Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέσα σ' αυτές τις 175 σελίδες με τα άπειρα ποστ, δεν ξέρω αν έχει προτείνει ήδη κάποιος τον Ζοζε Σαραμαγκου - Πορτογάλος νομπελίστας (η Σπηλιά, Κάιν, Περί τυφλότητας, Περί φωτίσεως, Περί θανάτου και πολλά άλλα). Αν κάποιος έχει να μου προτείνει με τη σειρά του κάτι παρεμφερές, θα χαιρόμουν πολύ να διαβάσω τις προτάσεις του.

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά δε θυμάμαι αν σας το έχω ξαναπεί αλλά το βιβλιοπωλείο "Πρωτοπορία" πουλάει πια και μεταχειρισμένα βιβλία. Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να βρείτε τη λίστα Link.png Site: εδώ

Δεν έχω πάρει ακόμη αλλά πριν λίγο παρήγγειλα τον "Χιονάνθρωπο" και τον πρώτο τόμο από το "1Q84" από 12 ευρώ το καθένα. Μου φαίνονται οκ οι τιμές για μεταχειρισμένα και δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να τις "ρίξουν" κι άλλο.

Δημοσ.

Νομίζω ότι οι τιμές παίζουν βάση της ποιότητας του μεταχειρισμένου. Έχω πετύχει το ίδιο βιβλίο σε πολύ διαφορετικές τιμές για το λόγο που προανέφερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω πως το μόνο που έχει μεταφραστεί από τα έργα του Roberts είναι η παρωδία του Κώδικα Da Vinci (The Va Dinci Cod).

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το The Fort του Bernard Cornwell. Ενδιαφέρον βιβλίο, διαβάζεται εύκολα και αναφέρεται σε μια άγνωστη (σε μένα) σελίδα της Αμερικανικής Επανάστασης.

• Super Moderators
Δημοσ.

Χμμ, μάλλον έχεις δίκιο, μια πρόχειρη αναζήτηση δεν είχε αποτέλεσμα.

Το έχεις διαβάσει;

To ΝΜΑ όχι, η παρωδία είχε πέσει στα χέρια μου, χλιαρά πράγματα (και να αναγνωρίσουμε εδώ ότι η μετάφραση τέτοιου είδους βιβλίων -που δεν είναι και τα αγαπημένα μου ως είδος- είναι εξαιρετικά δύσκολη).

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το βιβλίο μου κίνησε την περιέργεια λόγω του ομώνυμου συγκροτήματος (υπέθετα ότι από αυτό πήραν το όνομά του), αλλά υπέθετα λάθος. Το συγκρότημα πήρε το όνομά του από το στρατιωτικό σώμα που ίδρυσε ο Oliver Cromwell.

Δημοσ.

1Q84

τι παιζει με αυτο? ΔΛΔ στην EU & US κυκλοφορησε τα 3 βιβλια σε 1 ή κατι δεν καταλαβαινω σωστα...?

T.HANKS

Δημοσ.

Απεβίωσε ο συγγραφέας Χρόνης Μίσσιος.

Για να μην είμαι λίγο offtopic, προτείνονται όλα τα βιβλία του, ειδικά τα δύο πρώτα.

ΟΧΙ ΑΠΛΆ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ...Κατι παραπάνω.

καλα εσυ σκοτωθηκες νωρίς.

χαμογελα ρε, τι σου ζητάνε.

συγγραφέας που μου αλλαξε τη γνώμη (ως πιτσιρικάς τότε) για τα "βιβλία που πραγματεύοντια σοβαρά θέματα", και ότι τα βιβλία δεν ειναι μόνο st.king, masterton κλπ...

Δημοσ.

Διαβασα τα ημερολογια μοτοσυκλετας ξαναβλεποντας και την ταινια .

Επισης, το οποιο και προτεινω ¨-> Θεσσαλονίκη. Πόλη των φαντασμάτων του Mark Mazower

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω να διαβάσω το "Άρχοντας του ψεύδους (master of lies) από τον Graham Masterton είναι καλό ή να το αφήσω?

Δημοσ.

Eμενα δεν μου αρεσε ιδιαιτερα αλλά απο κριτικές που ειχα διαβασει πριν το παρω το θεωρουν καλό βιβλίο για το ειδος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...