Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις βιβλίων

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψιλοκαταλείγω στου Graves ενώ μ'αρεσε και αυτη του Grimal.. Απο ξενες μυθολογίες δεν παιζει τιποτα ε; :(

Δε κοιτάς και τπτ ορφικά που νομίζω ειναι η πιο παλια μυθολογία

http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0030449

Παρεμβαίνω λίγο γιατί είναι από τα αγαπημένα θέματά μου. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά μπορείτε να κατεβάσετε κάποια βιβλία (ολόκληρα), πάνω στη μυθολογία. Βέβαια είναι στα αγγλικά και δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχουν στα ελληνικά. Το link είναι:http://library.nu/search?q=mythology

το έμαθα πρόσφατα από τον καθηγητή μου. :-D

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει το consciousness explained στα ελληνικά για να μην παιδεύομαι με τα αγγλικα?

Νομίζω ότι δεν υπάρχει... :unsure:

παιρνοντας αφορμη απο το βιλβιο που τελειωσα προχθες,

ειπα να το γραψω εδω μιας και μου αφησε καλες εντυπωσεις για το ειδος του.

αναφερομαι στον Βασιλια της Αβανας του Γκουτιερεζ.

μου το ειχαν κανει δωρο πριν κανα 2-3 χρονια επεσε στα χερια μου πριν λιγο καιρο μετα απο μια τακτοποιηση της βιβλιοθηκης μου , εαν και δεν ειμαι φαν του συγκεκριμενου ειδους , το διαβασα ευχαριστα (με κραταγε).

για οσους μπορουν να διαβαζουν ωμα τα πραγματα -θυμιζει αρκετα Μπουκοφσκι- θα τους αφησει ικανοποιημενους.

ωμοτητα της Κουβας , την δεκατια του 90.

προτεινεται.

Παιδια καλησπερα σας,το βιβλιο της Elisabeth Κubler-Ross "Θάνατος: μια αλλαγή ζωτικής σημασίας" να μου πει την γνωμη του?!!! Επισης γνωριζετε αν μπορω να το βρω απο καπου σε ηλεκτρονικη μορφη?Ευχαριστω!

Γεια παιδιά. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο μυθολογίας? Θα ήθελα να μην γράφει μόνο για Ελληνική μυθολογία. Γενικώς, θέλω να μάθω για μυθολογίες από όλον τον κόσμο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ^_^

Γεια παιδιά. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο μυθολογίας? Θα ήθελα να μην γράφει μόνο για Ελληνική μυθολογία. Γενικώς, θέλω να μάθω για μυθολογίες από όλον τον κόσμο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ^_^

Εγώ έχω το Μυθολογία των Κελτών(εκδόσεις παπαδήμα,το είχα πάρει από τον παπασωτηρίου στην έκθεση βιβλίου στην Θεσ/νικη πριν χρόνια, αλλά πιστεύω ότι θα υπάρχει ακόμα).

Επίσης το Μυθολογία της Μέσης Ανατολής(εκδόσεις Γόρδιος,του "θείου" είναι αυτό και δεν ξέρω εάν ακόμα υπάρχει).Επίσης είναι ποιο πολύ σαν μελέτη για την επιρροή των ανατολικών μυθολογιών στις μονοθεϊστικές θρησκείες.

Τhe Complete Gods and Goddesses of Ancient Egypt(Thames&Hudson,πάλι από τον "θείο" και δεν ξέρω που να το βρεις)

Τέλος το Dictionary of Gods and Goddesses(facts on file,"θείος" ξανά μανα)

Ωραία βιβλία αλλά δυστυχώς δεν ξέρω αρκετά για να κρίνω εάν είναι ακριβή.

Παιδια καλησπερα σας,το βιβλιο της Elisabeth Κubler-Ross "Θάνατος: μια αλλαγή ζωτικής σημασίας" να μου πει την γνωμη του?!!! Επισης γνωριζετε αν μπορω να το βρω απο καπου σε ηλεκτρονικη μορφη?Ευχαριστω!

Όχι μόνο καλό, απαραίτητο βιβλίο… Το είχα διαβάσει προ πολλού…

Αν θέλεις μια πιο εύκολη πρόσβαση σ’ αυτή την ύλη, δες την ταινία «All that Jazz” (1979) 

Lila

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...