wizzy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ξεκίνησα το έπος Dune του Frank Herbert, στα Ελληνικά, από τις εκδόσεις Anubis. Μέχρι στιγμής, δηλώνω ενθουσιασμένος! Αρχική σκέψη είναι να διαβάσω τα 6 βιβλία που έγραψε ο Frank Herbert και να σταματήσω (= να μην προχωρήσω με τις συνέχειες που έγραψε ο γιος του). Είδωμεν...
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Οι συνέχειες που έγραψε ο γυιός του, είναι μετριότατες! Έχω διαβάσει τις δυο τριλογίες που έχει γράψει και δεν έμεινα ευχαριστημένος. Πολύ απλοϊκή η γραφή και η υπόθεση και στις δυο περιπτώσεις σέρνεται απαράδεκτα, ειδικά στην δεύτερη.
wizzy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Κι εγώ παρόμοια σχόλια έχω ακούσει και για αυτό είμαι επιφυλακτικός απέναντι στις συνέχειες. Θα δούμε, θα κινηθώ αναλόγως όρεξης και χρημάτων.
Lucifer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 wizzy! Να ξέρεις πως ενώ τα πρώτα 3 βιβλία (και το 4ο) θα μπορούσαν να σταθούν μόνα τους, το 5ο και το 6ο σε αφήνουν σε cliffhanger. Κατά τα άλλα, πάμε μωρή τρέλα Bene Gesserit!
wizzy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Cliffhanger, ε; Damn! Thanks for the info, θα το έχω υπόψη μου, όταν τελειώσω το 6ο, θα επανέλθω.
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Θέλω να αγοράσω όλα τα βιβλία της σειράς αυτής αλλά απ' ότι διάβασα -και μου είπαν γνωστοί που τα είδανε από κοντά- οι εκδόσεις που κυκλοφορούνε είναι τραγικής ποιότητας, με χαρτί σαν τσιγαρόχαρτο και τιμή όμως καλού βιβλίου. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα βιβλία αυτά με χαρτί καλής ποιότητας;
bosei Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Έχετε να προτείνεται κανά βιβλίο τύπου "Το χρονικό του χρόνου" του Hawking ?
Sellers Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Έχετε να προτείνεται κανά βιβλίο τύπου "Το χρονικό του χρόνου" του Hawking ? ''Τα πρώτα τρία λεπτά'' του Weinberg.
kostas1966 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Τα καλύτερα βιβλία που διαβάσαμε τους τελευταίους 12 μήνες. Με αξιολογική σειρά. Βαθμολόγηση σε φθίνουσα διάταξη από το 10 προς το 1 (10 βαθμοί για το πρώτο, 9 βαθμοί στο δεύτερο κ.ο.κ...1 βαθμός στο δέκατο) Το παιχνίδι των κρυφών ευχών – Patrick Redmont 10 H σκιά του ανέμου – Carlos Zafon 9 Σύγκρουση βασιλέων – George R.R. Martin 8 Ο Υποβολέας - Donato Carrisi 7 Η λέσχη Δουμάς – Arturo Perez Reverte 6 Ο τελευταίος Ναίτης – Raymond Khoury 5 Το παιχνίδι των εκλεκτών – Brad Meltzer 4 Η άμυνα του Λούζιν - Vladimir Nabokov 3 Replay,Ζωή σε επανάληψη – Ken Grimwood 2 Το παιχνίδι του αγγέλου – Carlos Zafon 1
bosei Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 ''Τα πρώτα τρία λεπτά'' του Weinberg. Ωραίος...θα το ψάξω...ευχαριστώ...
traganeus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 ''Τα πρώτα τρία λεπτά'' του Weinberg. μπορείς να δώσεις μαι γενική ιδέα του τι λέει το βιβλίο? Έχω τελειώσει εδώ και λίγο καιρό το "Περι θεού αυταπάτη" και σκεφτόμουν να πάρω ή τον τυφλό ορολογοπιό ή "Το χρονικό του χρόνου" που ανέφερε και ο φίλος πιο πάνω. Πιο προτείνεις?
Sellers Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Τα 3 πρώτα λεπτά μιλάνε για τα 3 πρωτα λεπτά της ζωής του σύμπαντος. Απο το μπινκγ μπανγκ δηλαδή και μεχρι 3 λεπτά μετά. Είναι πολύ ενδιαφέρον διότι μέσα σε 3 λεπτά ζωής υπάρχει φυσική να διαβάσεις για 10 χρόνια. μπορείς να δώσεις μαι γενική ιδέα του τι λέει το βιβλίο? Έχω τελειώσει εδώ και λίγο καιρό το "Περι θεού αυταπάτη" και σκεφτόμουν να πάρω ή τον τυφλό ορολογοπιό ή "Το χρονικό του χρόνου" που ανέφερε και ο φίλος πιο πάνω. Πιο προτείνεις? Δεν έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους. Το χρονικό του χρόνου εμένα δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα. Πιο πολύ μου άρεσε ''το σύμπαν μέσα σε ενα καρυδότσουφλο'', αλλά είναι και πιο κοντά σε αυτό που ασχολούμαι. Ο τυφλός ωρολογοποιός καλό, αλλά ως συνήθως ο Ντόκινς πλατιάααααααζει. Όχι οτι δε σε κρατάει αλλά στις 10 πρώτες σελίδες έχεις καταλάβει τι θέλει να πει, και ακολουθούν άλλες 50 στις οποίες απλά γράφει για να γράφει. Ωστόσο μ'αρέσει.
zizu10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Καλημέρα!!! Θέλω να αγοράσω δύο βιβλία αλλά κοιτώντας στο ίντερνετ μπερδεύτηκα μιας και βρήκα πάαααρα πολλά πάνω στο είδος που έψαχνα... Λοιπόν θα ήθελα να μου προτείνετε ένα βιβλίο του τύπου Stephen King - fiction και ένα βιβλίο του τύπου Game of Thrones. Τα βιβλία θα τα πάρω από Αγγλία μιας και είναι σαφώς φθηνότερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Καλημέρα!!! Θέλω να αγοράσω δύο βιβλία αλλά κοιτώντας στο ίντερνετ μπερδεύτηκα μιας και βρήκα πάαααρα πολλά πάνω στο είδος που έψαχνα... Λοιπόν θα ήθελα να μου προτείνετε ένα βιβλίο του τύπου Stephen King - fiction και ένα βιβλίο του τύπου Game of Thrones. Τα βιβλία θα τα πάρω από Αγγλία μιας και είναι σαφώς φθηνότερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Τυπου game of thrones, δοκιμασε κατι σε Gavriel Kay που εχει στυλάκι αναμεσα σε Τολκιν και Μαρτιν αλλά σαφως δεν μπορει να πλησιάσει τα επίπεδα που επιασαν και οι 2.. Δεν θα δεις τόση ιντριγκα όση στο ΓοΤ ουτε τόση ξεκαθαρη διαφορα καλου με κακό αλλά σαφως οι χαρακτηρες του τείνουν περισσότερο προς αυτους του Τολκιν παρά προς αυτους του Μαρτιν. θα πρότεινα Tigana ή to The Fionavar Tapestry ή το The Sarantine Mosaic με το τελευταίο επειδη αναφέρεται σε δολοπλοκίες σε αυτοκρατορία που θυμίζει τη βυζαντινη να εχει λίγο πιο ενδιαφέρον απο αποψη χαρακτηρων.
LongTom Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Καλημέρα!!! Θέλω να αγοράσω δύο βιβλία αλλά κοιτώντας στο ίντερνετ μπερδεύτηκα μιας και βρήκα πάαααρα πολλά πάνω στο είδος που έψαχνα... Λοιπόν θα ήθελα να μου προτείνετε ένα βιβλίο του τύπου Stephen King - fiction και ένα βιβλίο του τύπου Game of Thrones. Τα βιβλία θα τα πάρω από Αγγλία μιας και είναι σαφώς φθηνότερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Για παρόμοιο του Game of thrones. Εάν την παλεύεις με την τεράστια πλοκή και τα πολλά βιβλία(10) τότε πρέπει να δεις τη σειρά Malazan book of the fallen. Είναι και αυτό εξαιρετικά γραμμένο με τρομερή πλοκή και απλά θεσπέσιο φτιαγμένο κόσμο,βέβαια οι σελίδες μετριούνται σε χιλιάδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα