Hamurabi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδια το κινητη γιορτη του χεμινγουει τι φαση ειναι? Δεν τον εχω διαβασει αλλα μουπαν να παρω το συγκεκριμνο βιβλιο,οτι ειναι καλο.
stratigos24 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Πηγα σημερα στην εκποιηση βιβλιου 2013 στην πλατεια Κοτζια. Ειναι καθε μερα 10 το πρωι με 10 το βραδυ εως 13 Φεβρουαριου. Δεν πηρα 3 βιβλια επειδη δεν ημουν σιγουρος κατα ποσο αξιζουν. Τα εχει διαβασει κανεις? Ιστορίες Ηρωικής Φαντασίας € 5,50 Ιστορίες Μαγείας και Φαντασίας € 5,00 Ιστορίες Φαντασίας με Δράκους € 4,50 Αυτα που πηρα ειναι τα: -Το μυστικο χειρογραφο - Kate Sedley -H δολοφονια του Δουκα Ριχαρδου - Kate Sedley (εχουν καποια σειρα μεταξυ τους τα βιβλια της Kate Sedley?) -Η αρχαιολογος - Thomas Wollinger Συνολο 12 ευρω (πληροφοριακα). -Βell περιμενα να βρω αλλα δεν...(αν και μου λενε οτι ειχε μερικα, εγω δεν τα ειδα. Θα ξαναπαω παντως...) -Ακομα εψαχνα απο dragonlance το 3ο βιβλιο της πρωτης τριλογιας αλλα δεν...(ειχε νομιζω ολη την τελευταια τριλογια με 6 ευρω το καθε βιβλιο). Tελικα πηρα σημερα τα: Ιστορίες Ηρωικής Φαντασίας € 5,50 Ιστορίες Μαγείας και Φαντασίας € 5,00 Πηρα ακομα και το ''Οι σταχτες της ψυχης μας'' απο εκδοσεις οξυ. 5,00
kostas_dr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Πήρες αρκετά βιβλία ε; Μπράβο που βρήκες κάτι που σου άρεσε. Εγώ τις 2 τελευταίες φορές που είχα πάει στο παζάρι του βιβλίου στην Κλαυθμώνος, δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο. Δυστυχώς πολλές φορές σε τέτοια παζάρια, όταν ψάχνεις σειρές βιβλίων (πχ τριλογίες κλπ), πολύ σπάνια τα έχει όλα. Συνήθως έχουν κάποια και τα υπόλοιπα τα ψάχνεις και δεν τα βρίσκεις. Κόσμο είχε;
stratigos24 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Κοιτα, θα περιμενα να ειχε και αλλα βιβλια (βασικα αν θυμασαι, εψαχνα και τα βιβλια απο την τριλογια του Αρθουρου που μου ειχες πει του bernard cornwell, αλλα μαλλον δεν ειναι τοσο παλια ωστε να τα βαλουν στο παζαρι αλλα ουτε πρεπει να συμμετειχαν οι εκδοσεις ψυχογιος). Θα μπορουσα να επαιρνα και 4-5 άλλα, αλλά σκεφτηκα οτι καλα ειναι και αυτα για τωρα, μιας και μπορει να βρω παλι πολλα σε παλαιοβιβλιοπωλεια στο μοναστηρακι που και παλαιοτερα ειχα βρει πολλα βιβλια σε καλη εως αριστη κατασταση και σε εφαμιλλες τιμες με το παζαρι αυτο. Η κατασταση σχεδον ολων των βιβλιων στο παζαρι ειναι αριστη. Ελεγα να παρω και ενα ακομα βιβλιο (θα βαλω παρακατω λινκ). Ειναι Ελληνα και λενε οτι ειναι πολυ καλο για φανταστικο αν και Ελληνικο. Το ξεχασα ομως... http://www.greekbooks.gr/books/logotehnia/o-prigipas-ton-drakon.product Απο κοσμο εχθες ειχε πολυ. Σημερα ηταν οσο πρεπει ωστε να μπορεις να δεις πιο ευκολα τα βιβλια. Απο τριλογιες απο anubis που ειδα ειχε ολοκληρομενες μια του dragonlance και μια (ισως και 2) του Robin Hobb.
kostas_dr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 22 ευρώ σχεδόν έχει, στο link που έβαλες! Στο παζάρι πόσο είχε; Τον συγραφέα δεν τον ξέρω πάντως.
stratigos24 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Στο παζαρι ειχε 5 νομιζω αλλα ισως και 7 (το πολυ) και ειναι βιβλιο του 2011 ενω θεωρητικα στο παζαρι βαζουν βιβλια εως το 2007-8 νομιζω? Ουτε εγω τον ηξερα αλλα ετυχε και καποιος το ειπε και το εψαξα στο ιντερνετ.
kostas_dr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Συνήθως αλλά όχι απαραίτητα. Μερικές φορές μπορεί να έχουν και νεώτερα ή να προσπαθούν να προωθήσουν κάποιον συγραφέα. Πάντως γενικά τα βιβλία του φανταστικού, είναι αρκετά ακριβά. Λες και έχουν και το μεγάλο αναγνωστικό κοινό. Είναι και σε μέγεθος και ποιότητας Bell, οπότε διπλή η απορία! Η τιμή στο παζάρι καμμία σχέση με την "κανονική". Αν σου αρέσει αυτό το στυλ, σου προτείνω την σειρά Mistborn του Brandon Sanderson. http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CDgQFjAB&url=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FMistborn_series&ei=A-EHUc7oIeO60QXZroGoAQ&usg=AFQjCNG9tAsw-fyOEky89Fyrl_OLZvTfcw&bvm=bv.41524429,d.d2khttp://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CDgQFjAB&url=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FMistborn_series&ei=A-EHUc7oIeO60QXZroGoAQ&usg=AFQjCNG9tAsw-fyOEky89Fyrl_OLZvTfcw&bvm=bv.41524429,d.d2k Έχουν κυκλοφορήσει και στα ελληνικά κάποια βιβλία με τον τίτλο "οι ομιχλογέννητοι", ίσως το 1ο βιβλίο σε 1ο και 2ο τόμο απ' τις εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος. Κλασσικές νεο-ελληνικές εξυπνάδες. Εγώ τα' χω στα αγγλικά.
stratigos24 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ναι τον ξέρω. Αυτός τελείωσε και τη σειρά του'' ο τροχός του χρόνου''.
kostas_dr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Το τελευταίο βιβλίο δεν το έχω πάρει ακόμα. Περιμένω να πέσει λίγο η τιμή. Φαντάσου ότι τόσα χρόνια μετά, τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς τα θυμάμαι μέσες άκρες. Λογικό θα μου πεις. Με βλέπω να ξαναπιάνω την σειρά απ' την αρχή. Θα κάνω καιρό να τα τελειώσω, οπότε κάνουμε και λίγη οικονομία. Ωραία πάντως η σειρά, αν και 14 βιβλία ίσως ( ) παραείναι πολλά.
stratigos24 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Να σου πω την αλήθεια είχα στο νου μου μήπως βρω το πρώτο από το τροχό του χρονου αλλά δεν.....
stratigos24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τελος, σημερα πηγα και πηρα ακομα 3 απο την εκθεση. Και τα 3 απο anubis: -Θρυλοι τομος Α και τομος Β (πηρα αυτους γιατι εχουν μεσα george rr martin που δεν με βλεπω να διαβαζω κανενα game of thrones οποτε ας διαβασω 2 ιστοριες του να δω πως γραφει....τη μια ιστορια ''ο περιπλανομενος ιπποτης'' που εχει ο τομος Α μεσα, πρεπει να το ειχα βρει παλια μονο του αλλα στα αγγλικα). -Ιστοριες φαντασιας με δρακους. Εκανα βασικα μια βολτα πριν παω παλι στην εκθεση σε πολλα παλαιοβιβλιοπωλεια και μερικα βιβλιοπωλεια στην Αθηνα μπας και βρω κατι να μαρεσει αλλα δεν βρηκα. Για bernand cornwell ουτε λογος (περαν απο το βιβλιοπωλειο πρωτοπορια που ειχε 5 βιβλια του και το ενα απο αυτα ηταν το πρωτο μιας τριλογιας (οχι αυτης του Αρθουρου) αλλα δεν το πηρα φοβουμενος οτι δεν θα βρω τα υπολοιπα μετα. Θα παρω ενα τηλεφωνο αυριο στον ψυχογιο να δουμε. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2013 από stratigos24
kostas_dr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Οι 2 τόμοι του Θρύλοι πρέπει να' χουν ενδιαφέρουσες ιστορίες αν και δεν με συγκινούν ιδιαίτερα τα σύντομα διηγήματα. Προτιμώ τα μεγάλα βιβλία. Stratigos είσαι σίγουρος ότι τελείωσες ή προβλέπεται και άλλη μια βόλτα;
stratigos24 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ξέρω. Μάλλον δεν θα κατέβω ξανά αν και θα ήθελα και τους άλλους 2 τόμους από τους θρύλους της Anubis.... εσύ θα πας τελικά?
firewalker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 «Αθηνά. Ευτυχώς που δεν γεννήθηκα όμορφη». Καλό βιβλίο αλλά από ένα σημείο γίνεται λίγο κουραστικό και πολύ προβλέψιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα