LongTom Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς αν υπάρχει ο Φάουστ ονλάην σε ελληνική μετάφραση; Εάν εννοείς open domain e-book όχι από όσον ξέρω. Στο project gutenberg τώρα έχει μόνο 2 άλλα έργα του εάν σε ενδιαφέρει:http://www.gutenberg.org/browse/languages/el Στα υπόλοιπα δεν έχει καν ελληνικές μεταφράσεις του Γκαίτε(feedbooks,openlibrary,manybooks).
wizzy Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 @ leonidas_fs: Καρλ Φριντριχ Γκάους: Ο Πρίγκηπας των Μαθηματικών Εξαιρετικό, διαβάζεται ευχάριστα, χωρίς να απαιτεί PhD στα Μαθηματικά.
insomniaK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 αυτό ειλικρινά αξίζει. Διαβάστε και την εισαγωγή σχετικά με τον συγγραφέα.
kazak-hool Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 πως μπορω να βρω αυτο το βιβλιο στα ελληνικα???? William Lee: Junkie εστω τον ελληνικο τιτλο αν υπαρχει
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 πως μπορω να βρω αυτο το βιβλιο στα ελληνικα???? William Lee: Junkie εστω τον ελληνικο τιτλο αν υπαρχει Το Τζάνκι επανακυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Τόπος. Την έκδοση του 1983 (Εκδόσεις Απόπειρα) δεν ξέρω αν μπορείς να τη βρεις κάπου, ίσως αξίζει να ρίξεις μια ματιά στα μικρά βιβλιοπωλεία πέριξ των Εξαρχείων, αν είσαι Αθήνα. Γενικά, πάντως, οι Εκδόσεις Τόπος κάνουν σοβαρές δουλειές, αν θέλεις να το βρεις σε μετάφραση οπωσδήποτε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Αυτό εννοώ εγώ (δεν ξέρω και άλλο, δηλαδή), William Lee ήταν το συγγραφικό ψευδώνυμο του William S. Burroughs.
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 πως μπορω να βρω αυτο το βιβλιο στα ελληνικα???? William Lee: Junkie εστω τον ελληνικο τιτλο αν υπαρχει Aυτο εννοεις? http://www.politeianet.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=194889&category_id=&keyword=%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CE%BA%CE%B9&option=com_virtuemart&Itemid=89
pixies451 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Μ@μησετα... σας ακουσα και καηκα με αυτο! Δεν σηκωθηκα απτον καναπε μεχρι να το τελειωσω και τωρα πρεπει να δωσω αλλα 20 γιουρα για το 2ο!
Jethro Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν έχουν αναφερθεί αυτά τα δυο βιβλία που διάβασα πρόσφατα στο παρελθόν, όπως και να έχει τα αναφέρω για παν ενδεχόμενο..! ~Το μυστήριο της τράπουλας ~Ο κόσμος της Σοφίας και τα δυο του Γκάαρντερ Γιοστέιν Αρκετά καλά βιβλία, αν και σε κάποιο σημείο ήταν λιιιιγο κουραστικά πάραυτα..!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 ένα καλό βιβλίο για τον Φρήνταμπους
kazak-hool Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 το ξερω οτι θα με βοηθησετε .... και σας ρωταω αυτος ο τυπος Τίμοθι Λίρι εχει κανα βιβλιο μεταφραζμενο στα ελληνικα????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα