Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία, θα περάσω αύριο αν ειναι μια βόλτα.

Μήπως είδες αν πουλάν ξενόγλωσσα? (αγγλικά για την ακρίβεια)

Απ' ότι είδα όχι, αλλά μπορεί να μη τα πήρε το μάτι μου.

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

SOoo

διαβαζω το graphic novel του dark tower και μιας που το βαφτιζουνε σαν prequel σκεφτομαι να διαβασω τα βιβλια.

και η ερωτηση ειναι η εξης

παιζουν και στα βιβλια ξεριζωματα εμβρυων για torturing techniques...? :eek:

T.HANKS

Δημοσ.

7 Habits of Highly effective people.

Τι να πω, έχω μείνει χαζός από το βιβλίο , ειδικά το audiobook είναι άλλη εμπειρία στον περίπατο. Δεν πρόκειται για μαρκετινίστικα κόλπα , αλλά για μια σοβαρή προσπάθεια βελτίωσης χαρακτήρα. Αν πρέπει να διαβάσετε ένα βιβλίο προσωπικότητας και καλών συνηθειών , αυτό είναι . Αν πρέπει να διαβάσετε ένα βιβλίο φέτος μόνο , ας είναι το συγκεκριμένο. Πραγματικά θα σας ανοίξει τους ορίζοντες στις σχέσεις με τους άλλους και τον εαυτό σας.

Δημοσ.

Κοιταξα να δω τι ειναι αυτο που λες και αν υπαρχει στα ελληνικα και εχει μεταφραστει τελικα. Εχει βγει και ενα ακομα. Τα παραθετω και τα 2:

Οι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων / Εδω απο wiki.

H 8η συνήθεια

Δημοσ.

Με τι να ξεκινήσω απο Μπουκόφσκι?

Κατα προτίμηση πεζό, όχι ποιήματα. Επίσης ούτε θεατρικό. Μυθιστόρημα με λίγα λόγια.

Δημοσ.

Κατα προτίμηση πεζό, όχι ποιήματα. Επίσης ούτε θεατρικό. Μυθιστόρημα με λίγα λόγια.

Γιατί όχι συλλογή διηγημάτων; Θα μάθεις πιο γρήγορα το στυλ γραφής του και τα προτιμώ κιόλας...

Δημοσ.

προσπαθώ να θυμηθώ αν αυτό που μου άρεσε περισότερο ήταν το "ερωτικες ιστορίες.." αλλά δεν είμαι σ'ιγουρη, όποιο και να διαβάσεις πάντως θα σου αρέσει .... ή όχι... θέλω να πω είναι συγκεκριμένο το είδος γραφής του.

Δημοσ.

Αφού ξεκινάς τώρα, θα σου πρότεινα να τα πιάσεις με χρονολογική σειρά:

Τοστ ζαμπόν-> Άνθρωπος για όλες τις δουλειές-> Το ταχυδρομείο-> Γυναίκες-> Χόλιγουντ

γιατί έτσι θα διαβάσεις με τη σειρά την αυτοβιογραφία του συγγραφέα, στην οποία- εν μέρει- βασίστηκαν τα βιβλία αυτά.

Δημοσ.

Αφού ξεκινάς τώρα, θα σου πρότεινα να τα πιάσεις με χρονολογική σειρά:

Τοστ ζαμπόν-> Άνθρωπος για όλες τις δουλειές-> Το ταχυδρομείο-> Γυναίκες-> Χόλιγουντ

γιατί έτσι θα διαβάσεις με τη σειρά την αυτοβιογραφία του συγγραφέα, στην οποία- εν μέρει- βασίστηκαν τα βιβλία αυτά.

Θα ξεκινήσω με το Ham on Rye που προτείνεις κι εσύ κι ο Νικ.

Δημοσ.

Μιας και πλέον όλων η ζωή εξαρτάται από την οικονομία και τους οικονομικούς όρους, η καλύτερη λύση για εκμάθηση οικονομικών είναι η εικονογράφηση.

Ένα τέτοιο βιβλίο είναι αυτό :

Economix: How and Why Our Economy Works (and Doesn't Work), in Words and Pictures

amazon link : http://www.amazon.co.uk/Economix-Economy-Works-Doesnt-Pictures/dp/0810988399/ (7.79 λίρες)

Ορίστε και δύο σελίδες :

35k1w90.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...