Praetorianos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Γεια σας. Ψάχνω βιβλίο που αφορά τη γλώσσα του σώματος. Ποιο μου προτείνεται από τη παρακάτω λίστα (τα 3 πρώτα και το προ τελευταίο τα αποκλείω εγώ). Εδώ είναι η λίστα. Εγώ τείνω στο τελευταίο. Αν έχετε κάποιο άλλο κατά νου πείτε μου. Κορυφαίος στη γλώσσα του σώματος (όσο αυτό το θέμα μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει "ειδικούς") θεωρείται ο Allan Pease. Στα χέρια μου είχε πέσει αυτό και παρόλο που ήμουν και είμαι προκατειλλημένος με τέτοια θεματολογία μπορώ να πω ότι διαβάζεται ευχάριστα και σου μένει και κάτι. Συμβουλή, αν θέλεις μείνε μακριά από "ερωτικές γλώσσες και τα μυστικά του ερωτικού καλέσματος και πως να δείτε τι λεει το σωμα της" κτλ κτλ, αγόρασε ένα Άρλεκιν καλύτερα
Makaros1994 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Κορυφαίος στη γλώσσα του σώματος (όσο αυτό το θέμα μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει "ειδικούς") θεωρείται ο Allan Pease. Στα χέρια μου είχε πέσει αυτό και παρόλο που ήμουν και είμαι προκατειλλημένος με τέτοια θεματολογία μπορώ να πω ότι διαβάζεται ευχάριστα και σου μένει και κάτι. Συμβουλή, αν θέλεις μείνε μακριά από "ερωτικές γλώσσες και τα μυστικά του ερωτικού καλέσματος και πως να δείτε τι λεει το σωμα της" κτλ κτλ, αγόρασε ένα Άρλεκιν καλύτερα Ε ναι, όπως είπα τα αποκλείω τα τρία πρώτα, άρα και αυτό που ανέφερες. Σχετικά με το βιβλίο να σε ρωτήσω. Είναι έγχρωμο; Γιατί ένα pdf που πέτυχα ήταν ασπρόμαυρο. Μπορεί να φταίει και ο τρόπος που το scanαραν. Πες μου αν θυμάσαι.
Makaros1994 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Νομίζω ασπρόμαυρο, αλλά τι σημασία έχει? Καμία. Απλά ήθελα να μάθω. Το βρήκα το βιβλίο στις αγγελίες του insomnia. 10€. Λέω να το χτυπήσω.
wizzy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 DUNE βιβλίο πρώτο: Check! Δηλώνω ενθουσιασμένος, σήμερα ξεκινάω το δεύτερο. 1
sirtari Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 1. Βαμμένα κόκκινα μαλλιά του Μουρσελά, για την γοητεία μιας ελεύθερης από συμβάσεις ζωής και το βασανιστήριο του ανεκπλήρωτου έρωτα 2. Ο κίτρινος φάκελος του Καραγάτση για την βαθιά ανατομία της μικροαστικής ηθικής Παιδιά, ανεπιφύλακτα το "Ο μέτριος βίος του Αλέξανδρου Βαλέτα". Δεν υπάρχει σε έντυπη μορφή, αλλά θα το βρείτε δωρεάν στο www.nova-atlantis.gr Καθαρή λογοτεχνία! Για την διάψευση των ονείρων μιας γενιάς...
lak10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 εγω μολις τειλειωσα το "Τι θα εκανε η Google" του Jeff Jarvis που μιλαει για τις Αλλαγες που φερνει το διαδικτυο στην ζωη μας καθως και στον τροπο σκεψης μας. φοβερο βιβλιο. Τωρα θα αρχισω την Βιογραφια του Steve Jobs
wizzy Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 DUNE βιβλίο πρώτο: Check! Δηλώνω ενθουσιασμένος, σήμερα ξεκινάω το δεύτερο. DUNE βιβλίο δεύτερο: Check! Ο ενθουσιασμός είναι αμείωτος, ξεκίνησα ήδη το τρίτο βιβλίο.
μαφαλντα Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Πέθανε ο Γκορ Βιντάλ.Αν σας αρέσει το ιστορικό μυθιστόρημα συστήνω το βιβλίο του "Ιουλιανός".Ο αυτοκράτορας που προσπάθησε να σταματήσει την επέλαση του Χριστιανισμού.
kostas_dr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Κρίμα. Ωραίο βιβλίο, με αρκετές λεπτομέρειες, αν και γραμμένο με έναν περίεργο τρόπο (υποτίθεται μέσω επιστολών)
wizzy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Το τελείωσες κιόλας; E, καλά, το δεύτερο ήταν το 1/4 του πρώτου! Το τρίτο είναι μεγαλούτσικο (όχι σαν το πρώτο), αλλά διαβάζεται πολύ άνετα.
kostas_dr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Σε βλέπω να τελειώνεις όλη την σειρά σε χρόνο μηδέν!
wizzy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Έρχονται διακοπές = άφθονος χρόνος για διάβασμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα