Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απο Κοελο εχω διαβασει "Αλχημιστη", "Εντεκα Λεπτα", και "στις Οχθες του ποταμου Πιεδρα εκατσακαι δακρυσα". Υπαρχει καποιο αλλο που να ειναι εξισου κορυφαιο? Επειδη στα τελευταια του ολοι λεγανε πως εχει κανει κοιλια. Εχω 5.5 ευρω κουπονι εκπτωσης, και μαλλον θα παρω καναν Κοελο.

Εμενα μου αρεσε το ''Ο διαβολος και η δεσποινιδα Πριμ''..(το μονο που εχω διαβασει απο Κοελο)

Μπορει να παω σημερα στο πανηγυρι παλι και να της πω οτι αυτο ειναι το 2ο τα αλλα δεν υπαρχουν και να το αλλαξω με κανενα αλλο...

Τελικα πηγα εχθες και το αλλαξα το βιβλιο. Εδωσα το ''ο θρονος των βασιλεων'' και πηρα το ''οι στρατιωτες του Χριστου'' του Νταβιντ Καμι. Τωρα αν ειναι καλο, θα δειξει αν και αποδειχτηκε οτι και σε αυτο υπαρχει ενα δευτερο βιβλιο ''το επος του σταυρου''...αχααχα..

Εκει στο πανηγυρι βρηκα και το δευτερο απο την τριλογια του Bernard Cornwell με τον Αρθουρο (παλι στα 4 ευρω και εκεινο) αλλα δεν το πηρα γιατι δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να βρω το 1ο..

Δημοσ.

Το οι ¨Στρατιώτες του Χριστού¨ δεν το έχω διαβάσει. Είναι και μεγαλούτσικο απ' ότι βλέπω.

Καλό διάβασμα και περιμένω εντυπώσεις.

Δημοσ.

Θα περιμενεις λιγο καιρο ομως μεχρι να ακουσεις τις εντυπωσεις μου, μιας και ερχεται η εξεταστικη και θα το αφησω για μετα. Εχω και το ''Ο εκπληκτικος Μορις και τα σοφα τροκτικα του'' να τελειωσω πρωτα... ^_^

Δημοσ.

Πόσο το πήρες, αν επιτρέπεται; Το βιβλίο του Καμι εννοώ.

Καλή επιτυχία στην εξεταστική.

Δημοσ.

Ευχαριστω.

Το βιβλιο το πηρα 4 ευρω (οσο και το ''ο θρονος των βασιλεων'' που το εδωσα και πηρα αυτο χωρις να δωσω αλλα χρηματα). Εκει ο παγκος τα ειχε ολα 5 ευρω και μετα τα εριξε στα 4, περαν απο τα καινουρια της Μαντα και κατι τετοιου τυπου που τα ειχε 2-4 ευρω φθηνοτερα απο οτι τα βιβλιοπωλεια.

Δημοσ.

Ριξε και μια ματια αν εισαι απο Αθηνα (το εχω ξαναπει και σε παλαιοτερο ποστ) στην οδο Αστιγγος στο μοναστηρακι, εχει 2-3 βιβλιοπωλεια με μεταχειρισμενα σε πολυ καλες τιμες (σε περιπτωση που δεν εχεις προβλημα με μεταχειρισμενα). Εγω μια φορα ετυχε και πηγα και πηρα τα ''θυελλα στο ρεντγουολ'' και το dragonlance το δευτερο ''δρακοι στη χειμωνιατικη νυχτα'' και τα 2 στα 12 ευρω. Ειναι σαν καινουρια απο θεμα καταστασης.

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω τα βιβλία των Stephen King και Peter Straub: Το Φυλακτό και την συνέχειά του: Το Μαύρο Σπίτι. Ανήκουν στην μυθολογία The Dark Tower.

Θα κάνω κάποια στιγμή καμια βόλτα απο εκει μήπως και τα βρω.

Δημοσ.

Ευχαριστω.

Το βιβλιο το πηρα 4 ευρω (οσο και το ''ο θρονος των βασιλεων'' που το εδωσα και πηρα αυτο χωρις να δωσω αλλα χρηματα). Εκει ο παγκος τα ειχε ολα 5 ευρω και μετα τα εριξε στα 4, περαν απο τα καινουρια της Μαντα και κατι τετοιου τυπου που τα ειχε 2-4 ευρω φθηνοτερα απο οτι τα βιβλιοπωλεια.

που είναι αυτος ο πάγκος;

Δημοσ.

Ελεύθερο σε ηλεκτρονική μορφή το 13ο τεύχος μας.

Κατεβάστε το στον υπολογιστή σας ή διαβάστε το online μέσα από την ιστοσελίδα μας ή από την σελίδα του issuu.

http://www.antiepilogou.gr/tefxi.php

http://issuu.com/antiepilogou/docs

sorry για το offtopic: Το αντιεπιλόγου δέχεται διηγήματα προς δημοσίευση από αναγνώστες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...