kazak-hool Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 που μπορω να βρω βιβλιο για το προγραμμα indesign??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δανειστηκα του ΝΙτσε το Περα απο το καλο και το κακο, μεταφραση Ζησης Σαρικας. Θα το προσπαθησω στο τρενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Παιδια που μπορω να βρω το " Νονο" απο ελληνικο βιβλιοπωλειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johan0497 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε διαβάσει το "Άκου ανθρωπάκο" του Βίλχελμ Ράιχ αλλά το προτείνω ανεπιφύλακτα. Επίσης προτείνω και ένα σορτ στόρι του Ντοστογιέφσκι με τίτλο "Το όνειρο ενός γελοίου". Τέλος, τα ποιήματα του Πόε είναι ανεκτίμητης αξίας, όπως και κάποια διηγήματά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrBread Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα. Ποιες οι γνώμες για το "Ο λύκος της στεππας" ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ο λύκος της στέπας είναι από τα αγαπημένα μου, με είχε επηρεάσει πολύ. Δεν ξέρω αν έφταιγε η περίοδος που το διάβασα ή η ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόμουν.Ειναι ένα βιβλίο με διαφορετική επίδραση στον καθένα,ανάλογα με την ηλικία και την ψυχολογική του κατάσταση νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrBread Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 επειδη δεν εχω ιδεα και απλα μου το προτεινανε, μπορεις να μου κανεις μια πολυ συντομη περιληψη? για τι ακριβως μιλαει? το μονο που ξερω(νομιζω) ειναι οτι εχει στοιχεια του Βουδδισμου μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μμναι, για πες μερικά από τα βιβλία που σου άρεσαν πολύ να δούμε. Γιατί σε γενικές γραμμές είναι "παράξενο" σύγγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Παράξενο;Ένας μοναχικός άνθρωπος που σχεδιάζει τον θάνατό του.Μέχρι την στιγμή που συναντά τον έρωτα.Μάχη θα έλεγα της σάρκας με το πνεύμα,διχασμός και τελικά συμφιλίωση με τους ανθρώπους. Βιβλία που με επηρέασαν,σίγουρα θα ξεχάσω να γράψω κάποια,βιβλία που μου άρεσαν είναι πολλά και για διαφορετικούς λόγους.Ιστορικά,τρόμου,επιστημονικής φαντασίας,ταξιδιωτικά. Λοιπόν Γλάρος Ιωνάθαν του Λίβινγκστον Ο προφήτης του Γκιμπράν Ασκητική και ο Ζορμπάς του Καζαντζάκη Ο ηλίθιος και οι αδερφοί Καραμαζώφ του Ντοστογιέφσκι Σιντάρτα και ο Λύκος της στέππας του Εσσε Τάδε Εφη Ζαρατούστρα του Νίτσε Ο ξένος,ο μύθος του Σίσυφου του Καμύ. Η πείνα του Χάμσουν Η ακτή των κουνουπιών του Θέροου. Η σιδερένια φτέρνα του Τζακ Λόντον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μ' αρέσεις, αλλά δεν απευθυνόμουν σε σένα αγαπημένη μου μαφάλντα!!!1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Μ' αρέσεις, αλλά δεν απευθυνόμουν σε σένα αγαπημένη μου μαφάλντα!!!1 Ουπς sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrBread Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 μαφαλντα μιας και ανεφερες και το Σινταρτα,επειδη μου το προτειναν μαζι με το Λυκο της Στεπας, τι εχεις να πεις γι αυτο ? με ποιο να ξεκινησω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Ξεκίνα με το Σινταρτα.Με όσα γίνονται,θα το ξαναδιαβάσω κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα