ξερω κατα ποσο δεν ειναι μονο για εφηβους. Ειναι το πρωτο της τριλογιας. Τα αλλα 2 τα βρισκεις κατω απο 5 ευρω στο σκρουτζ σε αποθεμα. http://www.ianos.gr/eshop/biblia/arthouros-o-ippotis-tou-kamelot/0138327pp/ Αν ξερει καποιος ας μου πει. Δεν εχω κοιταξει τι αλλα εχει, θα δω αργοτερα αν ξερω κανενα. @DKNI Θα σου στειλω πμ σε λιγο για αυτο που ρωτας.
kostas_dr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Στρατηγέ, τον Κώδικα Ντα Βίντσι ή τον Αρκτικό Κύκλο είχες φτάσει μέχρι την μέση;
kostas_dr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Απ' την στιγμή που δεν θυμάσαι το τέλος, ξαναξεκίνα το. Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει το μισό βιβλίο σε χρόνο ρεκόρ.
stratigos24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δεν το εχω πλεον, αλλα θα το εχω στο νου μου μιας και επιβεβαιωνεις και εσυ οτι ειναι καλο.
kostas_dr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Μ' εξαίρεση το lame τέλος, για να είμαστε εξηγημένοι. 1
zizu10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ωραία, ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!! @kostas_dr το δεύτερο λινκ δεν δουλεύει... Το χαμένο σύμβολο το έχει διαβάσει κανείς??
Deschaine Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 το Οχτώ διαβάζεται ευχάριστα, συνέχειά του είναι η Φωτιά, που είνα κατώτερη κατ'εμέ Απο τις προσφορές που ρώτησε κάποιος, χωρίς να τις έχω κοιτάξει όλες θα έπαιρνα το Καμιά πατρίδα για τους μελλοθάνατους,
Mozzie Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Το χαμένο σύμβολο το έχει διαβάσει κανείς?? Το έχω διαβάσει και μου άρεσε. Είχε ωραία υπόθεση, δράση και twists. (Βέβαια, είναι το 1ο και μοναδικό βιβλίο από Dan Brown που διάβασα, οπότε κάποιος που έχει διαβάσει όλα τα προηγούμενά του δεν ξέρω αν θα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό)
kostas_dr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ υπερβολικό και κατώτερο των προηγούμενων το The Lost Symbol.
zizu10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά χτύπησα το "Ο Δρόμος" που είχε βγει και σε ταινία, στα 3 ευρώ σπίτι μου Από Dan Brown έχει ο Παπασωτηρίου σε προσφορά τα Illuminati, DaVinci Code & The Lost Symbol στα 6.90 και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η πλοκή του τελευταίου, θα διαβάσω κριτικές και θα αποφασίσω Υ.Γ. Ίδια τιμή τα έχει και η Πολιτεία, ενώ έχει και το Οχτώ στα 6κάτι. Τι λέτε να πάρω (ανάμεσα σε Dan Brown & Οχτώ)?? Ποιο θα με κρατήσει περισσότερο??
disqualified Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Τζίλλιαν Φλιν (σκοτεινος τόπος, αιχμηρά αντικείμενα, το κοριτσι που εξαφανιστηκε), έχει εκφραστεί με καλά λόγια ο στηβεν κινγκ. Θα πρότεινα για αρχή σκοτεινό τόπο Ωραία, ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις!! @kostas_dr το δεύτερο λινκ δεν δουλεύει... Το χαμένο σύμβολο το έχει διαβάσει κανείς?? Και εμένα μου άρεσε Τελικά χτύπησα το "Ο Δρόμος" που είχε βγει και σε ταινία, στα 3 ευρώ σπίτι μου Από Dan Brown έχει ο Παπασωτηρίου σε προσφορά τα Illuminati, DaVinci Code & The Lost Symbol στα 6.90 και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η πλοκή του τελευταίου, θα διαβάσω κριτικές και θα αποφασίσω Υ.Γ. Ίδια τιμή τα έχει και η Πολιτεία, ενώ έχει και το Οχτώ στα 6κάτι. Τι λέτε να πάρω (ανάμεσα σε Dan Brown & Οχτώ)?? Ποιο θα με κρατήσει περισσότερο?? Περίεργα γραμμένο αλλά επίτηδες ώστε να σου περάσει την απόγνωση πιστεύω. Το θέμα είναι πολύ πεσιμιστικό για το δρόμο λέω. Ελπίζω να μην το θεωρήσεις spoiler. Αξίζει το διάβασμα. Υπάρχουν πολυ ωραια και κλασσικά σε τιμές πτώμα. Έψαχνα τη χλωμή φωτιά του Ναμπόκοφ και εκει που νομια πως θα δωσω 20€ το πετυχα με 3.50. Λολίτα επίσης εξαιρετική με εκπληκτική δουλειά σε σχολια της εκδοσης του πατακη αν θυμαμαι καλα Εγώ θα διάλεγα dan brown απο το οχτώ
fylatos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Τελείωσα το Solar του Ian McEwan. Ωραίο ήταν, το τέλειωσα σε 3 βραδάκια, όχι αριστούργημα, αλλά πάλι για τα 4Ε που το αγόρασα από το παζάρι άψογο. Είχα διαβάσει και το Στην Ακτή που ήταν πιο αργό και πιο βαρύ σαν βιβλίο και άφηνε ανεκπλήρωτες επιθυμίες στο τέλος και για τον ήρωα και για εμάς. Παράξενος συγγραφέας, αν διαβάσεις τα βιβλία του νομίζεις ότι το καθένα είναι γραμμένο από κάποιον διαφορετικό. Αυτό ή πολύ καλό τον κάνει ή πολύ κακό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα