Chrisxxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Για τη σειρα του a song of ice and fire λενε.
LongTom Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Ήθελα να ρωτήσω ποιός έχει διαβάσει ένας από αυτά τα βιβλία; Διάβασα και τα 5 βιβλία. Προσωπικά πιστεύω ότι ισχύει: Βιβλία 1-3 εξαιρετικά επιπέδου σχεδόν Έρικσον. Βιβλίο νο.4 μέτριο ως βαρετό. Βιβλίο νο.5 βαρετό. Γενικά ο τύπος είχε μια ωραία ιστορία στο μυαλό του(ή στα βιβλία ιστορίας για κάποιους)που κρατούσε 4 έως 5 βιβλία το πολύ. Μετά την τεράστια επιτυχία προσπαθεί με νύχια και με δόντια να το ξεχειλώσει ώστε να πάει στα 7 βιβλία. Φαίνεται πολύ ότι απλά δεν ξέρει τι να γράψει ώστε να βγάλει άλλα 2 βιβλία(βλέπε θάνατοι και αναστάσεις,καινούργιοι βαρετοί χαρακτήρες κ.ο.κ.). Θα σου πρότεινα τα βιβλία 4-5 να τα βρεις/διαβάσεις από τον θείο πρώτα πριν τα αγοράσεις γιατί πραγματικά δεν έχουν σχέση με την ποιότητα των προηγούμενων και προσωπικά τα θεωρώ μεγάλη απογοήτευση. Για τη σειρα του a song of ice and fire λενε. Ευχαριστώ.
kate23 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Και εγώ τα έχω διαβάσει και τα 5 που έχουν βγει και συμφωνώ στο ότι 1-3 είναι καταπληκτικά. Το 4ο μου φάνηκε αρκετά "αργό" και δεν μου κινούσε και τόσο το ενδαφέρον να μάθω παρακάτω, αλλά το τελειώσα για να διαβάσω το 5ο το οποίο ήταν πολύ καλύτερο από το 4ο αλλά όχι και από τα 3 πρώτα. Πραγματικά ελπίζω το 6ο και 7ο να είναι σαν τα πρώτα 3 και να μην το παρατραβήξει μόνο και μόνο για να πουλήσει γιατί η ιστορία είναι απίστευτη και θα είναι κρίμα να χαλάσει στο τέλος. Προσωπικά, την προτίνω τη σειρά.
johnny008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Ποιο είναι το αγαπημένο σας αστυνομικό βιβλίο; Γνωρίζετε βιβλία που έχουν να κάνουν με κακοποιούς (δολοφόνους, κλέφτες, βιαστές, κλπ)
traganeus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Θελω να διαβάσω το "Η καταγωγή των ειδών" του Δαρβίνου, αλλα αποτι είδα υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις. Αν έχει διαβάσει κάποιος κάποια, ποια είναι καλή???
freedubus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Θελω να διαβάσω το "Η καταγωγή των ειδών" του Δαρβίνου, αλλα αποτι είδα υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδόσεις. Αν έχει διαβάσει κάποιος κάποια, ποια είναι καλή??? Γκοβόστη.
ΝικήταςΤ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ελαφρύ διάβασμα (παραλίας), τα ρουφάς, σαν να βλέπεις ταινία: (Νταν Μπραουν) Ιλουμινάτοι Ο κώδικας Νταβίντσι Ψηφιακό οχυρό Αρκτικός κύκλος Χαμένο Σύμβολο Βαρύ διάβασμα: Ο λύκος της στέπας (Χέρμαν Έσσε) Η Ασκητική (Καζαντζάκης) όλα του Ουμπέρτο Έκο (έμφαση στη σημειολογία) Το εκκρεμές του Φουκώ, Το όνομα του ρόδου, περί σημειολογίας και άλλων δοκιμίων, κ.τ.λ. Θρησκευτικό διάβασμα (περιγραφή θρησκειών μέσω μυθιστορήματος Το παιχνίδι των θεών (Κατρίν Κλεμάν)
maestros134 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ναι 3-4 ωραία βιβλία διαβάζονται εύκολα Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Haldol Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Πριν λίγες μέρες διάβασα το «Η Διαθήκη του Καντ» (κανονικός τίτλος: «Κριτική του Εγκληματικού Λόγου»). Εξαιρετικό για τα γούστα μου. Στην εποχή του Καντ γίνονται μερικές «περίεργες» δολοφονίες, τις οποίες καλείται να διαλευκάνει ένας εισαγγελέας από μια κοντινή πόλη. Σε όλη την ιστορία εμπλέκεται και ο Καντ, περισσότερο από όσο θα φανταζόταν κάποιος. Ουσιαστικά προσπαθεί να καθοδηγήσει τον εισαγγελέα για να βγάλει άκρη.
status Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ρε σεις, γνωρίζεται εαν έχει φτάσει στο ελλάντα, και να έχει μεταφραστεί, κανένα βιβλίο της σειράς Discworld?
freedubus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Όχι και το θεωρώ ακατόρθωτο. Ο ΠΡΑΤΣΕΤ γράφει τα βιβλία του με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο που δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα και πιστεύω πολύ δύσκολα θα μπορούσε να αποδοθεί στα ελληνικά.
μαφαλντα Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Εχουν εκδοθεί πάντως και από τις εκδόσεις παρά πέντε και από τον Ψυχογιό. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CF%83%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82
freedubus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ομιτζί. Τι λες τώρα. Δεν το γνώριζα, λάθος μου. Βάζω στοίχημα οτι είναι τεράστιο φέηλ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα