Aplostra Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 αυτά τα γαμημένα ντολμαδάκια,μας κατέστρεψαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Τη μέρα που κατέρρευσε η λημαν μπραδερς ο Μητσοτάκης έτρωγε τσιζμπερκγκερ από τα χεράκια της Μαρίκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Τη μέρα που κατέρρευσε η λημαν μπραδερς ο Μητσοτάκης έτρωγε τσιζμπερκγκερ από τα χεράκια της Μαρίκας. http://www.youtube.com/watch?v=WHUVpvJIEuQ&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ακόμα ένα ΓΑΜΑΤΟ ΒΙΒΛΙΟ για το χέσιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Το μανιτου μου άρεσε πιο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Το βιβλίο "Ο Παρίας" του Graham Masterton είναι γαμάτο βιβλίο για να χεστείτε πάνω σας*, όχι για χέσιμο...! *Προϋπόθεση: Ανάγνωση το βράδυ, στο κρεβάτι σας, όχι στην παραλία με την φραπεδιά δίπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Το βιβλίο "Ο Παρίας" του Graham Masterton είναι γαμάτο βιβλίο για να χεστείτε πάνω σας*, όχι για χέσιμο...! *Προϋπόθεση: Ανάγνωση το βράδυ, στο κρεβάτι σας, όχι στην παραλία με την φραπεδιά δίπλα. ακυρο metadata hell Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2011 από viper2005 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Το The (pa)Pariah. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν, προτείνετε βιβλίο ιστορίας για τη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Το χρονικό εύρος που θέλω είναι από την αρχή της (και πριν γίνει αυτοκρατορία δηλαδή) μέχρι την διαίρεση σε δυτική και ανατολική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Οι Ρωμαίοι, εκδόσεις Οδυσσέας. Look no further. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Πόσα γνωρίζουμε για την καθημερινή ζωή των Ρωμαίων από τα μέχρι σήμερα τεκμηριωμένα ιστορικά κείμενα; Πόσα γραφικά και παράλογα διαδραματίζονταν καθημερινά στην πρωτεύουσα της ισχυρής Αυτοκρατορίας; Ελπίζω να μην είναι όλο έτσι ε, απλώς αυτό να είναι show off εμβρίθειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Aκριβώς. Είναι φρέσκο, καλογραμμένο, περιεκτικό, αναλυτικό, ξεκάθαρα οργανωμένο και κυρίως ευκολοδιάβαστο ιστορικό βιβλίο. Στο προτείνω με κλειστά μάτια. Ξεφύλλισέ το κι αν δεν σου αρέσει (που δε νομίζω) έχω κι άλλα (κατώτερα) να σου προτείνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εγώ ο Κλαύδιος του Ρομπερτ Γκρεηβς.Εκδόσεις Κέδρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ενδιαφέρον φαίνεται αυτό που λες μαφάλντα, αλλά δεν καλύπτει όλη την περίοδο που θέλω. Φρη, οκ, θα το χτυπήσω. Ευχαριστώ αμφότερους =** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν, προτείνετε βιβλίο ιστορίας για τη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Το χρονικό εύρος που θέλω είναι από την αρχή της (και πριν γίνει αυτοκρατορία δηλαδή) μέχρι την διαίρεση σε δυτική και ανατολική. καποια στιγμη κυκλοφορουσε ενα pdf στο ιντραweb με τρομακτικο αριθμο σελιδων [μου φαινεται τετραψηφιο] το ειχα αλλα καηκε ο σκληρος οποτε ριξε μια ματια στα γνωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα