kate23 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ωραία, θα περάσω αύριο αν ειναι μια βόλτα. Μήπως είδες αν πουλάν ξενόγλωσσα? (αγγλικά για την ακρίβεια) Απ' ότι είδα όχι, αλλά μπορεί να μη τα πήρε το μάτι μου.
viper2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 SOoo διαβαζω το graphic novel του dark tower και μιας που το βαφτιζουνε σαν prequel σκεφτομαι να διαβασω τα βιβλια. και η ερωτηση ειναι η εξης παιζουν και στα βιβλια ξεριζωματα εμβρυων για torturing techniques...? T.HANKS
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 7 Habits of Highly effective people. Τι να πω, έχω μείνει χαζός από το βιβλίο , ειδικά το audiobook είναι άλλη εμπειρία στον περίπατο. Δεν πρόκειται για μαρκετινίστικα κόλπα , αλλά για μια σοβαρή προσπάθεια βελτίωσης χαρακτήρα. Αν πρέπει να διαβάσετε ένα βιβλίο προσωπικότητας και καλών συνηθειών , αυτό είναι . Αν πρέπει να διαβάσετε ένα βιβλίο φέτος μόνο , ας είναι το συγκεκριμένο. Πραγματικά θα σας ανοίξει τους ορίζοντες στις σχέσεις με τους άλλους και τον εαυτό σας.
stratigos24 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Κοιταξα να δω τι ειναι αυτο που λες και αν υπαρχει στα ελληνικα και εχει μεταφραστει τελικα. Εχει βγει και ενα ακομα. Τα παραθετω και τα 2: Οι 7 συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών ανθρώπων / Εδω απο wiki. H 8η συνήθεια
Sellers Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Με τι να ξεκινήσω απο Μπουκόφσκι? Κατα προτίμηση πεζό, όχι ποιήματα. Επίσης ούτε θεατρικό. Μυθιστόρημα με λίγα λόγια.
-nick- Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 http://en.wikipedia....a_Dirty_Old_Man http://en.wikipedia....wiki/Ham_on_Rye Εχει πολλα που δεν εχω διαβασει βεβαια.... οπως το Pulp πχ
Kostas_xolargos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 διαβαστε ολοι τον ''Χιονανθρωπο του Jo Nesbo'' Ειναι απο τα καλυτερα βιβλια που διαβασα τελευταια το τελειωσα σε δυο μερες μονο.. Απλα φοβερο.
christiana78 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Με τι να ξεκινήσω απο Μπουκόφσκι? Κατα προτίμηση πεζό, όχι ποιήματα. Επίσης ούτε θεατρικό. Μυθιστόρημα με λίγα λόγια. Γιατί όχι συλλογή διηγημάτων; Θα μάθεις πιο γρήγορα το στυλ γραφής του και τα προτιμώ κιόλας...
liopyr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Απεβίωσε ο συγγραφέας Χρόνης Μίσσιος. Για να μην είμαι λίγο offtopic, προτείνονται όλα τα βιβλία του, ειδικά τα δύο πρώτα.
Sellers Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Thanks nick. Christiana και διηγηματα, δεν έχω θέμα.
christiana78 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 προσπαθώ να θυμηθώ αν αυτό που μου άρεσε περισότερο ήταν το "ερωτικες ιστορίες.." αλλά δεν είμαι σ'ιγουρη, όποιο και να διαβάσεις πάντως θα σου αρέσει .... ή όχι... θέλω να πω είναι συγκεκριμένο το είδος γραφής του.
freedubus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Με τι να ξεκινήσω απο Μπουκόφσκι? Κατα προτίμηση πεζό, όχι ποιήματα. Επίσης ούτε θεατρικό. Μυθιστόρημα με λίγα λόγια. Αφού ξεκινάς τώρα, θα σου πρότεινα να τα πιάσεις με χρονολογική σειρά: Τοστ ζαμπόν-> Άνθρωπος για όλες τις δουλειές-> Το ταχυδρομείο-> Γυναίκες-> Χόλιγουντ γιατί έτσι θα διαβάσεις με τη σειρά την αυτοβιογραφία του συγγραφέα, στην οποία- εν μέρει- βασίστηκαν τα βιβλία αυτά.
Sellers Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Αφού ξεκινάς τώρα, θα σου πρότεινα να τα πιάσεις με χρονολογική σειρά: Τοστ ζαμπόν-> Άνθρωπος για όλες τις δουλειές-> Το ταχυδρομείο-> Γυναίκες-> Χόλιγουντ γιατί έτσι θα διαβάσεις με τη σειρά την αυτοβιογραφία του συγγραφέα, στην οποία- εν μέρει- βασίστηκαν τα βιβλία αυτά. Θα ξεκινήσω με το Ham on Rye που προτείνεις κι εσύ κι ο Νικ.
skiabox Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μιας και πλέον όλων η ζωή εξαρτάται από την οικονομία και τους οικονομικούς όρους, η καλύτερη λύση για εκμάθηση οικονομικών είναι η εικονογράφηση. Ένα τέτοιο βιβλίο είναι αυτό : Economix: How and Why Our Economy Works (and Doesn't Work), in Words and Pictures amazon link : http://www.amazon.co.uk/Economix-Economy-Works-Doesnt-Pictures/dp/0810988399/ (7.79 λίρες) Ορίστε και δύο σελίδες :
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα