funbreaker Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει το consciousness explained στα ελληνικά για να μην παιδεύομαι με τα αγγλικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Μ, το αγαπημένο μου θέμα. Ενδεικτικά σου προτείνω τα παρακάτω (για Ελληνική ε): J.-P. Vernant, Μύθος και θρησκεία στην αρχαία Ελλάδα, εκδ. Σμίλη Ε. Καρακάντζα, Αρχαίοι Ελληνικοί Μύθοι, εκδ. Μεταίχμιο W. Burkert , Ελληνική μυθολογία και τελετουργία. Δομή και ιστορία, εκδ. ΜΙΕΤ R. Buxton , Οι Ελληνικοί μύθοι. Ένας ολοκληρωμένος οδηγός, εκδ. Πατάκη P. Grimal, Λεξικό της ελληνικής και ρωμαϊκής μυθολογίας, εκδ. University Studio Press P. Decharme, Ελληνική Μυθολογία, εκδ. Μέρμηγκας Και του Graves που είπε η μαφάλτα. Ψιλοκαταλείγω στου Graves ενώ μ'αρεσε και αυτη του Grimal.. Απο ξενες μυθολογίες δεν παιζει τιποτα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, παίζει. Τσέκαρε τη σειρά "Μύθοι και ιστορία των λαών", εκδ. Παπαδήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ψιλοκαταλείγω στου Graves ενώ μ'αρεσε και αυτη του Grimal.. Απο ξενες μυθολογίες δεν παιζει τιποτα ε; Δε κοιτάς και τπτ ορφικά που νομίζω ειναι η πιο παλια μυθολογία http://www.e-shop.gr/show_bks.phtml?id=BKS.0030449 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, παίζει. Τσέκαρε τη σειρά "Μύθοι και ιστορία των λαών", εκδ. Παπαδήμα. Αυτα τα βρήκα στο ιντερνέτ, καμια άλλη πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μαφαλντα Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Παγκόσμια μυθολογία του L.Bernard. Link Μύθοι και θρύλοι των λαών.Εκδόσεις το ποντίκι.Δεν τα έχω διαβάσει. Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jean Gray Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Παρεμβαίνω λίγο γιατί είναι από τα αγαπημένα θέματά μου. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά μπορείτε να κατεβάσετε κάποια βιβλία (ολόκληρα), πάνω στη μυθολογία. Βέβαια είναι στα αγγλικά και δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχουν στα ελληνικά. Το link είναι:http://library.nu/search?q=mythology το έμαθα πρόσφατα από τον καθηγητή μου. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει το consciousness explained στα ελληνικά για να μην παιδεύομαι με τα αγγλικα? Νομίζω ότι δεν υπάρχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω ότι δεν υπάρχει... Η τραγικότητα του να ζεις σε ένα βλαχοχώρι called Greece. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Προσφορα απο getitnow .To βαζω και εδω γιατι βασικα εγω ψηθηκα για κανα βιβλιο http://www.insomnia.gr/topic/421362-10%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84/page__pid__4303052#entry4303052 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 παιρνοντας αφορμη απο το βιλβιο που τελειωσα προχθες, ειπα να το γραψω εδω μιας και μου αφησε καλες εντυπωσεις για το ειδος του. αναφερομαι στον Βασιλια της Αβανας του Γκουτιερεζ. μου το ειχαν κανει δωρο πριν κανα 2-3 χρονια επεσε στα χερια μου πριν λιγο καιρο μετα απο μια τακτοποιηση της βιβλιοθηκης μου , εαν και δεν ειμαι φαν του συγκεκριμενου ειδους , το διαβασα ευχαριστα (με κραταγε). για οσους μπορουν να διαβαζουν ωμα τα πραγματα -θυμιζει αρκετα Μπουκοφσκι- θα τους αφησει ικανοποιημενους. ωμοτητα της Κουβας , την δεκατια του 90. προτεινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros_samurai Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Παιδια καλησπερα σας,το βιβλιο της Elisabeth Κubler-Ross "Θάνατος: μια αλλαγή ζωτικής σημασίας" να μου πει την γνωμη του?!!! Επισης γνωριζετε αν μπορω να το βρω απο καπου σε ηλεκτρονικη μορφη?Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Παίζει να το 'χει διαβάσει κανείς να μου πει γνώμη; http://www.books.gr/...aspx?Id=4672043 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Γεια παιδιά. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο μυθολογίας? Θα ήθελα να μην γράφει μόνο για Ελληνική μυθολογία. Γενικώς, θέλω να μάθω για μυθολογίες από όλον τον κόσμο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Γεια παιδιά. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο μυθολογίας? Θα ήθελα να μην γράφει μόνο για Ελληνική μυθολογία. Γενικώς, θέλω να μάθω για μυθολογίες από όλον τον κόσμο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εγώ έχω το Μυθολογία των Κελτών(εκδόσεις παπαδήμα,το είχα πάρει από τον παπασωτηρίου στην έκθεση βιβλίου στην Θεσ/νικη πριν χρόνια, αλλά πιστεύω ότι θα υπάρχει ακόμα). Επίσης το Μυθολογία της Μέσης Ανατολής(εκδόσεις Γόρδιος,του "θείου" είναι αυτό και δεν ξέρω εάν ακόμα υπάρχει).Επίσης είναι ποιο πολύ σαν μελέτη για την επιρροή των ανατολικών μυθολογιών στις μονοθεϊστικές θρησκείες. Τhe Complete Gods and Goddesses of Ancient Egypt(Thames&Hudson,πάλι από τον "θείο" και δεν ξέρω που να το βρεις) Τέλος το Dictionary of Gods and Goddesses(facts on file,"θείος" ξανά μανα) Ωραία βιβλία αλλά δυστυχώς δεν ξέρω αρκετά για να κρίνω εάν είναι ακριβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lila Lilas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Παιδια καλησπερα σας,το βιβλιο της Elisabeth Κubler-Ross "Θάνατος: μια αλλαγή ζωτικής σημασίας" να μου πει την γνωμη του?!!! Επισης γνωριζετε αν μπορω να το βρω απο καπου σε ηλεκτρονικη μορφη?Ευχαριστω! Όχι μόνο καλό, απαραίτητο βιβλίο… Το είχα διαβάσει προ πολλού… Αν θέλεις μια πιο εύκολη πρόσβαση σ’ αυτή την ύλη, δες την ταινία «All that Jazz” (1979) Lila Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα