Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

OOOOOOxxxxiιιιιι και σβηστο πριν το δει ο Thresh... δεν εγινε ταινια!!!

Το Σιλμαριλιον ειναι επος!!! Το εχω διαβασει αρκετες φορες και θα ξαναδιαβασω και αλλες..

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε λίγο θα δούμε να πουλιέται και κανά βιβλίο του Πλεύρη στα βιβλιοπωλία...

Τι ενοείς σε λίγο?

Αφού ήδη έγινε! Χαχα!:lol::lol:

Γιαυτό δικάζεται ο κύριος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:12 ----------

Πριν πεθάνει κάποιος πάντως θα πρέπει να έχει διαβάσει υποχρεωτικά δύο βιβλία: Τη "Φάρμα Των Ζώων" και το "1984" του Όργουελ.

(και να τα κατανοήσει εννοείται)

Αυτό εδώ ενοείς? wtf?:cry:

Δημοσ.
Εννοώ το LOTR.

Πες μου ότι έβγαζες άκρη και με τα ονόματα για total respect :P

Νταξει στην αρχη ειναι παλουκι. Μετα τις πρωτες 100-150 σελιδες στρωνει και μετα που καταλαβαινεις τι παιζει γινεται ενδιαφερον και μετα αρχιζεις και κολλας και μετα το διαβαζεις χωρις να μπορεις να το αφησεις και στο τελος νιωθεις οτι εχεις διαβασει ενα επος. Και την επομενη το ξαναρχιζεις απο την αρχη για να το καταλαβεις καλυτερα και αφου το ξαναδιαβάσεις δεν μπορεις να το βγάλεις απο την καρδια σου. :-)

Τωρα ναι ειμαι πολυ ανετος με τα ονοματα. :-)

* Συμπτωματικα αγορασα σημερα τη φαρμα των ζωων. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Απο geek style πρόσφατα διάβασα το Σιλμαρίλλιον,σειρά έχει ο Ηλίθιος

Silmarillion damn it...

Δεν το λέω υποτιμητικά,απλά δεν είναι κάτι το βαθύ,είναι φανταστικά γεγονότα,έγινε και ταινία...κάπως έτσι το 'δα και το πα

wat?

OOOOOOxxxxiιιιιι και σβηστο πριν το δει ο Thresh... δεν εγινε ταινια!!!

he just did...

Πες μου ότι έβγαζες άκρη και με τα ονόματα για total respect :P

μετά τις 3 αναγνώσεις βγάζεις άκρη και με τις τοποθεσίες :P

Νταξει στην αρχη ειναι παλουκι. Μετα τις πρωτες 100-150 σελιδες στρωνει και μετα που καταλαβαινεις τι παιζει γινεται ενδιαφερον και μετα αρχιζεις και κολλας και μετα το διαβαζεις χωρις να μπορεις να το αφησεις και στο τελος νιωθεις οτι εχεις διαβασει ενα επος. Και την επομενη το ξαναρχιζεις απο την αρχη για να το καταλαβεις καλυτερα και αφου το ξαναδιαβάσεις δεν μπορεις να το βγάλεις απο την καρδια σου. :-)

αν δεν το διαβάσει κάποιος τουλάχιστον 2 φορές δεν καταλαβαίνει και πολλά imho και προφανώς αφού έχει διαβάσει Hobbit & Lord of the Rings...

Δημοσ.

Ρε παιδιά,η φάρμα των ζώων δεν είναι παιδικό? Κάτι για παχουλά γουρουνάκια και ελαφαντόνια γράφει.

Μήπως ενοείτε κάποιο άλλο βιβλίο?

Δημοσ.

Βρηκα αυτο ενω εψαχνα για χιουμοριστικα βιβλια. Οσο εχω διαβασει ειναι καλο.

Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο χιουμοριστικο? (εκτος απο Hitchhikers Guide, Discworld)

Κατι που να βγαζει γελιο και να μην ειναι φυσικα βιβλιο με ανεκδοτα.

Δημοσ.
Το Sergeant το ειχα, το Reserve παιζει ρε μαλακα ή ειναι δικια ανακαλυψη, ακριβης μεταφραση κι ετσι?

ΥΓ. Γραψε μου το ματς σε dvd, δεν παιζει να κανω 8 φορες restart το ρουτερ

Ξεκόλλα, δεν το βγάζω από το μυαλό μου.

Google it και θα βρεις τον ακριβή όρο και σε sites των US Marines κτλ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά,η φάρμα των ζώων δεν είναι παιδικό? Κάτι για παχουλά γουρουνάκια και ελαφαντόνια γράφει.

Μήπως ενοείτε κάποιο άλλο βιβλίο?

Διάβασέ το πρώτα και μετά κρίνε αν είναι "παιδικό" ή όχι.

Αν σου φαίνεται παιδικό, μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι διαπραγματεύεται. Η "Φάρμα των Ζώων" είναι από τις πιο καλογραμμένες και συνοπτικές πολιτικές αλληγορίες.

Δημοσ.
μαλλον εννοει οτι σε σχεση με τις αλλες ελληνικες εκδοσεις αυτη ειναι η καλυτερη, αν δεν κανω λαθος σε αυτη του κακτου ξαναμεταφραστηκε το βιβλιο, αλλες ειναι απλα ανατυπωσεις μιας παλιας μεταφρασης.

Παντως για 30€ δεν θα το σκεφτομουν καν να το παρω, μην τρελαθουμε κιολας...

Το φαντάστηκα αλλά πόσταρα μήπως και ξέρει κάτι παραπάνω. Όσο για τη τιμή, εννοείται ότι δεν θα έδινα 30 ευρώ για να το πάρω, γι' αυτό τσίμπισα και τη πιο φτηνή αγγλική έκδοση.

Μα καλά "Ο Αγών μου" κυκλοφορεί ελεύθερα και μπορεί να το αγοράζει όποιος θέλει?? Κάπου είχα ακούσει ότι απογορεύεται σε ορισμένες χώρες από φόβο μήπως επιρεάσει ανθρώπους και αρχίσουν να στρέφονται στις θεωρίες του.

Δεν πάμε καλά. Εάν αρχίσει ο κόσμος να διαβάζει "για το δικαίωμα του δυνατού να υποτάσσει τον αδύνατο ώστε να προχωρήσει πιο γρήγορα και πιο εύκολα...κτλ" τότε....

Σε λίγο θα δούμε να πουλιέται και κανά βιβλίο του Πλεύρη στα βιβλιοπωλία..

Γιατί σου φαίνεται περίεργο; Νταξ δημοκρατία υποτίθεται πως έχουμε. Άλλωστε θέλω να πιστεύω πως ένας λογικός και σκεπτόμενος άνθρωπος δεν θα υιοθετήσει όσα γράφει μέσα ο Άντολφ. Απλά είναι καλό, αν ενδιαφέρεται κάποιος να το διαβάσει και να δει τι στο καλό έλεγε. Με την ίδια λογική μπορεί κάποιος να διαβάσει φιλοσοφικά έργα και να τα ερμηνεύσει όπως αυτός θέλει, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να απαγορευτεί η κυκλοφορία τους.

Επίσης, βιβλία του Πλεύρη κυκλοφορούν σε βιβλιοπωλεία ;)

Δημοσ.

Να είμαστε ακριβείς, στις περισσότερες χώρες, το βιβλίο κυκλοφορεί ελεύθερα μόνο με σχολιασμό.

Αντιλαμβάνομαι το τι ακριβώς προσπαθεί να αποτρέψει, αλλά είναι κάπως προπαγανδιστικό το να προσπαθείς να ευτελίσεις μια οποιαδήποτε άποψη επειδή δεν έχεις καταφέρει να δομήσεις μια κοινωνία που είναι σε θέση να σκέφτεται για τον εαυτό της.

Δημοσ.
Να είμαστε ακριβείς, στις περισσότερες χώρες, το βιβλίο κυκλοφορεί ελεύθερα μόνο με σχολιασμό.

Αντιλαμβάνομαι το τι ακριβώς προσπαθεί να αποτρέψει, αλλά είναι κάπως προπαγανδιστικό το να προσπαθείς να ευτελίσεις μια οποιαδήποτε άποψη επειδή δεν έχεις καταφέρει να δομήσεις μια κοινωνία που είναι σε θέση να σκέφτεται για τον εαυτό της.

Βασικά είναι ο ορισμός της τραγικής ειρωνίας αυτό στο οποίο αναφέρεσαι...

Δημοσ.
Διάβασέ το πρώτα και μετά κρίνε αν είναι "παιδικό" ή όχι.

Φυσικά και δεν θα το διαβάσω πρώτα και μετά θα κρίνω αν είναι παιδικό ή όχι.

Αν δεν μου κάνει δεν το παίρνω.

Να υποθέσω ότι εσύ πρώτα αγοράζεις ένα βιβλίο και μετά μπαίνεις στη διαδικασία να μάθεις αν είναι επιστημονικό, ιστορικό, παιδικό, αλληγορικό κτλ.

Αν σου φαίνεται παιδικό, μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι διαπραγματεύεται. Η "Φάρμα των Ζώων" είναι από τις πιο καλογραμμένες και συνοπτικές πολιτικές αλληγορίες.

Γιαυτό ρώτησα, για να καταλάβω τι διαπραγματεύεται. Αλλά πήρα απάντηση: Διάβασε το και θα καταλάβεις. Σωστός.;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...