D_N_A Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 To "mirror" μαζί με το "the pariah" και το "walkers" είναι τα καλύτερα που έχω διαβάσει απο Masterton. Δεν τα έχω διαβάσει όλα και έχω την τάση να διαγράφω οτι δεν μου αρέσει, οπότε δεν θυμάμαι πια δεν μου άρεσαν.
antiepilogou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 κυκλοφόρησε το 15ο τεύχος του αντί x λόγου Στο 15ο τεύχος συμμετέχουν οι: Θανάσης Χειμωνάς, Στάθης Κομνηνός, Μάρω Λεονάρδου, Έκτορας Δέλτα, Ευαγγελία Ευσταθίου, Διονύσης Λεϊμονής, Ευάγγελος Ευθυμίου, Ιωάννα Σαμαρά, Δημήτρης Νίκου, Θοδωρής Τσαφής, Αγγελική Σχοινά, Έκτορας Ιωάννου, Μιχάλης Καλαμαράς, Νικόλαος Φωτιάδης, Μανώλης Μεσσήνης, Δημήτρης Αρμένος, Ελένη Μπάρκα, Μιχάλης Λαζανάς, Τ.Π. Καπανίκος, Μαρία Προδρόμου και η Μαρία Αννίτσου.[/background] Περίληψη 15ου τεύχους «Φθινωπωρώντας» λοιπόν, κι εμείς ξεφυλλίζουμε βιβλία που προτείνουν οι κριτικοί μας, για να αποφύγουμε τους «Μπελαδομαγνήτες» που επιβάλλει η εποχή και εμμένουμε «Από Αύγουστο σε Αύγουστο» να βουτάμε στη «Μνήμη των γυμνών λέξεων». Προτείνουμε αστυνομικά μυθιστορήματα για τις βροχερές μέρες μιας και ο κάθε αστυνομικός «Ήρωας» έχει «και την εποχή του». Ξεναγούμαστε στον κόσμο της συγγραφής , καθώς «Η μοίρα της περιπλάνησης» κυλά στις φλέβες μας και οι «Λευκές σελίδες» του περιοδικού γεμίζουν με δράση, αποκαλύπτοντας «Σκιές στο Λονδίνο», στο «Herblay», αλλά συνάμα και κόσμους μαγικούς γεμάτους νεράιδες και ξωτικά. Με «δόση» χιούμορ και με πλεόνασμα αλήθειας άνθρωποι των γραμμάτων μοιράζονται μαζί μας «μία σκέψη, χίλιες λέξεις» και έτσι χάνοντας για λίγο τον «ειρμό» μας, επιστρέφουμε στα «θρανία» , αναζητώντας τη χαμένη αθωότητα της νιότης. «Μικροί αδέσποτοι ήχοι» φτάνουν στα αυτιά μας από μολύβια που χορεύουν ρυθμικά, καθώς οι ποιητές μας γράφουν για «Την αλήθεια μας» και μικρά κομμάτια «παζλ» συμπληρώνουν τη γοητεία της λογοτεχνικής πένας. Χαρούμενοι για την έλευση του φθινοπώρου που μας πλημμυρίζει με τις γεύσεις, τα αρώματα, τα χρώματα της δημιουργίας, αναφωνούμε «UBUNTU» , μιας και ένα ακόμα τεύχος μας ολοκληρώθηκε. Καλή ανάγνωση! περισσότερα εδώ: http://www.antiepilo...news.php?id=427 και εδώ: http://www.antiepilogou.gr/tefxi.php
bluesattack Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Επεσε το ματι μου , καθως αγοραζα τον παγκοσμιο μινωταυρο του Βαρουφακη , σε δυο βιβλια .. την λευκη νυχτα και την ηλιακη καταιγιδα της Åsa Larsson .Το δευτερο εχει γυριστει και σε ταινια, σουηδικη.Τα εχει διαβασει καποιος ? Τα αξιζουν τα λεφτα τους ? Προτεινει καποιο αλλο της ιδιας συγγραφεως ?
viper2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 ρε παιδες μια ερωτηση: ειχα πετυχει ενα βιβλιο και ηταν μερος μιας σειρας βιβλιων [epic sci-fi saga] και ειχε και ονοματα απο αρχαιες ελληνικες τραγωδιες... οποιος εχει καμια ιδεα ας την μοιραστει μαζι μου... Thanks
DimAslan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά ψάχνω να βρω τον Υφαντόκοσμο του Clive Barker. Είτε κανονικό είτε σε τσέπης, αλλά πουθενά... Έχετε κάτι υπ' όψη σας; έστω και μεταχειρισμένο... Επίσης τις Πύλες της Φωτιάς έψαχνα και δεν το έβρισκα...
Chrisxxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Αν εννοεις του Πρεσφιλντ ειναι σιγουρα διαθεσιμο απο παπασωτηριου.
wizzy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά ψάχνω να βρω τον Υφαντόκοσμο του Clive Barker. Είτε κανονικό είτε σε τσέπης, αλλά πουθενά... Έχετε κάτι υπ' όψη σας; έστω και μεταχειρισμένο... Επίσης τις Πύλες της Φωτιάς έψαχνα και δεν το έβρισκα... Πάντως, στο βιβλιοπωλείο "Πρωτοπορία", υπάρχουν και τα δύo, άμεσα διαθέσιμα: Click Clack Υ.Γ.: Κορυφή ο "Υφαντόκοσμος"...
DimAslan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Έχει διαβάσει κανείς κάτι πιο τελευταίο από Clive Barker; Αξίζουν; Νταξ, ο "Υφαντόκοσμος" ήταν εμπειρία... όχι βιβλίο... Το έχω διαβάσει μια φορά (στη σκοπιά) μονορούφι και το θυμάμαι από τότε... Ευχαριστώ... Ελπίζω με το που τελειώσει η κρίση και έχω λεφτά να το έχει ακόμα... 2
wizzy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Όταν λες "τελευταίο", πόσο πρόσφατο δηλαδή; Διότι, το τελευταίο καλό και σχετικά πρόσφατο που διάβασα από Barker ήταν το βιβλίο "Τα μυστικά της Βαβυλώνας" από τις εκδόσεις ΟΞΥ. Ένα πιο πρόσφατο που εξέδωσαν το "Ημερολόγιο ενός Δαίμονα" με απογοήτευσε. Σημείωση: Τρέφω μεγάλες προσδοκίες για τα βιβλία "Abarat" αλλά δεν έχω διαβάσει κάνενα ακόμα.
kostas_dr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 ρε παιδες μια ερωτηση: ειχα πετυχει ενα βιβλιο και ηταν μερος μιας σειρας βιβλιων [epic sci-fi saga] και ειχε και ονοματα απο αρχαιες ελληνικες τραγωδιες... οποιος εχει καμια ιδεα ας την μοιραστει μαζι μου... Thanks Μήπως εννοείς την σειρά The Heroes of Olympus του Rick Riordan; Συνολικά θα είναι 5 βιβλία.
christiana78 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 ρε παιδες μια ερωτηση: ειχα πετυχει ενα βιβλιο και ηταν μερος μιας σειρας βιβλιων [epic sci-fi saga] και ειχε και ονοματα απο αρχαιες ελληνικες τραγωδιες... οποιος εχει καμια ιδεα ας την μοιραστει μαζι μου... Thanks τα Ilium και Olympos; 1
viper2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 τα Ilium και Olympos; μετρας κοπελια!!!!!!! και ας σε λενε καποιοι γρια... XD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα