Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μανα χομπιτ στο παιδι της, "Παρε ζακετα βρε τελώνιο αλλιως θα έρθει ο Νοσφιστης από το Ρουμανι του να σε φαει." FML.

Google translate ε?? :P

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θυμάμαι ότι στην εισαγωγή έγραφαν ότι ήθελαν να μεταφράσουν ονόματα στις αντίστοιχες ελληνικές τους έννοιες

πχ Smaug - νοσφιστής, έχουν την ίδια έννοια στην κάθε γλώσσα. Το ίδιο και με τον Άρκο, βασικά για καλύτερη επεξήγηση ορίστε..

Link.png Site: Χομπιτ

Δείτε τις 2 πρώτες σελίδες

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό ότι θέλω να διαβάσω μεταφρασμένο, δεν έχει μεταφραστεί :P Ευχαριστώ πάντως που κοίταξεις. Θα κοιτάξω αν είναι δύσκολα τα αγγλικά του. :)

Δημοσ.

Μου έκαναν δώρο το βιβλίο Οδυσσέας του James Joyce, στα Ελληνικά από τις εκδόσεις Κέδρος. Το έχει διαβάσει κάποιος; Απόψεις;

Tυχερέ.

Δεν το έχω διαβάσει αλλά πιστεύω είναι απο τα βιβλία που πρέπει να διαβάσει κανείς πριν πεθάνει.

Δημοσ.

Tυχερέ.

Δεν το έχω διαβάσει αλλά πιστεύω είναι απο τα βιβλία που πρέπει να διαβάσει κανείς πριν πεθάνει.

ΟK, thanks. Θα πάρει την σειρά του, σιγά σιγά...

να του βάζεις πετσετα στην παραλία να μη βραχεί. Με διαφορά το καλύτερο προσκέφαλο.

Όπερ μεθερμηνευόμενον;

Δημοσ.

ΟK, thanks. Θα πάρει την σειρά του, σιγά σιγά...

Μπορει να σε βοηθησει και αυτο στην αναγνωση του (διαβασε και τα σχολια που εχουν κανει απο κατω).

Δημοσ.

Μπορει να σε βοηθησει και αυτο στην αναγνωση του (διαβασε και τα σχολια που εχουν κανει απο κατω).

OK, ευχαριστώ για το tip.

Μου είχε πάρει 2.5 χρόνια να το διαβάσω αλλά το κατάφερα στο τέλος.Στα Αγγλικά φυσικά.

Στα Αγγλικά δεν θα το άρχιζα ποτέ...πόσο μάλλον να το τελείωνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...