yannis27gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Επειδή δεν διαβάζω βιβλία αλλά μου άρεσε το story. Κάτι αντίστοιχο που να κυκλοφορεί για το καλοκαίρι έχετε να μου προτείεντε; Ευχαριστώ Μια και ανέφερες τον King, έχει αρκετά βιβλία που δεν εστιάζουν στον τρόμο. "Στάσου πλάι μου", "Το καλοκαίρι της διαφθοράς", κτλ Κινηματογραφική γραφή, δεμένη ιστορία, αναγνωστική απόλαυση.
johnieXoX Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 σε όσους αρέσουν τα αστυνομικά, ας ρίξουν μια ματιά στον nesbo
Swimmer21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ψαχνω ενα βιβλιο εδω και καιρο.. το ειχα διαβασει πολυ μικρος οταν πηγαινα δημοτικο αλλα ποτε δεν το τελειωσα γιατι ηταν μεγαλο.. Εχω την εντυπωση οτι λεγοταν Κομης Μοντεκριστο, και το μονο που θυμαμαι ηταν μια ηρωιδα που την λεγανε Μερσέντες.. Το ξερει κανεις; Μαλλον το βιβλιο που εχω ειναι απο τις πρωτες εκδοσεις.. σκληρο παλιο εξωφυλλο.. σε αποχρωσεις του κιτρινου, και νομιζω ηταν ενας τυπος πανω σε αλογο, ειχε και λιγο μωβ μαλλον.. Το βιβλιο ειχε πολλες σελιδες, βαρυ, κιτρινιασμενο και σε πολυτονικο συστημα..
Chrisxxx Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Θα μπορούσε να είναι αυτο, υπάρχει βασικός χαρακτήρας με το όνομα Μερσεντες στο συγκεκριμένο βιβλιο!
LongTom Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ψαχνω ενα βιβλιο εδω και καιρο.. το ειχα διαβασει πολυ μικρος οταν πηγαινα δημοτικο αλλα ποτε δεν το τελειωσα γιατι ηταν μεγαλο.. Εχω την εντυπωση οτι λεγοταν Κομης Μοντεκριστο, και το μονο που θυμαμαι ηταν μια ηρωιδα που την λεγανε Μερσέντες.. Το ξερει κανεις; Μαλλον το βιβλιο που εχω ειναι απο τις πρωτες εκδοσεις.. σκληρο παλιο εξωφυλλο.. σε αποχρωσεις του κιτρινου, και νομιζω ηταν ενας τυπος πανω σε αλογο, ειχε και λιγο μωβ μαλλον.. Το βιβλιο ειχε πολλες σελιδες, βαρυ, κιτρινιασμενο και σε πολυτονικο συστημα.. Είναι ο Κόμης του Μοντε Χρίστο.Σε e-book είναι πάνω από 1100 σελίδες. Το ξέρω γιατί το διαβάζω τώρα. :-D
Swimmer21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Είναι ο Κόμης του Μοντε Χρίστο.Σε e-book είναι πάνω από 1100 σελίδες. Το ξέρω γιατί το διαβάζω τώρα. :-D Μπορεις να μου στειλεις καποιο λινκ να το διαβασω και εγω?
LongTom Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Μπορεις να μου στειλεις καποιο λινκ να το διαβασω και εγω? http://www.gutenberg.org/ebooks/1184 Προσοχή όμως είναι στα αγγλικά.Η γλώσσα βέβαια δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Στα ελληνικά από την άλλη δεν το έχω βρει από πουθενά. Είτε από ανάλογα του gutenberg είτε από θείο.
lak10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Ξερω οτι δεν πρωτοτυπω αλλα ξεκινησα την βιογραφια του Steve Jobs εχει αρκετο ενδιαφερον
wizzy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 DUNE βιβλίο δεύτερο: Check! Σε βλέπω να τελειώνεις όλη την σειρά σε χρόνο μηδέν! Έρχονται διακοπές = άφθονος χρόνος για διάβασμα! DUNE βιβλίο τρίτο: Check! DUNE βιβλίο τέταρτο: Check! Το ενδιαφέρον συνεχίζεται αμείωτο! Η ιστορία "δένει" πολύ καλά και δεν αφήνει κενά στην πλοκή. Διέκρινα μια "κοιλιά" προς το τέλος του τέταρτου βιβλίου (κάπου στα 4/5 του βιβλίου), που ίσως να οφείλεται και στην δική μου κούραση. Ξεκίνησα ήδη το πέμπτο βιβλίο!
kate23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Παιδιά ξέρετε ποιος είναι ο Ελληνικός τίτλος του βιβλίου "the perks of being a wallflower"? Ο Ελληνικός τίτλος της ταινίας είναι "Τα Προνόμια να Είσαι Περιθωριακός", αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά βιβλίο με αυτόν τον τίτλο. :/
kate23 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δεν πρέπει να έχει μεταφραστεί. Ναι ε? Ένα βιβλίο είπα και εγώ να διαβάσω στα Ελληνικά και δεν έχει μεταφραστεί! Δεν πειράζει!
Dr.Tastsidis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Ήθελα να ρωτήσω ποιός έχει διαβάσει ένας από αυτά τα βιβλία;
kostas_dr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Εγώ έχω διαβάσει τα 3 πρώτα. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
LongTom Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Ήθελα να ρωτήσω ποιός έχει διαβάσει ένας από αυτά τα βιβλία; Εγώ έχω διαβάσει τα 3 πρώτα. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App Ποια βιβλία ρε παιδιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα