bnvdarklord Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ε ναι σίγουρα. Και γω οταν το διαβαζα ήθελα λίγο περισσότερα μαθηματικά μέσα, αλλα υποθέτω το target group είναι άτομα χωρις ιδιαίτερες γνώσεις στο αντικειμενο που απλά θελουν να το δούν επιφανειακά. 1
disqualified Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Καραγάτσης (γιουγκερμαν, μεγάλη χίμαιρα, κιτρινος φάκελος), Ευγενίδης (middlesex, αυτόχειρες παρθένοι), ωραία λογοτεχνία και απολαυστική ταυτόχρονα
DKNI Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Εχει διαβασει κανεις το Before I go to Sleep (Αμνησια, στα Ελληνικα) του Watson στα αγγλικα? Το βρίσκω 3.5 ευρω φθηνοτερα στο iBooks στα αγγλικα απότι στα Ελληνικα, εχει κανα περιεργο τροπο γραφης?
fuku Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά Επειδή θέλω να φρεσκάρω τις γνώσεις μου στην Ιστορία, έχει και κανείς να μου προτείνει κάτι, όχι κάτι τρελό που να χρειάζεται κάνας μήνας. Με ενδιαφέρει η σύγχρονη ιστορία
kate23 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μόλις ξεκίνησα το "The Casual Vacancy" της J.K. Rowling. Θα σας πω εντυπώσεις όταν το τελειώσω. Μετά απ' αυτό θέλω να διαβάσω έναν Stephen King και έναν Masterton γιατί βλέπω όλοι τους λατρεύετε αυτούς τους δυο και ζηλεύω που δεν έχω διαβάσει. Από King έχω διαβάσει μόνο το πρώτο βιβλίο του Μαύρου Πύργου και από Masterton τίποτα. Ποιο θα μου προτείνατε για "πρώτο" βιβλίο? (Στον King εκτός από το "It" γιατί έχω μια τεράστια φοβία με τους κλόουν.)
Mozzie Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μόλις ξεκίνησα το "The Casual Vacancy" της J.K. Rowling. Θα σας πω εντυπώσεις όταν το τελειώσω. Μόλις το τελείωσα (στα ελληνικά όμως). Σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Η κεντρική υπόθεσή του δεν ήταν κάτι το φοβερό και καινοτόμο, αλλά οι χαρακτήρες του βιβλίου και η πλοκή του είχαν πολύ ενδιαφέρον. Γενικά σου κρατάει το ενδιαφέρον και διαβάζεται ευχάριστα. Με ξάφνιασε βέβαια λίγο το ύφος του. Μάλλον η Rowling προσπάθησε να το κάνει αρκετά ξεκάθαρο ότι δεν είναι σαν τα Harry Potter, αλλά πρόκειται για βιβλίο για ενήλικες, καθώς κάποιες σκηνές ήταν αναπάντεχες (και ίσως λίγο σκληρές) και στο λεξιλόγιό του υπάρχουν μπόλικα μπινελίκια. Στην αρχή του βιβλίου, δε σε τραβάει και πολύ, καθώς έχει αρκετούς ήρωες που μπλέκονται μεταξύ τους και η εξέλιξη της ιστορίας είναι κάπως αργή. Στη συνέχεια, όμως, η εξέλιξη της ιστορίας και των χαρακτήρων σε τραβάνε.
Deschaine Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Μόλις ξεκίνησα το "The Casual Vacancy" της J.K. Rowling. Θα σας πω εντυπώσεις όταν το τελειώσω. Μετά απ' αυτό θέλω να διαβάσω έναν Stephen King και έναν Masterton γιατί βλέπω όλοι τους λατρεύετε αυτούς τους δυο και ζηλεύω που δεν έχω διαβάσει. Από King έχω διαβάσει μόνο το πρώτο βιβλίο του Μαύρου Πύργου και από Masterton τίποτα. Ποιο θα μου προτείνατε για "πρώτο" βιβλίο? (Στον King εκτός από το "It" γιατί έχω μια τεράστια φοβία με τους κλόουν.) απο King θα έλεγα το The Stand (το Κοράκι στα ελληνικά).
kostas_dr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Επίσης ωραία βιβλία του King, για να μπεις στο πνεύμα του συγγραφέα, είναι τα Χρήσιμα Αντικείμενα και το Αϋπνία, ενώ εξίσου ωραία είναι και τα "μικρά" Αστυνομία Βιβλιοθήκης και Νυχτερινή Πτήση 29.
disqualified Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Καζούο Ισιγκουρο (μη μ αφησεις ποτε, τα απομειναρια μιας μερας), απλη γραφη απολαυστικη με πολυ περιεχομενο 1
kate23 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 @Mozzie: Ναι, έχει δίκιο. Όσο προχωράει σε τραβάει πιο πολύ. Νομίζω είναι μέχρι να μάθεις να ξεχωρίζεις τους χαρακτήρες. Δεν έχω διαβάσει πολύ, γύρω στο 30% αλλά ήδη μ' αρέσει ήδη Για να δούμε... @ Deschaine & Kostas_dr: Το Κοράκι κατάφερα να το βρω στα Ελληνικά. Βρήκα επίσης και το "Κάρυ" που το έχω ακουστά. τα Χρήσιμα Αντικείμενα και το Αϋπνία δεν μπόρεσα να τα βρω. Θα ξεκινήσω με ένα από τα δυο που βρήκα (ποιο λέτε btw?) και μετά τον Masterton θα δω μήπως το βρω σε καμιά βιβλιοθήκη. Αν όχι, θα το διαβάσω στα Αγγλικά Από Masterton δε μου είπατε? Ευχαριστώ πολύ, by the way
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Καζούο Ισιγκουρο (μη μ αφησεις ποτε, τα απομειναρια μιας μερας), απλη γραφη απολαυστικη με πολυ περιεχομενο Φοβερο βιβλιο, επισης φοβερη και η ταινια παρεμπιπτοντως.
DKNI Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Εχει διαβασει κανεις το Before I go to Sleep (Αμνησια, στα Ελληνικα) του Watson στα αγγλικα? Το βρίσκω 3.5 ευρω φθηνοτερα στο iBooks στα αγγλικα απότι στα Ελληνικα, εχει κανα περιεργο τροπο γραφης? Δεν το εχει διαβασει κανεις?
Chrisigia Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά Επειδή θέλω να φρεσκάρω τις γνώσεις μου στην Ιστορία, έχει και κανείς να μου προτείνει κάτι, όχι κάτι τρελό που να χρειάζεται κάνας μήνας. Με ενδιαφέρει η σύγχρονη ιστορία Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά και αν εννοείς κάτι τέτοιο, αλλά είναι πολύ καλό
zizu10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Βλέπω αρκετά καλές τιμές (2-3-4 ευρώ) σε ορισμένα βιβλία από τον Ιανό http://www.ianos.gr/eshop/biblia/prosfores/?page=1 Έχετε να προτείνετε κάποιο?? Επίσης, από Dan Brown ποιο θεωρείτε καλύτερο??
kostas_dr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Ίσως καλύτερο να είναι ο Κώδικας Ντα Βίντσι. Ο Αρκτικός Κύκλος, μέχρι τα 2/3 είναι πολύ καλό, αλλά το τέλος είναι μετριότατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα