Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 anubis.gr και μαλλον σχεδον σε ολα τα βιβλιοπωλεία, στα public σιγουρα.
NansyM Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 http://anubis.gr/books.asp?BID=1312 από εδώ το είχε παραγγείλει ο ξάδερφος μου
kostas_dr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 26.90 ευρώ; Εντάξει, μεγάλο βιβλίο είναι, αλλά και πάλι πολύ ακριβό. Με την σημερινή κατάσταση κιόλας... Εγώ τα έχω όλα στα αγγλικά. Διαφορετικά δεν λέει. Να δώσεις κανα 200άρι ευρώ για ν' αγοράσεις όλη την σειρά;
LongTom Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 26.90 ευρώ; Εντάξει, μεγάλο βιβλίο είναι, αλλά και πάλι πολύ ακριβό. Με την σημερινή κατάσταση κιόλας... Εγώ τα έχω όλα στα αγγλικά. Διαφορετικά δεν λέει. Να δώσεις κανα 200άρι ευρώ για ν' αγοράσεις όλη την σειρά; 2 βιβλία για κάθε αγγλικό και 25+ ευρά το ένα; Συμφέρει περισσότερο να πας να μάθεις αγγλικά και να αγοράσεις τις αυθεντικές εκδόσεις.
kostas_dr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Το 1ο βιβλίο το επανέκδοσαν σε ένα τόμο. Κατά τ' άλλα, συμφωνώ απολύτως μαζί σου.
yannis27gr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ακόμη περισσότερο "συμφέρει" να αγοράσεις e-reader και να τα κατεβάσεις.
kostas_dr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Προτιμώ τα κανονικά βιβλία. Σ' αυτό το θέμα είμαι "παλαιών αρχών".
LongTom Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ακόμη περισσότερο "συμφέρει" να αγοράσεις e-reader και να τα κατεβάσεις. Ε ναι γνωστό. Το φθηνότερο είναι βέβαια τα στα φέρει ο θείος σε epub/mobi για το reader. Εδώ όμως λέμε για τις έντυπες εκδόσεις(τουλάχιστον αυτό κατάλαβα).
christiana78 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 paperback απο το amazon τα 4 πρώτα 24 ευρω περιπου, εντάξει ζορίζομαι με κάποιες λέξεις που δεν τις είχα ξανασυναντήσει -είδη ρουχισμού ή όπλων-αλλά σε γενικές γραμμές αν ξέρεις αγγλικά βγαίνει.
LongTom Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 paperback απο το amazon τα 4 πρώτα 24 ευρω περιπου, εντάξει ζορίζομαι με κάποιες λέξεις που δεν τις είχα ξανασυναντήσει -είδη ρουχισμού ή όπλων-αλλά σε γενικές γραμμές αν ξέρεις αγγλικά βγαίνει. Και στα ελληνικά θα ζοριζόσουν με την μετάφραση. Κάποιες ορολογίες όπως π.χ. το Salet(τύπος κράνους που εμφανίζεται στο βιβλίο)δεν έχουν αντίστοιχο στα ελληνικά,έτσι ή το μεταφράζουν όπως ναναι(το πιο συνηθισμένο δυστυχώς),ή το γράφουν σαλε και άντε να καταλάβει κάποιος τι θέλει να πει ο ποιητής ή τέλος το γράφουν με λατινικούς χαρακτήρες(το σωστότερο και σπανιότερο).
happydim Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! αυτές τις μέρες διαβάζω το Μάργκινους Μόριους του Στέλιου Χαλκίτη. Μου φαίνεται καταπληκτικό μυθιστόρημα. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί είχε χρόνια να με ενθουσιάσει βιβλίο τόσο πολύ.
Sellers Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Mια που είναι και της μόδας ψάχνω ένα βιβλίο να μιλαει για τον φασισμό σαν κίνημα - ιδεολογία όπως θες πες το και έπεσα πάνω στο ''H Aνατομία του Φασισμού'' του Robert O. Paxton. Το έχει διαβάσει κανείς? Το προτείνει?
chill Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 paperback απο το amazon τα 4 πρώτα 24 ευρω περιπου' date=' εντάξει ζορίζομαι με κάποιες λέξεις που δεν τις είχα ξανασυναντήσει -είδη ρουχισμού ή όπλων-αλλά σε γενικές γραμμές αν ξέρεις αγγλικά βγαίνει.[/quote'] 29 λίρες κοστίζει το πλήρες πακετακι που βγαίνει στις 12 Ιούλη. Στην Ελλάδα δεν ξέρω τι πίνουν κ κοστολογούν 25 ευρώ το....μισό βιβλίο αλλα πρέπει να ναι good stuff Σχετικά με τις μεταφράσεις της anubis, δεν θα λεγα οτι είναι κακές αλλά δεν είναι του γούστου μου.
christiana78 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 29 λίρες κοστίζει το πλήρες πακετακι που βγαίνει στις 12 Ιούλη. γμτ, τη πάτησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα