Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

26.90 ευρώ; :confused: Εντάξει, μεγάλο βιβλίο είναι, αλλά και πάλι πολύ ακριβό.

Με την σημερινή κατάσταση κιόλας...

Εγώ τα έχω όλα στα αγγλικά. Διαφορετικά δεν λέει.

Να δώσεις κανα 200άρι ευρώ για ν' αγοράσεις όλη την σειρά;

Δημοσ.

26.90 ευρώ; :confused: Εντάξει, μεγάλο βιβλίο είναι, αλλά και πάλι πολύ ακριβό.

Με την σημερινή κατάσταση κιόλας...

Εγώ τα έχω όλα στα αγγλικά. Διαφορετικά δεν λέει.

Να δώσεις κανα 200άρι ευρώ για ν' αγοράσεις όλη την σειρά;

2 βιβλία για κάθε αγγλικό και 25+ ευρά το ένα;

Συμφέρει περισσότερο να πας να μάθεις αγγλικά και να αγοράσεις τις αυθεντικές εκδόσεις. :rolleyes:

Δημοσ.

Ακόμη περισσότερο "συμφέρει" να αγοράσεις e-reader και να τα κατεβάσεις.

Ε ναι γνωστό.

Το φθηνότερο είναι βέβαια τα στα φέρει ο θείος σε epub/mobi για το reader.

Εδώ όμως λέμε για τις έντυπες εκδόσεις(τουλάχιστον αυτό κατάλαβα).

Δημοσ.

paperback απο το amazon τα 4 πρώτα 24 ευρω περιπου, εντάξει ζορίζομαι με κάποιες λέξεις που δεν τις είχα ξανασυναντήσει -είδη ρουχισμού ή όπλων-αλλά σε γενικές γραμμές αν ξέρεις αγγλικά βγαίνει.

Δημοσ.

paperback απο το amazon τα 4 πρώτα 24 ευρω περιπου, εντάξει ζορίζομαι με κάποιες λέξεις που δεν τις είχα ξανασυναντήσει -είδη ρουχισμού ή όπλων-αλλά σε γενικές γραμμές αν ξέρεις αγγλικά βγαίνει.

Και στα ελληνικά θα ζοριζόσουν με την μετάφραση.

Κάποιες ορολογίες όπως π.χ. το Salet(τύπος κράνους που εμφανίζεται στο βιβλίο)δεν έχουν αντίστοιχο στα ελληνικά,έτσι ή το μεταφράζουν όπως ναναι(το πιο συνηθισμένο δυστυχώς),ή το γράφουν σαλε και άντε να καταλάβει κάποιος τι θέλει να πει ο ποιητής ή τέλος το γράφουν με λατινικούς χαρακτήρες(το σωστότερο και σπανιότερο).

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

αυτές τις μέρες διαβάζω το Μάργκινους Μόριους του Στέλιου Χαλκίτη. Μου φαίνεται καταπληκτικό μυθιστόρημα. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί είχε χρόνια να με ενθουσιάσει βιβλίο τόσο πολύ.

Δημοσ.

Mια που είναι και της μόδας ψάχνω ένα βιβλίο να μιλαει για τον φασισμό σαν κίνημα - ιδεολογία όπως θες πες το και έπεσα πάνω στο ''H Aνατομία του Φασισμού'' του Robert O. Paxton.

Το έχει διαβάσει κανείς? Το προτείνει?

Δημοσ.
paperback απο το amazon τα 4 πρώτα 24 ευρω περιπου' date=' εντάξει ζορίζομαι με κάποιες λέξεις που δεν τις είχα ξανασυναντήσει -είδη ρουχισμού ή όπλων-αλλά σε γενικές γραμμές αν ξέρεις αγγλικά βγαίνει.[/quote']

29 λίρες κοστίζει το πλήρες πακετακι που βγαίνει στις 12 Ιούλη. Στην Ελλάδα δεν ξέρω τι πίνουν κ κοστολογούν 25 ευρώ το....μισό βιβλίο αλλα πρέπει να ναι good stuff :P

Σχετικά με τις μεταφράσεις της anubis, δεν θα λεγα οτι είναι κακές αλλά δεν είναι του γούστου μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...