Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος μιλάει άσχημια για τον βασιλιά, να μην του σηκώνεται για μια βδομάδα (τουλάχιστον).

Φιλικά πάντα :-)

άσχημια? Ο "βασιλιάς" κάποτε ήταν φοβερός. Μετά το έκαψε ο άνθρωπος και αυτός από τις πολλές καταχρήσεις. Καλά έκανε.

Γούστα είναι αυτά. Εγώ διάβαζα King γιατί δεν μπορούσα να αφήσω το βιβλίο κάτω κάποτε. Ε, αυτό δεν ήθελα να το ανοίξω.

Καμία σχέση με paranormal.

Τόση έμφαση στην Ιστορία και τα γύρω γύρω πράγματα.

Και το τέλος... tragic τουλάχιστον. Ο γιός του φταίει, λέει, αυτός του το πρότεινε.

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιάννη κι εγώ έχω διαβάσει τα πάντα που έχει γράψει και μάλιστα κάποια που τα έχουν θάψει (η ιστορία της Λισι, duma key) εμένα μου άρεσαν αλλά Ο Θόλος και το Cell..... με το ζόρι τα τελείωσα..

Δημοσ.

Εξαιρετικά αδύναμο το τέλος και των δύο βιβλίων (Θόλος, The Cell).

Αρκετά ενδιαφέρον το Duma Key και με καλύτερο τέλος. Το πρόβλημα με αυτά τα βιβλία είναι πως ενώ ξεκινάνε συνήθως καλά και οι υποθέσεις είναι πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες, σχεδόν πάντα το τέλος είναι προβληματικό.

Πως να εξηγήσεις τι πραγματικά συνέβη στο The Cell; Και πως μπορεί να τελειώσει ένα τέτοιο βιβλίο;

Για το "τέλος" του The Dark Tower τι έχετε να πείτε;

Δημοσ.

Το φινάλε ήταν πάντα το αδύναμο σημείο του κινγκ. Κορυφαία στιγμή ηλίθιου φινάλε στο It. Δεν πρέπει να έχει ξαναγραφτεί τόσο ωραίο βιβλίο με τόσο χαζό τέλος.

Δημοσ.

Για το "τέλος" του The Dark Tower τι έχετε να πείτε;

Εδώ διαφωνώ.Γενικά ο Μαυρος Πύργος μου είχε φανεί πολύ ωραίο αλλά θα μπορούσε να κόψει πολλά , πλατίαζε.Το τέλος όμως ήταν εκπληκτικό!

Δημοσ.

Δεν έγραψα ότι το τέλος ήταν κακό ή ότι δεν μου άρεσε.

Το ξέρεις ότι βγάζει και άλλο βιβλίο, ενδιάμεσο, έτσι;

The Dark Tower: The Wind Through the Keyhole.

Δημοσ.

...να, αυτά σιχαίνομαι. Θα πρέπει να το διαβάσω, παρ' όλο που με ξενέρωσε η σειρά. Αλλά θα το διαβάσω, γιατί επένδυσα τόσο χρόνο.

Δημοσ.

Οχι... :confused: το έχεις διαβάσει;

Όχι, δεν το έχω αγοράσει ακόμα. Πάντως δεν είναι και κανα μεγάλο βιβλίο. 350 σελίδες.

Άν ήταν άλλος συγγραφέας θα μύριζε αρπακτή, αλλά έχω καλή γνώμη για τον Stephen.

Η υπόθεση του βιβλίου διαδραματίζεται μεταξύ του 4ου και 5ου μέρους.

Δημοσ.

Επειδή το αναφέρατε προηγουμένως, το It αξίζει σαν βιβλίο (σκέφτομαι να το πάρω από amazon) ή να προτιμήσω κάποιο άλλο του Κing μιας και τα περισσότερά του δεν τα έχω διαβάσει???

Δημοσ.

Επειδή το αναφέρατε προηγουμένως, το It αξίζει σαν βιβλίο (σκέφτομαι να το πάρω από amazon) ή να προτιμήσω κάποιο άλλο του Κing μιας και τα περισσότερά του δεν τα έχω διαβάσει???

Απ' τα καλύτερα βιβλία του. Στο προτείνω.

Δημοσ.

τα καλύτερα για εμένα είναι το Παιχνίδι του Τζέραλντ και τα Χρήσιμα Αντικείμενα.. και το Μίζερι.. και Η Λάμψη...

Δημοσ.

Εσύ δεν είχες πεί παλιότερα οτι υπεργούσταρες κι έτσι...;

Ή κάνω λάθος;

Τα διάβασα μονορούφι, αλλά με άφησαν φοβερά ανικανοποίητο. Επιπλέον, από ΑΥΤΟ περίμενα να μην είναι Αμερικανιά. Σκατά χτίσιμο χαρακτήρων που θα μπορούσαν να ήταν γαμάτοι, φοβερές ιδέες που αξιοποιήθηκαν όσο η ιδέα του Κυνόδοντα, συχνές αλλαγές σεναρίου με αποτέλεσμα η ραχοκοκκαλιά να έχει πάθει κύφωση από την κοιλιά.

Και τέλος πάντων σόρρυ ρε μαλάκα, όχι, δε φοβάμαι τα τραινάκια, πως θα γίνει τώρα. Χτίστο όσο θες, δε φοβάμαι τα τραινάκια. Δηλαδή. Τραινάκια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...