Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή το αναφέρατε προηγουμένως, το It αξίζει σαν βιβλίο (σκέφτομαι να το πάρω από amazon) ή να προτιμήσω κάποιο άλλο του Κing μιας και τα περισσότερά του δεν τα έχω διαβάσει???

Πάρτα όλα μεγάλε, δε θα χάσεις.

Πάντως και για μένα τα Χρήσιμα Αντικείμενα είναι το κορυφαίο του. Αλλά αυτό το φινάλε...

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο λογοτεχνίας τρόμου/μυστηρίου/θρίλερ;

Μ' αρέσει πολύ το ύφος γραφής του εντγκαρ αλαν ποε.

Επίσης έχω διαβάσει καλές κριτικές για το "ΟΧΤΩ" αλλά ψάχνω κάτι πιο "σίγουρο" για τα γούστα μου.

Δεν θέλω να πάρω κάτι που δεν θα μ' αρέσει και θα αφήσω στη μέση...

Δημοσ.

Επίσης έχω διαβάσει καλές κριτικές για το "ΟΧΤΩ" αλλά ψάχνω κάτι πιο "σίγουρο" για τα γούστα μου.

ΜΑΚΡΙΑ! Τω καιρό εκείνο που διάβαζα βιβλία τέτοιας θεματολογίας άκουσα κι εγώ τις κριτικές και το αγόρασα, από τα λίγα βιβλία που μετάνιωσα που πήρα. Το ξεκίνησα 3 φορές, το σταμάτησα 3 φορές πριν την 50 σελίδα.

Και μάλιστα πήρα κι ένα άλλο βιβλίο με απίστευτα ενδιαφέρον σενάριο (Το στοίχημα), το οποίο βέβαια το τέλειωσα μόνο και μόνο για τη θεματολογία του, ο τρόπος γραφής του δεν μου άρεσε καθόλου. Μετά είδα ότι και τα δύο είναι της ίδιας συγγραφέως. Ε στο τέλος άλλαξα κατηγορία ολότελα.

• Like 2
Δημοσ.

Mακριά απο το κωλο-οχτω. Δεν διαβάζεται. Μάθαμε τώρα, βγάζουμε γκουμουτσοβιβλία τίγκα στην μαλακία. Μπρος πίσω, μπρος πίσω, μπρος πίσω, και ούτε το μπρος ούτε το πίσω είχε ενδιαφέρον. Άστο που σου λέω.

• Like 1
Δημοσ.

Αν σου αρέσει ο Πόε, τότε πας σε κλασσικά, τύπου H.P. Lovecraft. Αν θες κάτι σύγχρονο (επειδή ανέφερες το 8) φαντάζομα τα βιβλία του Dan Brown (Κώδικας Ντα Βίντσι, Ιλουμινάτι) θα σε καλύψουν. Φυσικά υπάρχει ο Βασιλιάς και θα μπορούσες να ξεκινήσεις με κάτι ελαφρύ όπως η Νυχτερινή Πτήση 29.

• Like 1
Δημοσ.

Εάν γουστάρεις τρόμο σε post-apocalyptic περιβάλλον πολύ ωραίο είναι και το Metro 2033.

Δημοσ.

Εάν γουστάρεις τρόμο σε post-apocalyptic περιβάλλον πολύ ωραίο είναι και το Metro 2033.

Αυτό θα το πάρω σίγουρα έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές και από ένα ενδεικτικό κεφάλαιο που βρήκα free στο internet μου φάνηκε πολύ καλό!

Επίσης, μου άρεσε και το "ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ".

Από το ενδεικτικό κεφάλαιο που βρήκα (τις πρώτες 29 σελ) μου φάνηκε λίγο κουραστηκό και ίσως δυσνόητο με την πρώτη ματιά. Έχει όμως λίγο ενδιαφέρον...

Τί λέτε γιαυτό, αξίζει να το προτιμήσω για μια προσπάθεια;

Το Metro 2033 (σε λίγο καιρό νομίζω θα βγεί και 2034) εξελίσεται σε εναλλακτική πραγματικότητα και αυτό είναι που το κάνει ενδιαφερόν.

Και νομίζω πως και το κοιμητήριο της πράγας είναι σε παρόμοιο στυλ, αλλά σε κάτι ακόμα πιο πραγματικό, απ' ότι διάβασα στην περιγραφή του βιβλίου.

Δημοσ.

Παιδια διαβασα προσφατα 2 βιβλια του Stephen KIng το Σακο με κοκκαλα και τη Λαμψη . Εκει που ειχα για αρκετο καιρο σταματησει να διαβαζω βιβλια μου κινησαν το ενδιαφερον και παλι. Και τα 2 ηταν ωραια με ξεκουραστο (πλην ελαχιστων σημειων) διαβασμα αλλα η Λαμψη ηταν ανωτερη. Θα ηθελα αν μπορει καποιος να μ προτεινει καποιο αλλο βιβλιο του King αλλα σας παρακαλω χωρις να σχολιασει το τελος του . Εχω και το Αυτο αλλα δυστυχως λογω καποιων σχολιων του yannis27gr δεν ψηνομαι να το διαβασω... Σας παρακαλω δεχτες προτασεις ακομη και απο παρομοια βιβλια χωρις απαραιτητα ναναι κινγκ αλλα ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην σχολιαζεται το τελος. Ευχαριστω :-) .

Δημοσ.

Η αυπνία αν σου αρέσουν τα happy end. :devil:

Xωρίς πλάκα η Αυπνία είναι πάρα πολύ ωραίο βιβλίο και παρόλο που πλέον δεν μου αρέσει καθόλου ο Κινγκ, την Αυπνία την διαβαζω ξανά άνετα. (Και μετά την Αυπνία, το Κοράκι που στο τέλος...)

Δημοσ.

To misery το εχω δει μονο σαν ταινια και ηταν παρα πολυ καλη κατ'εμε. Με βαση αυτο πιστευω (μιας και οι ταινιες υστερουν πολυ σε σχεση με τα βιβλια και αυτο συμβαινει σχεδον συνεχεια και στον King), θα πρεπει να ειναι ιδιαιτερα καλο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...