christiana78 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Πραγματικά διαβασες τα βιβλία το Φρανκ και δεν σε χάλασαν οι άλλοι;;;;;;
wizzy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Ναι, γιατί, τόσο παράξενο είναι; Το 8ο βιβλίο δεν το ξεκίνησα ακόμα, αλλα το 7ο ήταν πολύ άμεσο (τα νοήματα δώθηκαν με σύντομο και σαφή τρόπο), εξελίχθηκε η ιστορία, είχε δράση, αποφεύχθηκαν οι μακροσκελείς περιγραφές και γενικά βρήκα ότι η ιστορία προχώρησε. Θεωρώ ότι δεν έγραψαν ένα βιβλίο το οποίο θα γέμιζε το κενό μεταξύ του 6ου βιβλίου και του τελευταίου. Κατά τη γνώμη σου, τι μου διέφυγε;
christiana78 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) οχι δεν είναι το θέμα να σου διέφυγε κάτι απλά εγώ διαβάζοντας τα πρίκουελ έφαγα φρίκη με το πόσο κατώτερη είναι η γραφή τους. Και ναι καταλαβαίνω οτι θα ήταν αδύνατο να γράψουν το ίδιο καλά με το Φρανκ αλλά μιλάμε οτι απογοητεύτηκα τόσο πολύ που πραγματικά έχω τα τελευταία βιβλία στο ράφι μου χρόνια και αρνούμαι να τα διαβάσω... στεναχωριέμαι πάρα πολύ που αυτή η μεγαλειώδης σειρά θα ολοκληρωθεί έτσι.... αλλά οκ είμαι λίγο συναισθηματικά δεμένη μάλλον και δεν είμαι και τόσο αντικειμενική ίσως.... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2012 από christiana78
christiana78 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 γμτ... δεν υπάρχει έμβλημα για τις fish speakers... girlpower...!
antreaslam Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Tελειωσα και το 2ο βιβλιο απο το "αριστερο χέρι του θεού". καλη περιπετεια, με πολλες σκηνες, αλλα πολύ μετριο λεξιλόγιο, μετριες περιγραφές. σε γενικές γραμμές, απλά καλό. και τον σκοτεινο τοπο, της φλιν. Αρκετα καλο αυτο!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 [...] Παρεπιπτόντως για το " Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρί " για το οποίο διάβασα ότι γίνεται ντόρος έχει κανένας άποψη ; [...] Κλασική ρομαντική ιστορία, με μια πολύ (μα πολύ) αμυδρή νότα kink-BDSM.
Cossutius. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Aυτος ο άτιμος ο Εκο πόσο κουραστικός αλλά κορυφαίος συγχρόνως μπορεί να είναι. Μέχρι να μπει στο θέμα στο "κοιμητήριο της Πράγας", είχα κοιμηθεί 8 φορές :P
sakaflias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ο Εκο ακριβως ετσι ειναι. Σε καποια σημεια του βιβλιου του (παλιακαι νεα) θα σου ριξει σελιδες ατελειωτες με στοιχεια, ονοματα κλπ που σε κουραζουν. Ομως ειναι καταπληκτικος. 1
bnvdarklord Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει τελικά βιβλίο τρόμου που να σε επηρρεάζει και να μην είναι απλά creepy/dark ή μυστήριο; Εχω διαβάσει διάφορα του Lovecraft(κάποια μέτρια, κάποια ωραία) καθώς και την Λάμψη του Stephen King(αρκετά καλό) αλλα κανένα από αυτά δεν θα το έλεγα τρομαχτικό. Εκτός αν με τον όρο λογοτεχνία τρόμου εννούμε κάτι διαφορετικό. Τι προτείνετε;
bnvdarklord Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ψυχολογικα; Θα γραφα να ναι τρομακτικό, αλλα δεν ξερω αν ειναι εφικτό αν εισαι πανω απο 15-16.
Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εεεε, πολύ δύσκολα. Το πιο τρομακτικό πράγμα που 'χω διαβάσει ενήλικος είναι το Dreams in the witch-house του Lovecraft, που κι αυτό το χα διαβάσει σε διακοπή ρεύματος με καταιγίδα στην εξοχή. Γενικά δεν ξέρω τι μπορεί να τρομάξει έναν ενήλικο, αλλά αξίζει τον κόπο να διαβάσεις τα books of blood του clive barker. Προφανώς δε θα τρομάξεις, αλλά είναι ωραία γραφή και short stories. 1
D_N_A Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ψυχολογικα; Θα γραφα να ναι τρομακτικό, αλλα δεν ξερω αν ειναι εφικτό αν εισαι πανω απο 15-16. Clive Barker θα έλεγα και εγω όπως αναφέρει και o lucifer απο πάνω και ίσως Simon Clark. Αλλα γενικά παίζει ρόλο και η διάθεση που έχεις. Οτι και να διαβάσεις αν είσαι στο πάρκο οπου παίζουν παιδάκια μια ηλιόλουστη μέρα, πίνωντας φραπουτσινο μοκα κοκονατ απο τα σταρμπακς απλά δεν... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα