zizu10 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μανα χομπιτ στο παιδι της, "Παρε ζακετα βρε τελώνιο αλλιως θα έρθει ο Νοσφιστης από το Ρουμανι του να σε φαει." FML. Google translate ε??
Chrisxxx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Οχι καλή ηταν η μεταφραση αλλά για μενα το παρακαναν μεταφράζοντας τα ονοματα. 1
tehAllantin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Θυμάμαι ότι στην εισαγωγή έγραφαν ότι ήθελαν να μεταφράσουν ονόματα στις αντίστοιχες ελληνικές τους έννοιες πχ Smaug - νοσφιστής, έχουν την ίδια έννοια στην κάθε γλώσσα. Το ίδιο και με τον Άρκο, βασικά για καλύτερη επεξήγηση ορίστε.. Site: Χομπιτ Δείτε τις 2 πρώτες σελίδες
kate23 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Το "This Side of Paradise" του Fitzgerald δεν έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά ε? :/
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχω καμία μετάφραση υπόψη μου και το biblionet δε βγάζει κάποιο αποτέλεσμα.
kate23 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Τον τελευταίο καιρό ότι θέλω να διαβάσω μεταφρασμένο, δεν έχει μεταφραστεί Ευχαριστώ πάντως που κοίταξεις. Θα κοιτάξω αν είναι δύσκολα τα αγγλικά του.
wizzy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μου έκαναν δώρο το βιβλίο Οδυσσέας του James Joyce, στα Ελληνικά από τις εκδόσεις Κέδρος. Το έχει διαβάσει κάποιος; Απόψεις;
Sellers Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Μου έκαναν δώρο το βιβλίο Οδυσσέας του James Joyce, στα Ελληνικά από τις εκδόσεις Κέδρος. Το έχει διαβάσει κάποιος; Απόψεις; Tυχερέ. Δεν το έχω διαβάσει αλλά πιστεύω είναι απο τα βιβλία που πρέπει να διαβάσει κανείς πριν πεθάνει.
insomniaK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 να του βάζεις πετσετα στην παραλία να μη βραχεί. Με διαφορά το καλύτερο προσκέφαλο.
wizzy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Tυχερέ. Δεν το έχω διαβάσει αλλά πιστεύω είναι απο τα βιβλία που πρέπει να διαβάσει κανείς πριν πεθάνει. ΟK, thanks. Θα πάρει την σειρά του, σιγά σιγά... να του βάζεις πετσετα στην παραλία να μη βραχεί. Με διαφορά το καλύτερο προσκέφαλο. Όπερ μεθερμηνευόμενον;
stratigos24 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 ΟK, thanks. Θα πάρει την σειρά του, σιγά σιγά... Μπορει να σε βοηθησει και αυτο στην αναγνωση του (διαβασε και τα σχολια που εχουν κανει απο κατω).
Toxoman_UK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Μου είχε πάρει 2.5 χρόνια να το διαβάσω αλλά το κατάφερα στο τέλος.Στα Αγγλικά φυσικά.
wizzy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μπορει να σε βοηθησει και αυτο στην αναγνωση του (διαβασε και τα σχολια που εχουν κανει απο κατω). OK, ευχαριστώ για το tip. Μου είχε πάρει 2.5 χρόνια να το διαβάσω αλλά το κατάφερα στο τέλος.Στα Αγγλικά φυσικά. Στα Αγγλικά δεν θα το άρχιζα ποτέ...πόσο μάλλον να το τελείωνα.
christiana78 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 ουάου.... respect σε όσους το έχουν διαβάσει !...
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Μου είχε πάρει 2.5 χρόνια να το διαβάσω Ρε το τρολλάκι τον τζόης, γι' αυτό το ονόμασε έτσι το βιβλίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα